Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés
0 Shares

Lassan vége van a májusnak, előttünk a június, és természetesen a nyár, most indul be igazán az élet is, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak heti horoszkópjukra, lassan vége az iskolának is, s indulhatnak is a nyaralások, lássuk, mi vár rád, az előttünk álló héten.

Kos:

A hétfőt nyugodtan töltsd lustálkodással! Szükséged van pihenésre, töltődésre. Kedden a pénzedre, szerdán a beszédedre ügyelj! Utóbbi a telihold hatása miatt rázós, ami teljes holdfogyatkozással jár együtt. Ne ijedj meg, mert Magyarországon megússzuk a nehezét! Itt nem lesz látható a holdfogyatkozás, ami extra feszültséget generál. Maga a telihold elég. A hét második felében egyre többet foglalkoztat a jövő.

Bika:

Hétfőn már gyülekeznek a felhők. Kedden villámlás várható szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki percek alatt kihoz a sodrodból. Ne menj bele parttalan vitába! A szerdai telihold, teljes holdfogyatkozás neked a pénzügyeid területén jelent veszélyt. Jobb lenne, ha ki se nyitnád a pénztárcádat ezen a napon. Így elkerülheted a felesleges költekezést. Péntektől megnyugtató események téged igazolnak. De ezzel semmiképp se kérkedj! Ne mondd, hogy te megmondtad.

Ikrek:

Élvezd ki hétfőn a szabadnapot! Töltődj fel, mert rendkívül változékony napok jönnek! Te alapvetően hajlékony vagy fizikailag, lelkileg és szellemileg is. Szóval nem visel meg a bizonytalanság. De a szerdai telihold teljes holdfogyatkozással jár együtt, ami hatványozottan igénybe vehet téged is. A közeledben lévő emberekről nem beszélve. Mindenki ingerlékeny és türelmetlen lesz. A hét második felében gyorsan lehiggad mindenki.

Rák:

Csodás lesz a Pünkösd hétfőd és az azt követő kedded. Minden aggodalom fölé tudsz emelkedni. Meglepődve nézed azokat, akik tőled eltérően kapkodnak és/vagy panaszkodnak. Semmiképp se ítélkezz! Hiszen te is szoktál kapkodni és/vagy panaszkodni. A szerdai teliholdat és teljes holdfogyatkozást fogadd kellő óvatossággal! Egyrészt ne dőlj be a bulvár túlzásainak! Másrészt vigyázz az egészségedre! Mivel más nem teheti helyetted. A hét második felében egy mogorva, de vonzó emberrel lesz dolgod. Talány, mi lesz ebből.

Oroszlán:

Remek hangulatú családi összejövetelt szervezhetsz hétfőre. Az is jó ötlet, ha átugrasz meglátogatni őket. Ettől teljesen elfeledkezel a munkáról és a hétköznapok gondjairól. Pont erről kell szólnia a szabad napoknak. Szerdától kirobbanó formában leszel. Épp emiatt döbbenten nézed, hogy egyesek milyen idegesek. Tudj róla, hogy telihold lesz teljes holdfogyatkozással! Igaz, hogy Magyarországról nem lesz látható a holdfogyatkozás. Ám a feszültség érzékelhető lesz. Hétvégén szeretnél valami hasznosat csinálni.

Szűz:

Olyan jól lelazulsz hétfőn, hogy kedden semmi kedved sem lesz dolgozni. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem, akkor lassan haladj a munkáddal! Nem kell rohannod. Szerdán a telihold döntés helyzetet hozhat. Lehetőleg ne ezen a napon dönts! Ugyanis őrületes feszültségek lesznek a levegőben. Ezek akadályozni fognak a tisztánlátásban. Péntektől sokkal harmonikusabb folyamatok zajlanak az égen, vele párhuzamosan itt, a Földön is.

Mérleg:

Hét elején olyan fényszögek lesznek az égen, amik garantálják a békét. De ez egyfajta vihar előtti csend. Szerdán telihold és teljes holdfogyatkozás lesz, csütörtökön 4 kellemetlen fényszög. Ezek a kommunikációban hoznak félreértésekből adódó konfliktust. Tegyél meg mindent, hogy ezt kiküszöböld! Péntektől egyre erősebben vonz az otthon, a család, a szülők.

Skorpió:

Amilyen csodásan indul a heted, olyan nagy rizikót tartogat a folytatás: szerdán 2, csütörtökön 4 ronda fényszög lesz az égen. Ez mind a pénztárcádat akarja meglékelni. Legyél nagyon megfontolt! Nem szabad túlköltekezned, ha nem akarsz mínuszba menni. Csak ezt a két napot kell kibírnod. Lehetőleg csak a legszükségesebbeket, vagy semmit ne vegyél! Péntektől nyugodtabb napok jönnek.

Nyilas:

Szerdán telihold lesz és teljes holdfogyatkozás. Szerencsére az utóbbi Európában nem lesz látható. Ettől még a feszültség tapintható lesz. Sőt egyfajta puskaporos hangulatot érzékelhetsz. Sajnos most a szokottnál is érzékenyebben érint téged mindez. Gondolj arra, hogy ez is elmúlik! Péntektől minden sokkal nyugisabbá válik.

Bak:

Jogosan félted a munkádat. Nem a te munkahelyed van veszélyben, hanem a békés munkahelyi légkör. Cseppet sem mindegy, hogy kikkel és milyen hangulatban dolgozol együtt. Mivel ez erősen kihat a teljesítményedre. És persze az övékére is. Szerda és csütörtök lesz a legnehezebb ebből a szempontból. Kövess el mindent, hogy senkinek se legyen alkalma vitázni! Amennyiben ez nem sikerül, maradj ki belőle! Péntektől jön a te időd, és helyre áll a lelki egyensúlyod.

Vízöntő:

Ki kell pihenned a hosszú hétvége fáradalmait. Ezt megtehetnéd a munkahelyeden, ill. home office-ban, de tuti, hogy lebuksz. Vagy vegyél ki szabadságot, vagy szólj a kollégáidnak, hogy most ne sürgessenek, mert kicsit le vagy lassulva! Szerdán és csütörtökön kellemetlen fényszögek gyerekes kötekedést mutatnak.

Halak:

Ezen a héten a szerdát és a csütörtököt szíved szerint kitépnéd a naptárból. Szerdán telihold és teljes holdfogyatkozás lesz. Még jó, hogy az utóbbi Európában nem lesz látható. Sajnos ettől még őrületes feszültségeket érzékelsz. Semmiképp se hozz döntést ilyen állapotban! És legyél türelmes elsősorban önmagaddal! Másodsorban a családoddal!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

0 Shares