Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Meglepően lendületesen kezdődött az év eleje, jó esély van arra, hogy az a kezdeti lendület nem is törik meg, és egész évben kitart, igen izgalmas napnak ígérkezik a csütörtök is, lássuk, horoszkópod ezúttal mit ígér a mai napra?

Kos:

Valaki mindössze egy kósza ötlettel megváltoztatja az életedet. Elég annyi, hogy félig odafigyelve mond valamit, és te ebben a fél mondatban is megtalálod életed új vezérelvét. Jó, ez talán kicsit túlzás így, de biztos, hogy az egész napod átalakul egy fél mondattól csütörtökön.

Bika:

Egyáltalán nem vagy benne biztos, milyen nap van. A két ünnep közötti különös hangulat még mindig tart, és úgy érezheted, mintha az egész napod burokban telne. Most nem is kell még felvenned a rohanós tempót, nem kell most belevágnod semmilyen kemény feladatba. Egyszerűen csak hagyd, hogy lágyan csordogáljon veled az idő.

Ikrek:

Mindenképp érdemes előjegyeztetned magad arra a vizsgálatra vagy kezelésre, amelyen gondolkodsz, vagy amelyet halogatsz. Sokkal jobban érzed magadat, amikor túl leszel rajta, és ha nem nagyon aggódsz folyamatosan, hogy mi lehet a következő lépés, amit majd meg kell tenned.

Rák:

Mindenképpen túl akarsz teljesíteni mindent csütörtökön. Ma egész nap azt akarod bizonyítani, hogy erős és kitartó vagy azokban a helyzetekben is, amelyekben más rég feladta volna. De mi a helyzet akkor, ha más azért adta fel, mert nem érdemes tovább küzdeni az elérhetetlen célért?

Oroszlán:

Konkrét cselekvésre van szükséged a mai napon. Konkrétan cselekedned kell, és konkrétan meg kell tenned azt a lépést, ami elválaszt a sikertől, a békétől. Ne felejtsd el, Oroszlánként akkor érzed magadat igazán békében, amikor tudod, hogy minden helyzet a javadat szolgálja, és neked segít.

Szűz:

Meg kell engedned magadnak a bizonytalanság luxusát. Ez valóban luxus, hiszen csak az engedheti meg magának, aki nagyon biztos a dolgában. De azt is meg kell engedned majd magadnak, hogy ne is beszélj másoknak a bizonytalanságodról. Ez a bizonytalanság most benned fog megoldódni.

Mérleg:

Hogyan szeretnéd megváltoztatni az életedet 2019-ben? Milyen ezúttal változásokra készülsz? Milyen változásoknak kell megtörténniük veled, és milyen változások azok, amelyeket inkább elkerülnél? Ma ne csak azt tudd, hogy mit nem akarsz, de azt is, hogy mit akarsz valójában.

Skorpió:

A csütörtöki nap legnagyobb kihívása, hogy tudd, mivel nincs valójába időd foglalkozni. Most csak azzal teremthetsz időt magadnak, ha belátod, időt nem tudsz teremteni. 24 órád van, ami azt jelenti, hogy ezt a 24 órát kell beosztanod, és ebben a 24 órában nincs időd mindenre.

Nyilas:

Olyasmivel kell foglalkoznod csütörtökön, amit már túlhaladtál, amivel már nem tudsz azonosulni, és amiről azt szeretnéd, hogy inkább ne is legyen veled dolgod. A mai nap már a nyögvenyelős feladatoké. Fontos, hogy értsd, ebből most erőt kell majd merítened, hogy valóban változtathass, és máshogy tehesd ezentúl a dolgaidat.

Bak:

Talán akkor lehet igazad, amikor azt gondolod, ha sokkal elfoglaltabb lennél, nem is lenne időd annyit keseregni. Most arra biztatlak, keress magadnak már két-három olyan elfoglaltságot, amely feldob téged, és amelytől sokkal jobb kedved lesz. Így időd és okod sem lesz keseregni.

Vízöntő:

Nem kell mindenhol ott lenned csütörtökön. Mivel úgysem tudsz egyszerre négy helyen lenni, ezért nem is érdemes ma mindenre igent mondani. Sokkal egyszerűbb a dolgod, ha belátod azt, csak nagyon kevés dolgot végzel el ma, de azt nagyon aprólékosan, odafigyelve és átgondoltan.

Halak:

Végre meg tudsz oldani egy régóta húzódó problémát. Egy olyan problémát, amelyben az egyik barátod korábban nem segített, vagy nem tudott segíteni benne. Ma viszont a megfelelő segítőhöz fordulsz, és a megoldás gyorsabb, egyszerűbb, fájdalommentesebb lesz, mint hinnéd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.