Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Lassan már elhagyjuk a nyár derekát is, hiszen július közepéhez közeledünk, a hónap első része sem volt unalmas, vagy éppen eseménymentes, az előttünk álló hét nagyon izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér erre a hétre.

Kos:

Már rég vártál a mostani pillanatra, egy olyan dolog történik meg veled, s amiről szinte már le is mondtál vagy épp el is feledkeztél. Anyagiak terén kedvező fordulat áll be már a hét elején, így használj ki minden lehetőséget, ami adódik. Lehet, hogy a változásnak még csak a híre érkezik meg, s de látni fogod, hogy jól alakulnak a dolgok. Ha kell, hát elégedj, meg akkor a kevéssel is, ugyanis ebből akár több is lehet később! Márpedig ne feledd, hogy sok kicsi sokra megy most! Családi és baráti kapcsolataid egy része átalakításra szorul, ezért elkerülhetetlen, hogy több időt és odafigyelést szentelj mindenkinek. Új ismeretségekre is jó kilátás nyílik, melyek hosszú távon karrieredet segíthetik elő, vagy akár pénztárcádat gyarapíthatják.

Bika:

Bikaként igen ritkán hezitálsz, most viszont nagyon alapos leszel és csak átgondoltan, okos mérlegeléssel döntesz. Aktuális lehetőségeidet igazán jól tudod kihasználni, s így pedig azokból hasznot húzol. Ezekben a napokban óriási nagy lépést tehetsz a sikeresebb, szebb, csillogóbb jövő irányába hát légy ezúttal bátor! Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükség ahhoz, s hogy ne torpanj meg. Nem kapkodhatsz, nem siethetsz el semmit, s ugyanakkor nem várakoztathatsz meg senkit hosszan egy-egy válasszal. Képes vagy spontán tettekre és gyors döntésekre akár. Találd meg az arany középutat, kilengések és túlzások helyett! Különösen munkád, saját vállalkozásod vagy tanulásod terén fontos ez. Minden apró részlet fontos.

Ikrek:

Nyugalom, türelem, béke ezek a kulcsszavai a következő napoknak! Minden lépésed, tetted és döntésed ezen fogalmakhoz kapcsolódjon. Az előtted sorakozó akár válaszutak esetén kerüld a türelmetlenséget, s  az akaratosságot. Törekedj okos kompromisszumokra, így végül a kecske is jól lakik, valamint a káposzta is megmarad majd. Amennyiben nem akarsz semmilyen bonyodalmat magad körül, úgy ne törd a fejedet jelentős változtatásokon, ne rohanj fejjel a falnak most. A heti konstellációk kevésbé kedveznek a jelentős fordulatoknak nincs még itt az ideje akár új vállalkozás megkezdésének, költözésnek, állásváltoztatásnak. Légy elnéző önmagaddal és környezeteddel is most, ha hibát vétenek. Maradj mértéktartó, és ne keveredj összetűzésbe senkivel.

Rák:

A hét első felében több kellemetlen, egyben türelmetlenségre is okot adó ügy borzolhatja a kedélyeidet, s úgy tűnhet most, az életed kibogozhatatlan szálak sokasága. Folyamatosan elborít a munka, kapkodnod, sietned kell, hogy utolérd most magadat. Túl sok kötelezettség és elvárás nehezedik rád, s az ezekkel járó terheket egyre nehezebben esetleg cipeled, talán önmagadnak állítottál fel túl magas mércét? Ideje lenne ráébredned, s hogy a gátakat saját magadnak emelted, s ezeket most le kell rombolni különben nem vagy csak nehezen jutsz egyről a kettőre is. A Merkúr és a Mars segít neked a megoldásban, a Vénusz pedig az érzelmi szálakat fogja kibogozni, így a hétvégére minden visszatér az eredeti kerékvágásba.

Oroszlán:

Dolgozni? Hát, ahhoz nem sok kedved van most, igaz? Szerencsére ezt az állapotot most senki nem fogja felhánytorgatni neked, s ugyanis sokan járnak hasonló cipőben. Fizikai és szellemi kapacitásod alaposan legyengült, elfáradtál, ezért ezen a héten nagyobb bakikat véthetsz. Meglehet hogy a hiányosságokat nem feltétlenül veszed észre azonnal, csak jelentősebb késéssel. Kialakulhatnak körülötted váratlan, s egyben kellemetlen konfliktusok, még adódnak pillanatok, amikor nem is érted, mi történik veled és körülötted. Szerencsére a napok múlásával lecsendesedik ez a helyzet majd. Már pénteket fog mutatni a naptár, mire minden rendben lesz a fejedben. Ugyanakkor ez a hét rámutat arra, hogy te is törékeny ember vagy.

Szűz:

Jó kedvű vagy? Kicsattansz az energiától? Örülj ennek, mosolyogj sokat és másokat is tölts fel energiával és pozitív gondolatokkal! Jó volt a hétvége, így tele vagy erővel, akár remekbe szabott ötletekkel, ez pedig cselekvésre ösztönöz majd. Ezt a hatást a bolygók, ezek közül is leginkább a Jupiter komoly aktivitásának köszönheted, s hát használd ki azt, amit most az élet tálcán kínál. Szerencsére tetterőben és energiában a napok múlásával sem fogsz hiányt szenvedni, sőt, a Hold segít a pótlásban ezúttal, ha szükséges. Minden feladatot időben megoldasz, s de fontos lenne most azokra a dolgokra is gondolnod, amelyek már régóta függőben vannak. Ha van olyan terved, mely megvalósításra vár, s annak elkezdésére is nagyszerű napok ezek.

