Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Október első hete bizonyosan sokak számára izgalmas, és eseménydús napokat hozott, szerencsére most a csillagok állása is kedvező s így meglepetésekben, izgalmakban gazdag hétnek nézünk elébe, lássuk is, s hogy horoszkópod mit ígér erre a hétre.

Kos:

Rendszerint érzelmi alapon hozol döntéseket, a következő napokban a racionális gondolkodásmódot kell előtérbe helyezned. Vedd is észre, hogy erőből és kitartásból most sokkal több van benned, mint máskor. Aknázd ki a lehetőségeidet maximálisan, és hogy jól boldogulj a mindennapok során. Ez a hét meghozza számodra azt az eredményt, mire már régóta vártál. Nagyon elégedett leszel az eredményeiddel vasárnap este. Egy olyan dolgot sikerülhet most létrehoznod, amiről sokat álmodoztál! Eljött az elégedettség ideje, amikor az eredményeket bezsebelheted, aztán pedig megoszthatod másokkal, és irigykedés helyett veled fognak örülni azok, akik fontosak számodra.

Bika:

Mi olyan sietős? Miért kapkodsz? A rohamtempó épp az egyszerű mindennapok apró örömeitől veheti el az időt ezt feltétlenül tartsd szem előtt. Élj meg minden egyes napot most teljes egészében, hisz minden lehetőség csupán egyszer adatik meg! Amit most és itt nem élsz meg, aminek nem örülsz eléggé, annak a jövő héten már biztosan nem tudsz! Lassíts egy kicsit ezúttal, néhány perc még nem a világ vége. Amikor történik valami jó, akkor azért légy hálás, s mosolyogj sokat, és elemezd a helyzetet, így talán meg tudod ismételni mihamarabb a pozitív eredményeket. Tedd félre ezekben a napokban a távoli jövőt, s éld meg a jelent, mert ez a hét ezúttal a karriered, előrelépésed vagy épp tanulmányaid szempontjából lehet nagyon meghatározó.

Ikrek:

A hét első felében kissé inaktív leszel, és akár fantáziákat is kergethetsz. Rózsaszín felhők közt repkedsz, hogy elrugaszkodhass a realitás talajától már. Ez nem baj, mindaddig, amíg a felvállalt kötelezettségeidet elvégzed. Bőven van olyan ígéret, ami kötelez, egyszerűen ezeket nem mellőzheted. Könnyen lehet, hogy most többet kell környezetednek noszogatni téged, hogy tedd már a dolgodat. Valójában megvan ennek a helyzetnek a pontos oka, hisz bizony a közelmúltban felgyűlt benned némi feszültség, sokat dolgoztál, s a felszaporodott tennivalókon túl szinte semmire se jutott elegendő időd. Próbálj arany középutat találni, s jusson idő munkára, családra, barátokra, lehetőségek felkutatására. Emellett szükséged van nyugalomra, pihenésre a hétvégén.

Rák:

A hét elején kicsit szeleburdi leszel, s kapkodsz, egyszerre akarsz több dolgot rendezni, és ez nem biztos, hogy sikerül. Meglehet, hogy elfeledkezel egy kifejezetten lényeges dologról, körülményről, s vagy éppen halogatsz egy sürgősen elvégzendő feladatot. Nem kellene! Próbáld bevetni a memóriádat és rendszerezd a különféle ígéreteket s tennivalókat A kapkodás hibás irány, a béke, a józan ész és a kiegyensúlyozottság lehetnek a sikerben partnereid. Vedd számba elmaradásaidat, készíts időtervet is, és szépen, de biztosan elindulhatsz a megvalósítás útján is. Ha ügyes vagy, akkor már szerda estére rendezed a dolgaidat, aztán két könnyed napod lesz akár hamarabb kiléphetsz a hétvége bűvkörébe, mint gondolnád.

Oroszlán:

Ha hibázol, s hát vállald azért a felelősséget! Ez néha igen nehéz feladat, ám nagyot nőhetsz az emberek szemében ezzel a tettel. Nem csak sikeres lehetsz, és alkalmanként adódhat kudarc is. Mindkettő benned lakozik! Ne feledd, alkalmanként azért kell átélni leterhelő élethelyzeteket, hogy legközelebb valamit még jobbá tudj alakítani. Ezen a héten több bonyolult helyzetbe is belekerülsz, de ne futamodj meg ezek elől! Nem kell szégyellni semmit se, egy-két ballépés nem dráma, sokkal inkább tanulópénz. Nem dughatod a fejedet a homokba, csak mert más is ezt tenné! Vállald fel, ha bakiztál, javítsd ki, s a második körben már a babérokat arathatod le. Nyiss a nagyvilág felé sürgősen, és ne gubózz be, hisz ez egyáltalán nem tesz jót neked.

Szűz:

Bár igyekszik az ősz egyre jobban fitogtatni erejét, hűvös reggelekkel riogat, ám emellett is nagyszerűen érzed magadat, hangulatod emelkedett és senki nem tudja s remélhetőleg nem is akarja letörni ezt! Nagy benned a lendület, amit kitalálsz, azt véghez viszed. Ami szíveden, az a szádon? Ez most különösen igaz lesz, s hát mondd ki őszintén, kertelés nélkül, miként vélekedsz. Hozzáállásoddal, pozitív gondolataiddal sokakat lenyűgözhetsz s akár egy közös tervet is kieszelhetsz valakivel. Senkire nem kell az akaratodat, az elképzeléseidet ráerőltetned, és-e nélkül is figyelni fognak rád. Sok örömteli sikert ígér a Jupiter, de ettől lehet, hogy kissé elrugaszkodsz a valóság talajától. Ez utóbbival vigyázz, vezéreljen a józan ész.

