Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Február utolsó hetéhez értünk, bizony, fárasztó, váratlan eseményekkel megtűzdelt hónapokon vagyunk túl, bizony az előttünk álló héten sem fogunk unatkozni, s izgalmas hét áll előttünk, lássuk, horoszkópod mit ígér az előttünk álló hétre?

Kos:

A fogyó hold miatt ingerlékenység uralkodhat el rajtad egészen csütörtökig, csak ekkor enyhül benned a feszültség, így pedig kissé nehéz lesz most veled tartósan egy légtérben maradni. Nem fogod túl jól érezni magad a bőrödben, többször úgy érezheted, hogy alkalmazkodóképességed lecsökken, idegeid pattanásig feszülnek. Erre a helyzetre egyetlen gyógyír létezik, maradj bölcs, azaz maradj csendben, ne is akaszkodj össze senkivel. Csak hagyd, hogy a dolgok a saját tempójukban haladjanak már. A hét második része már sokkal békésebben telik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége.

Bika:

Amennyiben éppen tanulsz valamit, netán épp ezzel összefüggő terveket szövögetsz, akkor tedd is meg a szükséges lépéseket! Ne halogasd a kezdést, ugyanis még ezekben a napokban meglepően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes a tudást elsajátítani. Szerdán vagy csütörtökön megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja anyagi körülményeidet is, így pedig akár az erkölcsi megítélésedet is. Ne ereszd el ezt a lehetőséget, és jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló alkalom. Ráadásul hamar rájössz arra, hogy másokon is segíthetsz, ami csak további eltökéltségre ösztönöz.

Ikrek:

Pozitív irányú javulást, változást észlelhetsz ezt kínálják neked a heti konstellációk. Minden téren komoly segítséget kapsz ezúttal, hát használd is ki ezt! Többek közt régóta mozdulatlanságra ítélt ügyek is végre megmozdulnak és lezárhatók. Az se aggasszon, ha egyik másik ilyen függő dolog látszólag kellemetlenül végződik, de legalább megnyugodhatsz, és ez a lényeg! Ez töltsön el örömteli érzésekkel, hisz ezeknek a problémáknak nem cipeled tovább a súlyát. Csütörtöktől végre az önbizalmad is sokat javul, tele leszel új ötletekkel, nem hagysz nyugtot a környezetednek. A rutinfeladatokba is új inspirációkat viszel. A hétvége felé pedig egyenesen felvillanyozódsz.

Rák:

Az előtted álló napok kiemelkedően jónak ígérkeznek, kedvezők a test és a lélek megtisztulásához, ennek eredményeképpen pedig egy új dolog elindításához. Az ilyesfajta takarítást sokféleképpen elvégezheted, akár méregtelenítő kúrák vagy lomtalanítás segítségével. Ahhoz, hogy minden a terveidnek megfelelően alakuljon, szükség lesz bátorságra, hisz a megvalósítandó feladat bizony lemondásokkal jár együtt. Légy ésszerű, s ha kell, kérj másoktól segítséget. Meditálj, csökkentsd a bevitt étel mennyiségét, és igyál több folyadékot. Ez a hét az eleresztés időszaka a fogyó holdnak köszönhetően, amikor számos függőben lévő ügyes-bajos dolgot is lerendezhetsz. Hozd helyre emberi kapcsolataidat is!

Oroszlán:

Ezen a héten kellemetlen hatással lehet rád a Mars, kifejezetten megnehezíti a dolgodat, és így akár az is megeshet sajnos, hogy néhányszor szabadon engeded az indulataidat is. Ez egy Oroszlántól nem idegen, ám általában kordában tudod tartani az érzelmeidet ám nem most! Szokatlan megnyilvánulásaid lesznek s páran átmenetileg eltávolodhatnak tőled. Olyan váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami a környezeted mellett még akár téged is megrémíthet. Ez az egész a Mars műve, és a fogyó hold hatásaival együtt arra is rákényszeríthet, hogy lemondj ezúttal bizonyos dolgokról, s akár kötöttségekről, esetleg valamely emberi kapcsolatodról is. Fizikai állapotodban is felléphet némi zűrzavar gyomor vagy épp emésztési problémák. Próbálj tudatos lenni, kerüld az összetűzéseket!

Szűz:

Az elmúlt időszakban bizony nem kíméltek téged az égiek, volt részed mindenféle élményben s hatásban, s akadtak problémák és megoldandó feladatok is. Ugyanakkor tudod, hogy mindent, ami lényeges teendő volt, azt letudtad, tiszta lappal indulhatsz. Végre ismét elevenebb, határozottabb, no s persze eltökéltebb lehetsz, jól érzed magadat, önbizalmad és önbecsülésed sokat javul ezekben a napokban, és olyan lépések megtételére veszed most akár a bátorságot, melyeknek még egy hete sem mertél volna nekifutni! A heti konstellációk kedveznek a kreativitásnak és az alkotásnak bármiről legyen is szó, de most csak akkor van értelme a pozitív energiáknak, ha nem csak álmodozol, hanem cselekszel is!

