Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elbúcsúztunk a márciustól, és egyben a téltől is, a szürke hétköznapok már a múlt árnyai, és április első hete már sokkal eseménydúsabbnak, és színesebbnek ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit is ígér számodra erre a hétre.

Kos:

Közérzeted kissé ingatag lesz még hétfőn, nehezen leled a helyedet, s még kedden sem tudod felturbózni magadat kellőképpen. S olyan érzésed lehet most, mintha nem kapnád meg azt a figyelmet és elismerést, amelyet környezetedtől elvárnál, vagy amiről éppen úgy vélnéd, hogy megérdemelnéd. A megoldást ne az ellenállásban vagy a bezárkózásban, s esetleg a sértődöttségben keresd, azzal nem fogsz most semmire se menni! Inkább keresd a módját akár az ésszerű és kulturált kommunikációnak, emellett ne vonulj vissza otthonod négy fala közé. Neked most kell feloldanod a saját görcsösségedet, ehhez pedig sok mosolyra és türelemre lesz szükséged. Szerdától jól érezhető, hogy gyorsan minden ismét lendületbe jön.

Bika:

Ritkán vagy tüzes és heves, még ritkábban szeleburdi is. Ám ez a hét még a megszokottnál is jelentősebb megfontoltságra int. Lényeges feladatod nyugalmad és lelki békéd megőrzése! Ennek érdekében kerülj el tudatosan minden vitahelyzetet, a konfliktusokat csírájukban fojtsd el. Még abban az esetben is folytass bátran struccpolitikát, ha igazad van. Bár könnyen találhatod most magadat kereszttűzben, s úgy tűnhet, hiába áll a te oldaladon a valóság, s nehéz helyzetben leszel. Egy biztos: Felesleges idő és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen lényegtelen ügyek esetén. Fordíts hátat most azoknak, akik hangos szócsatákra vágynak. Te csak végezd a dolgodat, így a sikered lassan, de beérik.

Ikrek:

A következő napokban szakmai előmeneteled fókuszba kerül majd, nem célszerű legyinteni a felbukkanó lehetőségekre. Beszéld meg kollégáiddal, feletteseiddel, hogyan tovább. Kinek, mi a terve, hogyan tudtok jobban összedolgozni, számíthatsz-e valamilyen előléptetésre vagy magad miként támogathatsz másokat. Magad is meglepődsz már majd azon, hogy a kezdeményezett beszélgetések során több érdekes ajánlat is terítékre kerül, te pedig hirtelen azt sem tudod, hol a fejed. Épp ezért lehetőleg mindent be kell vetned a változás érdekében. A szakmád terén kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem mondhatod azt, hogy aludnál rá egyet. Légy spontán, hallgass a belső hangodra!

Rák:

A hét első felében a Hold fogyó fázisban lesz, így ezért könnyen azt tapasztalhatod, hogy kissé lelassulsz, többet is gondolkodsz, bizonytalanná válsz, s nem tudsz azonnal dönteni fontos témákban, s akár mások véleményét is kikéred saját magad megnyugtatására. Ezért aktuális ötleteid, s vágyaid vagy elképzeléseid nem biztos, hogy könnyedén és gyorsan sikerre vihetők, ugyanakkor semmiképpen se söpörd le ezeket az asztalról! A pillanatnyi helyzet csupán arra hívja fel a figyelmedet is, hogy légy türelmesebb önmagaddal szemben, és ha valami még nem megy elsőre akkor majd menni fog másodikra! Péntektől fellélegezhetsz, minden könnyebben megy majd.

Oroszlán:

A hétfői nap igen mozgalmas lesz, sok a dolgod, jössz, mész, intézkedsz, lerendezel néhány függőben lévő ügyet, megadod a tartozásodat, ám a keddi nap az előzővel gyökeres ellentétben lesz, s némi toporgással, bizonytalansággal. Hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, szinte semmihez sem lesz kedved. De szerencsére szerdától újra visszatalálsz a megszokott kerékvágásba, s jó lehetőség is kínálkozik számodra tanulmányi vagy épp szakmai téren. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, vagy egy épp érdekes pénzkereseti forrás nyílik meg előtted. Ez igen nagy lendületet ad majd neked, s a monoton hétköznapok péntektől ismét örömmel telítődnek.

Szűz:

Egyszerűen minden körülmény adott a sikerhez. Fantasztikus lehet ez a hét! Hagyd magadat inspirálni, sőt, akár bolondos és őrült cselekedetekre rávenni. Sosem fogod majd megbánni, ha kicsit túllősz a célon, egyben bevállalós leszel. Mindegy, mibe vágod a fejszédet, mert egy a lényeg! Ne toporogj egy helyben se, emellett ne várd a sült galambot, Tegyél a saját sorsod jobbá tételének érdekében, mert most minden égi hatás téged támogat. Ezek után, ha már kielégítetted a vágyaidat, akkor adj iránymutatást másoknak is, hátha ők is vesznek egy nagy lendületet. A csapatmunka remek dolog lehet, összefogni másokkal a siker kulcsa!