Mérleg:

Ezen a héten bizony fel kell készülnöd néhány kellemetlen élethelyzetre is, akár viták is kirobbanhatnak körülötted. Olyan napok követik egymást most amikor a különféle negatív hatásokat nehéz lesz kivédeni, ugyanakkor jó hír, hogy péntekre jelentősen enyhülnek ezek a körülmények. Adónak olyan pillanatok, és amikor hevesen reagálsz, s akár alaposan be is olvasol másoknak, mert azt érzed, úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel. Igazad van! Miért is hagynád eltiporni magadat? Inkább vedd elő a toleráns oldaladat, és okosan, békével oldd meg a konfliktushelyzeteket ezúttal. Egyértelműen nyilvánítsd ki s hogy meg tudod különböztetni, mi a jó és a rossz, és van saját véleményed.

Skorpió:

Kellemetlen leterhelő lesz a hét eleje, váratlan támadásokat kell kivédened, olyan ember is szembe mehet veled, akiről ezt sosem gondoltad volna ám. Ám, ügyes leszel, s minden helyzetben feltalálod magadat. A türelmetlenség és a hevesség rossz partnerek ezen a héten, így ezért próbáld felvértezni magadat minden eshetőségre, és feltétlenül kerüld most el azt, hogy azonnali reakciókkal tovább bonyolítsd az amúgy sem egyszerű szituációkat. Ne hagyd, hogy bárki uralkodni akarjon rajtad. Van szabad akaratod, és így mondj nemet arra, ami nem nyeri el a tetszésedet most. Amit kitalálsz, azt tűzön s vízen keresztül valósítsd meg. Emellett biztasson a tudat, hogy a jövő hét jóval ígéretesebbnek mutatkozik.

Nyilas:

Szabadulj meg sürgősen a kételyeidtől már, fogadd el azt, ami van. Mindened megvan ahhoz, hogy a heti teendőket elvégezd, így az esetleges kihívásoknak megfelelj. A negatív gondolatok visszatartanak, a múlt sérelmein való rágódás semmit nem old meg. Formálj aktuális terveden, s nézd mindenben a lehetőséget és a tanulnivalót, ez segít a továbblépésben, a siker elérésében. Tedd félre mások gondjait, csak a magad dolgát végezd, találd meg a munkában és a tanulásban az örömöt! Foglalkozz a családoddal, barátaiddal, hobbiddal, vagy olyasmivel, amit nagyon szeretsz. Félre a szomorkodással, hisz összességében jól megy a sorod. Érthető,és  hogy egy kicsivel többre vágysz, de ha körbenézel, láthatod, másoknak sokkal nagyobb gondjai vannak.

Bak:

A múlt hét sikerei, és pozitív eredményei könnyen ismételhetők hát maradj lendületben, ehhez a Jupiter kellemes hátszelet biztosít neked! Ne legyenek kétségeid, s higgy magadban, hisz csak rajtad múlik, hogy mekkora sebességre kapcsolsz. Sokan támogatnak, utat mutatnak vagy épp kimutatják bizalmukat feléd, amit mindenképpen hálálj meg. Új ötleteidre nyitott lesz környezeted, így a sok tennivaló közben találsz egy olyan embert, aki felkarol, hogy még magasabbra juthass. Örülj ennek! Segíts ott, ahol csak tudsz, és bár lehet, hogy nem minden esetben kapod meg ezért a hálát, de mivel te magad is kapsz, s ezért tudsz is adni viszonzás nélkül.

Vízöntő:

Jól érzed magadat, könnyedén haladsz előre, minden kapu kinyílik előtted, különösebben dörömbölnöd sem kell azokon. Összességében már több feladatot tudsz elvállalni, mint egy átlagos héten. Talán a Hold építő energiái vannak rád ilyen pozitív hatással? Mindegy, a lényeg, hogy eredményes leszel, szorgalmas és bezsebelsz ezúttal majd pár elismerést, és ezek nagyon jókor jönnek, mert erősítik az önbizalmadat. A mindennapi élettel együtt járó apró örömöket többre értékeled s így képes vagy elfeledkezni a régebb óta húzódó gondokról is. Már hétfőn oszd be körültekintően az idődet, s figyelj családodra is jobban, mint az elmúlt időszakban. Amit te nagyra becsülsz, az meghálálja a törődést.

Halak:

Ez a hét felerősíti benned az igényt a változásra. A különféle módosulásokat kezdeményezd te magad, így minden épp akkor történhet, amikor az számodra a lehető legkedvezőbb. Komoly hiba lenne kényelembe helyezni magadat, s várni másokra vagy arra, hogy majd a dolgok maguktól alakulnak. A sok rutinmunka mellett új, egyben nehéz kihívások is megkörnyékezik a házad táját. Fontos, hogy legyen kellő bátorságod belevágni egy hirtelen felbukkanó, fantasztikus lehetőségbe, ami időt s energiát igényel, ám az eredmény sok jóval kecsegtet ám. Ne utasíts vissza semmit, amit szakmai téren kínálnak számodra, mert Merkúr új kapukat nyit meg előtted, neked csak kényelmesen át kell lépned a küszöböt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.