Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan az április közepéhez közeledünk, már javában tombol a tavasz, izzanak, s tombolnak az érzelmek is, az előttünk álló hét igen eseménydúsnak, izgalmasnak is ígérkezik, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér erre a hétre számodra.

Kos:

Ez a hét téged szolgál most, minden körülmény adott ahhoz, hogy egy régi vágyad a megvalósulás útjára lépjen! Az égiek támogatják törekvéseidet, azonban te sem akarsz bizony kényelmes fotelban ücsörögni, hanem mész, teszed a dolgodat, ismeretlen útra lépsz. Kipróbálsz idegen helyeket, dolgokat, ismerkedsz, tapasztalatot gyűjtesz, s ez pedig jelentős helyzeti előnyt biztosít számodra. Ez a pozitív közeg komolyan megnöveli önbizalmadat, aktivitásodat, és akár energiaszintedet. Akkor fogod maradéktalanul jól érezni magadat, ha még a családoddal, barátaiddal is elegendő időt tudsz már tölteni. Ha van hozzá affinitásod, akkor rendezz egy összejövetelt!

Bika:

Hétfőtől csütörtökig igen nehézkes, bonyolult és alkalmanként kifejezetten leterhelő napok órák követik egymást, vegyes érzelmek és néha dühös indulatok törhetnek a felszínre, a kérdés az képes vagy-e ezeket a szituációkat tudatosan elfojtani is. Tartsd kordában az érzéseidet, és ne kezdeményezz vitát, ha valami nem tetszik. Többször érzel majd arra kényszert, hogy elmond, szerinted ki, mit nem csinál megfelelően, ám foglalkozz inkább a saját dolgaiddal. Hidd el és értsd is meg, s hogy nem a te feladatod más emberek életét elrendezni, hibáikat kijavítani. Akkor szólj majd, ha kérdeznek. Így biztosan kevesebbet kell majd bosszankodnod. Összpontosíts inkább magadra, közeljövőre irányuló terveidre!

Ikrek:

A heti bolygóállások nem túl kedvezők számodra ezúttal, akadhatnak bonyodalmak is, viták, jelentősebb félreértések. Lesznek gyakran pillanatok, amikor képtelen leszel határozottan dönteni, ez pedig igencsak elbizonytalaníthat, hisz jellemzően tudod már, mit s miként szeretnél megvalósítani. Ha kétséges, merre menj tovább, s nem tudod, kivel kezdj közös feladatba, vagy épp mi az, amit sürgősen befejezz, akkor várj és adj magadnak némi gondolkodási időt. Légy türelmes önmagaddal, néhány nap pont nem a világ vége. Alkalmanként még neked is alaposan meg kell fontolnod dolgokat, nem az első megérzésre kell hallgatni, mert önbizalmadat kezdheti ki, esetleg bajba is sodorhat egy elsietett válasz.

Rák:

Tele vagy erővel, energiával ennél több nem is kell a sikerhez ezen a héten. Lelkesedésed, elhivatottságod az élet különféle területein fog megmutatkozni. Egyszerűen már légy jelen a saját életedben. Tele leszel jó szándékkal, ha kérdeznek, örömmel s szívesen válaszolsz, közlékenység jellemez, megosztod a tudásodat és a tapasztalataidat bárkivel. Ez egyébként remek stratégia, hisz, akivel te osztozol, az osztozik veled, te is adsz, ő is ad, így mindenki jól is fog járni. Spontán leszel, s nyitott minden újra, szívesen jársz be olyan utat, mely számodra is ismeretlen. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból lényegessé válik számodra az hogy megváltoztasd a körülötted lévő emberek véleményét magadról, szeretnéd, ha jobbnak látnának téged.

Oroszlán:

A Vénusz a hét elején még átmenetileg elbizonytalaníthat és elkedvetleníthet, ami még jól is jöhet, épp ez lehet az a pillanat, amikor kissé magadba szállsz, s átgondolod az idei esztendő történéseit, eredményeit, esetleges kudarcait, így pedig új stratégiát állíthatsz akár fel. Ha hétfőtől szerdáig megszavazol magadnak némi nyugalmat, s nem vállalsz még fel extra feladatokat, akkor a hét második felében újult erővel tudod belevetni magadat a teendőidbe. Ez a hét nem kínál jelentős és látványos változásokat, áttöréseket, ám ez nem is baj! Most elég, ha csak a rutinfeladatokkal törődsz. Ezek esetében is megteheted azt, hogy ezúttal átformálod kissé a végrehajtási mechanizmust, hogy könnyebbé, gyorsabbá tedd a végrehajtási időt.

Szűz:

Az elmúlt időszak jól telt, voltak pozitív eredményeid, s szerencsére ez a hét sem alakul másként. Lelkileg kiegyensúlyozott vagy, bár a vágyott, teljes harmóniát még nem biztos, hogy sikerül elérned. Talán nem  baj, így legalább nem pihensz hanem a további jó eredményeket hajszolod tovább. Ezekben a napokban kiválóan kezeled a szakmai és magánéleti kérdéseket is, s másokra is jó hatással leszel. Ettől függetlenül akkor se hagyd magadat sodortatni az árral, ha elfáradsz, s felőrlöd az energiatartalékjaidat. Csütörtökön vagy pénteken érdekes választás elé kerülsz, s merj kockázatot vállalni! Vajon a stabil megszokás vagy az újdonság varázsa lesz rád erőteljesebb hatással? S bátran vágj bele olyan dolgokba, melyekről eddig csak álmodoztál.