Mérleg:

Váratlan hirtelenséggel fordul a kocka, különösen pénzügyek terén hozhatnak meglepetést ezek a napok. Épp ezért legyél spontán, s hagyd magadat inspirálni, sőt, nyugodtan vágj bele valamilyen nagy dologba! Válts állást, tedd le egy vállalkozás alapkövét vagy mondj igent egy befektetésre ezúttal. Jupiter hathatós támogatásával jelentős változások lendítik fel karrieredet, s egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában. Ha már van vállalkozásod, megcsíphetsz egy komoly szerződést is. Ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot, sokáig nem lesz ennyire kedvező lehetőséged gyökeres pozitív változtatásra! Csak előre nézz, ragadd meg az adódó alkalmakat.

Skorpió:

Légy szemfüles! Figyelj a külvilág felől érkező impulzusokra, a láthatatlan, mégis érzékelhető jelekre, az apró megjegyzésekre, és akár okos tippekre. Emellett ösztönös megérzéseidet se szorítsd háttérbe, s ezek együttesen segíthetnek sokat abban, s hogy könnyebben boldogulj a hétköznapok során. Szentelj kiemelt figyelmet tanulmányaidnak a nyár ellenére is! Munkád terén most légy aprólékos, és szánj időt azokra az emberekre, akik segítségedre lehetnek nehézségeid s pillanatnyi feladataid megoldásában. Több kedvező helyzet adódik, és ezek a későbbiekben hasznodra válnak. Dobd el megszokott dolgaidat, és lépj át olyan küszöbökön, melyektől eddig tartottál.

Nyilas:

Ha teheted, sürgősen menj szabadságra, s ne húzd az időt, szükséged van kikapcsolódásra, feltöltődésre! Ellenkező esetben munkád vagy tanulmányaid esetleges vizsgáid terén váratlan problémákkal kerülhetsz szembe, ezek pedig akadályozhatnak abban, s hogy jól elvégezd mindennapi feladataidat. A jelenlegi heti konstellációk úton-útfélen nehezítik előre haladásodat, és ezért ha teheted, a nehéz és valamint leterhelő tennivalókat halaszd jövő hétre. Ha úgy érzed nem boldogulsz emellett, egyszerűen nem halogathatod a tennivalóidat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben lévőktől. A szeretet energiája a növő hold miatt könnyen áramlik, ezért ne csak kérj, hanem add is vissza!

Bak:

Nem sok kedved van dolgozni, ami nem csoda ezúttal, hisz nyár van és meleg. Kint süt a Nap, bent pedig legfeljebb a légkondi adhat némi megkönnyebbülést is. Inkább pihennél és eltávolodnál a mindennapok feladataitól? Akkor vedd sorba tennivalóidat, hisz akad belőlük bőven, ezek terhe pedig erősen nyomja a vállaidat. Ahogy közeledik a nyár dereka még több lesz ezekből akár. Szerencsére a feszített munkatempó előnyödre válik, s képes leszel elkerülni a felületességet és a kapkodást. Légy alapos és figyelj oda az apró részletekre. Önmagadra is szánj elegendő időt most, s ha teheted, vizsgáltasd ki magad, vagy menj el egy természetgyógyászhoz, ha inkább az alternatív módszerekben bízol.

Vízöntő:

Nagyszerű napok állnak előtted, merész ötleteid most szabad utat kaphatnak, s bár nem számítottál arra, hogy éppen ezen a héten alakulhat ki egy sorsfordító helyzet. Kapj az alkalmon, örülj annak, hogy zöldre vált a lámpa, s egy terved elindulhat a megvalósítás útján is. Sokat vártál erre a pillanatra, ne legyints rá csak azért, s mert nyár van. Ugyanakkor maradj a realitás talaján, s fogadd el azt, hogy külső segítségre is szükséged lehet, s kérj tanácsot barátaidtól, családodtól, szakmai bizalmasodtól. Jóval nagyobb sikerekre eredményekre számíthatsz, mint azt elképzeled, ám ennek érdekében nem szabad, hogy magával rántson a lendület. Csak türelmesen és megfontoltan haladj, egyről a kettőre.

Halak:

Ez a hét kiváló idő a vakációra, s ha épp mostanra időzítetted ezt, akkor már biztos, hogy aktívan telik, és nagyszerű élményekkel gazdagodsz. Ha viszont a munka áll továbbra is első helyen a hétköznapokban, és akkor tudd, hogy nem csak karrier vagy pénzügyek, hanem életed több területén is remek lehetőségeket kapsz a változtatásra, persze fejlődésre gyarapodásra. Viszont tartsd szem előtt, hogy csakis rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket az alkalmakat. Régi terveid valamelyike most épp szabad utat kap, személyes vonzerőd, és pozitív energiád pedig hozzásegít ahhoz, hogy mindenkit a magad oldalára állíts. Meglepően sok elismerést zsebelhetsz be ezúttal. Ha viszont homokba dugod a fejedet, akkor szembe kell nézned a sikertelenséggel.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.