Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Csütörtök van ugyan, de ugye nem mondunk csütörtököt? Eddig is sok izgalommal telt a hét mögöttünk álló része, azonban a csütörtöki nap igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra számodra?

Kos:

Féltékenyen figyeled valaki sikereit, és azt hiszed, az ő sikere számodra veszteség. Pedig ez nem így van. A siker közös. Még akkor is, ha nem ismeritek egymást, és még akkor is, ha egyenesen az ellenfelednek tekinted őt. Az ő sikere hamarosan neked is segíteni fog előrébb jutni. De ehhez örülj az ő sikerének is.

Bika:

Jobban kellene figyelned a papírokra és a határidőkre. Könnyen lehet, most pont azért kezd elúszni egy lehetőség, mert eddig nem vetted komolyan az adminisztrációt. Ideje végre újra belevetned magadat az ügyintézésbe, és ideje kezedbe venni az irányítást.

Ikrek:

Úgy éled meg, hogy egyedül harcolsz egy helyzetben, és senki sincs, aki segítene neked. Pedig ez nem így van. Valójában vannak bőven támogatóid, de annyira tetszik a magányos harcos álarca, hogy nem is vagy hajlandó észrevenni a segítőidet. Akik ott vannak körülötted.

Rák:

Arra vágysz, ami most eléggé távol van tőled. Ezt a dolgot azzal hozhatod karnyújtásnyi távolságra, hogy leülsz, és végiggondolod majd azt, mivel hátráltattad eddig a célod elérését. Kis gondolkodás segít, hogy pontosabb tervet készíts, és könnyebben elérd, amire vágysz.

Oroszlán:

Az életed legnagyobb ajándékai a barátaid. Akik mindig melletted vannak, akkor is, amikor épp nem vagy a legnevetősebb, legsugárzóbb és legsikeresebb állapotodban. Ma megértheted, milyen fontos vagy nekik, és milyen szeretettel állnak melletted.

Szűz:

A munkád is egyre több időt és energiát visz el, ráadásul most a családodnak is nagyobb szüksége lenne rád. A csütörtök legnagyobb kihívása pontosan az időbeosztás lesz, hogy egyaránt jusson időd mindenre, és mindenkire. Ma érdemes minden felesleges időhúzást mellőznöd.

Mérleg:

Legszívesebben egész nap rendet raknál és takarítanál. Ma kicsivel a szokásosnál is rendmániásabb vagy, aminek a gyerekeid egyáltalán is nem örülnek. Az ő szobájukat a legnagyobb jóindulattal sem tudnád ma rendben lévőnek nevezni. Nyugalom, nem kell mindennek patika tisztának lennie!

Skorpió:

Óvó tekintettel figyeled egy munkatársad lépését, mert attól tartasz, titokban téged akar fúrni. Valójában nem is ez történik. Valójában, amit tesz, hosszú távon neked is és az egész osztálynak is jó lesz. Most az lenne a legjobb, ha összefognátok és segítenétek egymásnak.

Nyilas:

Valaki nem akarja azt, hogy minden simán menjen körülötted. Jó, ha tisztázunk gyorsan egy dolgot. Az, hogy mi történik veled, csak rajtad múlik már. Mint ahogy az is, hagyod-e másnak, hogy belekeverjen az életedbe. Most az a legjobb, ha a saját kezedben tartod az irányítást.

Bak:

Szeretnél elutazni végre, és szeretnéd kipihenni magadat. Ma azt kellene megszervezned, hogy valóban elmehess, és néhány napot távol tölthess a megoldandó helyzetektől, ügyektől. Ez a néhány nap segíteni fog, hogy másként lásd és megváltoztasd a dolgokat.

Vízöntő:

A szerelmednek szüksége van, hogy megerősítsd egy döntésben. Neked pedig ahhoz lenne kedved, hogy elmondd, mennyire meggondolatlan volt. Ilyenkor az a legjobb, ha abban erősíted, ezt a helyzetet, amely már létrejött mindenképpen meg tudja oldani. Később ráértek megbeszélni, mit lehetett volna máshogy tenni.

Halak:

A betegségek mindig is arra emlékeztetnek, hogy ideje rendbe tenned a gondolataidat, a testedhez való viszonyodat. Ma nézd meg magadban, mit tehetsz azért, hogy jobban megszeresd a testedet. Valójában pontosan tudod, mit kell tenned, és azt is tudod, mennyire szeretnél végre jóban lenni magaddal.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.