Mérleg:

Ezen a héten gyökerestül fordulhat fel az életed, és teljesen mellékes, hogy ezt megtervezted vagy sem. A lelked nyugalma tovaszáll, s ez számodra igen veszélyes lehet, hisz nehezen viseled a bizonytalanságot és a kétségeket. Többször is szeszélyessé válhatsz, s a külvilág szétszórtnak láthat, nem leled a helyedet, és a feltett kérdésekre nem, vagy csak késve érkeznek válaszok most. Ugyanakkor nehezen tudod ezt az érzést kontrollálni is. Tudod mit? Talán nem is kell! Talán épp ezen fura helyzet meglétével nyílhat meg előtted egy új kapu, s vagy most érthetsz meg valamit ami eddig még rejtve volt előtted. Egy-egy elvetemült ötlet is megfordulhat a fejedben, ezeket érdemes szabadon engedni.

Skorpió:

A hétfő meglepően csendesre sikeredik, a kedd tempója fokozódik, szerda és csütörtök pedig kiváló már alkalmat kínálnak a siker elérésére és bezsebelésére is. A legkülönfélébb helyeken és pillanatokban tudsz magadból maximumot kihozni, ami nem csak arra lesz jó, hogy ellenlábasaidat lenyűgözd, s hanem arra is, hogy valakinek feltűnjön végre, mennyi tehetség bújik még benned. Ezen a héten elképesztően biztos leszel a dolgodban, reális leszel, és mindent jól és tisztán látsz. Energikusságod és kitartásod előrébb visz karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz ezúttal, melyek a jövőben hasznodra lesznek.

Nyilas.

Türelem és nyugalom legyen a két legfontosabb kísérőd ezen a héten! Az se baj, s ha felírod a tenyeredre minden reggel, hogy ezeket fókuszban kell tartanod, különben elveszítheted a fonalat. Sok bonyolult vagy épp leterhelő helyzetben lesz részed, s fontos döntéseket kell meghoznod, s bizony egymás után többször is megeshet, hogy mások szándékosan felbosszantanak, vagy pont épp azon kell morgolódnod, hogy nem csinálnak meg valamit, nem jól és pontosan, s vagy nem a megfelelő időben. Mivel rengeteg megoldandó feladatod akad, éppen ezért talán az lenne a legjobb megoldás, ha visszavonulnál, s csendben, logikusan, összezördülések nélkül próbálnád rendezni a dolgaidat. Ez a te érdeked.

Bak:

Talán többször is meglepődsz azon most, hogy minden jól alakul, tempósan haladsz, s lassan elfogynak a függőben lévő feladatok. Összefoglalva, minden jó. Nincsenek jelentős zűrök, megoldhatatlan tennivalók, megválaszolatlan kérdések. Kifejezetten szerencsés helyzet lesz az is, hogy közvetlen környezeted akár a családtagjaid és a barátaid, hozzájárulnak szellemi és lelki fejlődésedhez, és új dolgok megismeréséhez. A régóta húzódó ügyekben megérkezik a tisztánlátás pillanata, ami ugyan okozhat némi fájdalmat, de végre meglátod a fától az erdőt. Csak ezzel az érzéssel leszel képes továbblépni, fejlődni, és okosodni. Pénteken, illetve a hétvégén új emberekkel ismerkedhetsz meg.

Vízöntő:

A szerencse ott somfordál körülötted, engedd közel magadhoz, ne futamodj meg előle! Számos kedvező, váratlan, sőt, egyenesen szerencsés lehetőség kapuja nyílik meg előtted, és csak át kell lépned valamelyik küszöbén. Elsősorban tanulás, szellemi fejlődés és anyagiak terén tudsz nagy lépést tenni vágyott céljaid felé. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ami az utadba kerül, nyitottságod és befogadó képességed sokakat lenyűgöz. Elemzel, tervezel, variálsz, jobbá akarod formálni a világot. Ráadásul most meglepően könnyen alkalmazkodsz a váltakozó körülményekhez, amit már legfeljebb a türelmetlenséged nehezíthet némileg.

Halak:

A bolygók ezen a héten aktivitásra ösztökélnek, kellemes és feltöltő energiákat közvetítenek feléd, ennek köszönhetően változtatni akarsz majd a körülményeiden már. Új tapasztalatokat akarsz szerezni tanulni, fejlődni, tapasztalni egyedül vagy csapatban. Még arra is hajlandó leszel, hogy meghallgass másokat, és velük összefogva, közösen érj el érdekes célokat. Ez a helyzet már kifejezetten szerencsés, hisz mostanság eléggé befásultál. Bátran törj ki akár az unalmas hétköznapokból. Emellett tartsd szem előtt azt, hogy egy ismeretlen út felfedezése során nem torpanhatsz meg! Kockázatot kell vállalnod már! Menni kell előre! A hétvégét mindenképpen töltsd pihenéssel, további ötletek kiagyalásával.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.