Mérleg:

Tisztában vagy azzal, hogy munkád területén a gyakorlatiasság és a megfontoltság is alapvető elvárás, a kapkodás pedig csak kárt okozhat. Ám nem csak tőled várja ezt el környezeted, hanem te is önmagadtól ez pedig jó! Most számos olyan alkalom adódik, amikor kissé felületes lehetnél, ám ezt nem engedheted meg magadnak. Otthon és szűk magánéleti téren, valamint barátok közt se vegyél semmit félvállról se, a most érkező információk mindegyike nagyon lényeges. Figyeld oda mindenre, és így pedig kiküszöbölöd annak a lehetőségét, hogy valamit ne vegyél észre, esetleg hibát véts. Épp ettől a csodától lesz most teljes az életed.

Skorpió:

Megérint már a változások szele, közeleg az újhold, s ösztönösen érzed, fontos lépéseket kellene tenned a céljaidért is. Talán hétfőn még nem tudod, életed mely pontja igényel módosításokat, ugyanakkor abban biztos vagy, hogy formálni kell szokásaidon, hozzáállásodon. A most következő napokban arra fókuszálj, hogy ne félj a munkától és az új kihívásoktól, s a tanulástól, szellemi fejlődéstől. Persze ettől az erőteljes koncentrációtól végül kissé megterhelőnek érezheted a rád testált feladatokat, ám, ha sikerül túljutnod a mostani akadályokon, akkor nem csak gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat, hanem ezúttal rengeteg tapasztalatot is összegyűjthetsz. Pénteken fellélegezhetsz.

Nyilas:

Talán észre sem veszed a hét elején, hogy többször is csak halogatod tennivalóid elvégzését és egészen az újhold pillanatáig. Ugyanakkor javadra legyen mondva kiváló indokokat találsz már ezen cselekedetekre. Talán máskor ez nem okozna problémát, sőt, pont a rád egyébként jellemző megfontoltság, átgondoltság kifejezetten előnyös is lehet, azonban ezekben a napokban az időhúzás jelentős károkat okozhat már, sőt, akár ronthatja az eddigi pozitív megítélésedet. Igyekezz elkerülni, hogy fáradtságosan, felesleges energia és idő felhasználásával kelljen pótolnod azon dolgokat, amelyek elvégzését most tologatod is. S ne csak a rutinfeladatokra szánj időt, pénteken merj némi kockázatot is vállalni.

Bak:

Az elmúlt hetek a szokásosnál mozgalmasabbak voltak, s így nem csoda, ha most csendre és nyugalomra vágysz. Az égiek is békét javasolnak ezúttal, jó lenne, ha harmóniát teremtenél magad körül, hogy időben meghalld, ha a belső hangod szól hozzád. Alapvetően szeretsz társaságban lenni, ám ennek ellenére most kevésbé élvezed a nyüzsgést és a felhajtást, ráadásul számos problémás üggyel kell megbirkóznod, ezeket pedig zűrzavarban lehetetlenség megoldani. Csütörtökön szépen kitisztulnak a gondolataid, s végre mód nyílik arra, hogy valami maradandót alkoss, akár hosszú távra is megalapozd egzisztenciádat. Pénzügyek terén pozitív változások jönnek.

Vízöntő:

Ezekben a napokban a szokásosnál is aktívabbá válsz, s ezúttal nem ülsz babérjaidon, nem fontolsz meg aprólékosan minden egyes lépést, sőt, alkalmanként akár kapkodásra is adod a fejedet, hogy te lehess az első befutó a célban. Remek! Csak így tovább! Előbújik belőled a kitartó és kissé heves, bizonyítani akaró éned, az a valaki, akivel bizony jó találkozni. S nagyon fog tetszeni mindenkinek ez a felfokozott, tüzes és szenvedélyes Vízöntő, akinek most senki sem s semmi nem tudja az útját állni. Egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod, méghozzá azt, hogy mindent megfontoltan és világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a mondanivalódat.

Halak:

Szerencsésnek érezheted magadat, s ugyanis átlagos, összességében laza hétre számíthatsz, a nehézségek elkerülnek, sőt, csütörtökön s pénteken megnyílik néhány kapu előtted, melyekre régóta vágytál. Hétfőn és kedden még bátortalan leszel kockázatot vállalni, de ahogy telnek is a napok, egyre jobban látod, hogy rizikó nélkül nem könyvelhetsz el nyereséget. Csütörtöktől az égiek erőteljesen támogatják kreativitásod kibontakozását, látványos fejlődését. Számos olyan idea van a fejedben, melyek segítségével akár előrébb juthatnál karriered, szakmád terén, azonban a kivitelezésnél most eleinte falakba ütközhetsz. Azonban ez nem azért lesz, hogy megállj és feladj bármit, csupán azért, hogy gondolkodj és formáld át a tervet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.