Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan május közepébe lépünk, már javában tart a tavasz, igen mozgalmas hetek állnak mögöttünk, bizony ez az előttünk álló hét igen mozgalmasnak, s igen eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér erre a hétre, milyen kihívások várnak.

Kos:

Kiemelkedően jó lelki s testi állapot jellemez ezen a héten. A harmónia már körülölel, s a hétvégén kellőképpen feltöltődtél energiával, ami egész héten kellő lendületet biztosít neked már. Erő s ambíció jellemzi a hétköznapokat, temperamentumod hozzásegít új sikerek eléréséhez is. Merd a fantáziádat tervekké formálni, majd az első lépéseket tedd is meg. Ha most munkahely váltást tervezel, vállalkozást indítanál, befektetnél, és esetleg költözés vagy nagyobb utazás jár a fejedben, vágj is bele bármelyikbe! Akadályok nélkül haladsz előre, támogatókat találsz, s amennyiben szükséged lenne ilyesfajta segítségre. Ezekben a napokban az eszedet használd most, ne erővel próbálj túllendülni bizonyos élethelyzeteken.

Bika:


Fura érzések sokasága kerít hatalmába. Egyszer csak mennél előre akár egy buldózer, máskor meg kettőt hátra lépsz, hogy csak szemlélődhess. Vannak dolgok, amiket nem akarsz megtenni, ezért inkább struccpolitikát folytatsz. Akár több nap is eltelhet, mire észreveszed, mit teszel és változtatni akarsz majd. Alkalmanként jóval keményebb és szigorúbb leszel már önmagadhoz, megkritizálod a saját tetteidet. És hamar kiderül majd, ez bizony jó! Épp így láthatod meg a saját hibáidat, valamint kezelheted is azokat gyorsan. Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, s tudatosan is próbálsz elkerülni olyan helyzeteket, s amelyek régen galibát okoztak. Ez a tudatosság komoly előrelépést hoz neked.

Ikrek:


Érdekes kettősség jellemzi ezúttal a következő napokat. Nyugalmas, mégis energiával teli, s kellemes, ugyanakkor dinamikus napok követik egymást. Élvezd ki ezt a periódust, s minden adott a sikerhez. Külső kényszer hatása nélkül tudsz előre haladni ezúttal, és jó eredményeket elérni. Most úgy fog megmutatkozni erős egyéniséged, hogy a bonyolult és összetett feladatokat is gyorsan átlátod, és ezúttal könnyedén meg is oldod azokat. Szerdán vagy csütörtökön új lehetőség nyílhat meg számodra szakmai vagy tanulmányi téren, szilárd támaszt s érdekes tapasztalatszerzési alkalmat kínálva neked. Mivel nagyon határozott és céltudatos leszel, belevághatsz bármibe!

Rák.


Nagyszerű hét ez a mostani, hangulatod fokozódik, sokkal többet nevetsz a megszokottnál, ezúttal képes vagy az apróságoknak is nagyon örülni sokan csodálkoznak majd a kedvességed és figyelmességed miatt is. A Hold feltölt energiával, s így minden könnyebben fog menni, és másokat is képes leszel inspirálni. S komoly lehetőségek tárulkoznak fel ezúttal előtted szakmai, és magánéleti téren. Életedet akár gyökerestül felforgathatod, kedved szerint alakíthatod az eseményeket, és az eredmények is megérkeznek. Olyasfajta boldogságérzet öleli át a lelkedet, melyre régóta nem volt példa. Végre úgy érezheted, megérkeztél a vágyott célszalaghoz is, amit érdemes átszakítani, hogy egy következő lépcsőfokra emelkedhess.

Oroszlán:

A heti csillagállás rendkívül kiemelkedően jó lehetőségeket kínál számodra. Mindenféle életterületen újat tudsz alkotni, és csupán fel kell vállalnod, min szeretnél változtatni. Mi az, ami zavar, elavult vagy épp sehová sem vezet? Nagyrészt önmagad miatt ismer be ezeket most, s figyeld meg, milyen sokan támogatnak majd a változás folyamataiban. Meglehet, s hogy más optimista gondolkodású emberek hatására ki is mered mondani a legvadabb álmaidat is, így pedig bátorságot gyűjthetsz ezek megvalósításához. Kamatoztathatod eddig összegyűjtött tapasztalataidat, és utat mutathatsz az embereknek, ám adódik olyan helyzet, amikor valaki neked segít a továbblépésben. Hallgasd meg azokat, akik támaszaid szeretnének lenni.

Szűz:


Ezen a héten még a megszokottól is aktívabbnak kell lenned, figyelmed nem lankadhat, ugyanis akadnak olyan emberek közvetlen környezetedben, akik nehezen viselik látványos sikereidet, emellett alkalmanként megpróbálnak akadályokat állítani eléd. Légy most résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved terveid megvalósításától. Ha kitűztél egy célt, ahhoz tartsd is magad bármi áron! Minden körülmény végre adott ahhoz is, hogy a sikereken túl dicséreteket is magadénak tudhass péntekre. Ha őszinte is vagy magadhoz, akkor pontosan tudod, látod, mik gátoltak mostanság, így ezen problémákat könnyen tudod javítani, viszont az is igaz, hogy szerencsés helyzetben vagy, mert össze tudod egyeztetni céljaidat környezeted családod elképzeléseivel.