Mérleg:

Kiemelkedően jó lehetőségek nyílnak meg előtted a napokban, habár hétfőn és kedden ennek még nem lesz látványos előszele, ám szerda és csütörtök igazán mozgalmasra sikeredik majd, bátran kezdj valami új dologba. Kedvező kilátásokkal kecsegtet valójába ez az időszak ahhoz, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, vagy jobbíts rajta. Elkerülhetetlen, például, hogy extra energiákat kell befektetni a siker érdekében, de minden perc, minden tett és jó ötlet kamatozni fog! Használd ki azt a kellemes és hasznos égi segítséget, mellyel szinte bárkit, s bármiről képes leszel meggyőzni. Amennyiben viszont most csak a mindennapi problémáidat szeretnéd orvosolni, akkor légy előrelátó! Bármilyen terved is legyen, annak alapjait le tudod tenni!

Skorpió:

Nagyon sok feladat halmozódik fel hétfőre, így nincs más irány, mint hogy csak előre! Szerencsére extra energiatartalékaidat tudod mozgósítani, s nem csupán elvégzed, amit muszáj, hanem akár másoknak is szívesen besegítesz egy-egy jó cselekedettel vagy akár ötlettel. Ráadásul nemcsak munkahelyeden vagy az iskolában, hanem bizony otthon is remekelsz majd, aminek a családod, vagy épp a partnered nagyon fog örülni! Csütörtökre kissé elfáradsz, emiatt pedig ingerültté válhatsz, úgy érezheted, sokan megnehezítik életedet. No, ezt felejtsd el, s bírd ki péntekig, utána pedig tiéd az egész hétvége, s azt csinálsz, amit csak akarsz. Esetleges nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben rendezd az érintettekkel!

Nyilas:

Az előtted álló napokban igen sok szerencsés helyzet alakul ki körülötted, bár a Jupiter helyett inkább a Vénusz támogatja majd megnövekvő ambícióidat, a Merkúr pedig nagyon formálja a kommunikációdat. Különösen az új és akár extrém elképzelések megvalósítása terén tudsz nagyot alkotni, szokatlan ideáid megvalósításának semmi és senki nem állja útját. Bátran tervezgesd a közeli és távoli jövődet, gondold át a fontos lépéseket, fókuszálj az új és ismeretlen lehetőségekre bármiben meglelheted az örömöt. A most életedbe lépő emberek sok-sok jó tanáccsal látnak el, támogatják szellemi és anyagi fejlődésedet. Egészen péntekig teljes erőbedobással haladj előre utadon, a hétvégén azonban csendesítsd le az elmédet!

Bak:

Fordulópontot hozhat ez a hét számodra, s mint máskor most is csak rajtad múlik, hogy szembe nézel-e az elkerülhetetlen változásokkal, vagy tovább halogatod a jó dolgok beinvitálását életedbe. Késleltethetsz pár dolgot, ám végül a sorsnak sikerül egy jelentős döntésre rákényszerítenie. Élj a lehetőséggel, hallgass belső hangodra, s emellett pedig hagyd a szádon kicsúszni az igen szócskát mindegy mi legyen az ajánlat, amivel megkeresnek. Fogadd el, amit az élet felkínál, dobd félre a racionalitás gondolatokat, légy merész, így végül minden összhangba kerül. Hidd el, jó irányba terelheted sorsodat. A lehetőségek a hét közepén megsokszorozódnak, tégy valamit önmagadért!

Vízöntő:

Ez a hét jelentős hatással lesz érzelmi életedre már. Megmagyarázhatatlan dolgok történnek, ugyanakkor meglátod az apróságokat, a finomságokat, és szívesen adsz másoknak olyasmit, amiből neked bőven van. Láthatatlan erők fogják már jó irányba terelgetni a gondolataidat, a cselekedeteidet dicsfény fogja övezni. Különböző emberi kapcsolataid minősége sokat fog javulni, és emellett pedig szakmai előmeneteled vagy tanulmányaid terén jóval többre leszel képes, mint máskor. A heti csillagállás arra ösztönöz, hogy rejtett képességeidet, értékeidet a felszínre hozd. Merd szabadjára engedni a fantáziádat, s beszélj is ötleteidről. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, kimondottan szerencsés, pozitív irányú fordulatot hozhatnak.

Halak:

A hét első felét uraló bolygóállások váratlan gondokat okozhatnak kommunikáció vagy közlekedés terén, ezért könnyen előfordulhatnak kisebb súrlódások, nézeteltérések, vagy egyszerűen most összeakasztod a bajuszodat valakivel út közben. Uralkodj önmagadon és az esetleges indulataidon már. Hegyezd mindig a füleidet, ha valamit nem hallottál vagy értettél tisztán, kérdezz inkább vissza felcsattanás helyett! Ez a bonyolult helyzet intenzívvé válhat otthonodban, vagy éppen családi vagy baráti közegben épp ott, ahol nem szeretnél konfliktusokat. A váratlanul felbukkanó viták kiinduló pontja egyértelműen a látványos véleménykülönbségek sokasága lesz. Vajon képes leszel kompromisszumokat kötni? Igen, hát cselekedj ennek megfelelően.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebok jelre kattintva.