Mérleg:


Hétfőn alaposan le leszel terhelve, ám ez cseppet sem zavar, ám hisz tudod, ezúttal fontos feladatokat kell megoldanod, melyek közül már több is segíti boldogulásodat, s emellett sok új tapasztalattal is gazdagodni fogsz. Kedden akadályok állják utadat, nem leled a helyedet, s ezért kibillensz a harmónia állapotából. Akad majd a környezetedben néhány olyan személy, akik most megpróbálnak kellemetlenkedni, éppen tévútra is vihetnek vagy épp a saját feladataikat a te nyakadba akarják aggatni. Konfliktus helyett légy résen, és igyekezz elütni ezen helyzeteket humorral! Adj akár okos ötletet ezeknek az embereknek, miként tudják rendezni a saját ügyeiket nélküled. Szerencsére szerdától minden visszatér a békés, normális kerékvágásba.

Skorpió:


Új dolgokat szeretnél felfedezni? Változtatnál akár a megszokott dolgokon s körülményeken, ugyanakkor van benned némi félsz, akár hogy zsákutcába futsz? Ne hagyd, hogy a félelem erősebb is legyen a bátorságnál! Az utóbbit engedd szabadon, merj kockáztatni a saját érdekedben. Ha nem módosítasz semmin, akkor minden marad a régiben, s később még megbánhatod, hogy Pató Pált játszottál. Az állandóság hibás választás. A hét elején még inkább ragaszkodnál akár a biztos kevés állapotához de minden esély megvan arra, hogy szerdán vagy legkésőbb csütörtökön találkozol valakivel, aki kimozdít jelen helyzetedből, s rávesz arra, hogy tégy valamit, ami eltér minden eddigi tettedtől, gondolatodtól. Megéri kockázatot vállalni!

Nyilas:


Feltöltődtél a hétvégén, s így pozitív hangulatban és kipihenten futsz neki a heti teendőknek, s ebben jelentős támogatást ad a növő hold, ezúttal dupla energiával segít neked cselekedni, dönteni, új dolgokba kezdeni. Megnyílik most végre előtted már egy olyan kapu, amin már elég régóta dörömböltél. Késlekedve, most tárul fel előtted valami olyan dolog, ami arra sarkall, hogy nagyobb tempóra kapcsolj, bátrabb légy, összedolgozz másokkal. Ami késik, nem múlik! Most nem lehet okod panaszra, a lehető legjobbkor adatik meg a lehetőség arra hogy egy régi álmodat már megvalósítsd akár egyedül, akár csapatban. Ez leginkább karrierrel, szakmai dolgokkal függ össze, de a akár befektetések is gyors megtérülést ígérnek.

Bak:


Már egy ideje szólongat a belső hangod is amit alkalmanként meg is hallasz, máskor egyáltalán nem figyelsz rá. Egy kósza gondolat most végre remekbe szabott ötletté kezd összeállni, s most adott minden körülmény ahhoz, hogy ezt megvalósítsd. Vajon lesz bátorságod pontos tervet alkotni, s megtenni az első lépést? A Jupiter erős hátszelet is biztosít neked a látványos tettekhez, s emellett garantálja neked, hogy könnyen és gyorsan fogsz tudni célba érni, s babérokat learatni. Hab a tortán, hogy a kreativitásodat is bevetheted, csak a kellő elszántságra van szükséged ezúttal! Legyen szó munkáról vagy akár otthonodról, magánéletedről, cselekedj! Lesz elég kockáztatási vágy benned, ne hagyd magadat lebeszélni semmiről!

Vízöntő:


Ezen a héten az égi hatások igen erősek, és emellett pedig vegyesek lesznek, többször is azt érezheted, hogy láthatatlan erők visszahúznak, és gátolnak a kockázatvállalásban, vagy épp elhomályosítanak előtted dolgokat. Mintha nem lenne időszerű szembesülni bizonyos tényekkel. Néha makacs, máskor egyenesen önfejű leszel, akadnak olyan pillanatok, amikor bizony adakozol, erődön felül adsz másoknak. Így a szélsőségesség lesz jellemző rád egészen csütörtök estig, és az arany középút pedig csak vágy marad. Elsősorban arra kell ügyelned ezúttal , hogy ne bánts meg másokat, illetve ne tégy felelőtlen ígéreteket, mert ezeket sorban számon kérik rajtad. Tartsd szem előtt, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll, tehát ennek megfelelően cselekedj.

Halak:


Ezúttal kellemes hatások segítik utadat ezekben a napokban, szárnyalhatsz kedvedre, belevághatsz már merész dolgokba, vállalhatsz kockázatot s ezért megkapod a jutalmadat! Kedvező időszak áll előtted, bármibe kezdesz most, azt gond nélkül befejezheted. Azt is észreveszed majd, hogy gyorsabb leszel, javul a kommunikációd, és akár szavak nélkül is tudod, mit akarnak mások. Intuícióid nagyon erősek lesznek, s hallgass az ösztöneidre is, amikor fontos döntések elé kerülsz. Ugyanakkor gyorsan jött sikerek ne vakítsanak ám el, mindent kezelj ezúttal a helyén. Ha valaki segítséget nyújtott neked az elért eredményhez, azt köszönd is meg! Mindig egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét ilyen szempontból is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.