Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét eddigi része is is igazán mozgalmasra sikeredett, csütörtök van, ennek ellenére nem mondhatunk csütörtököt, a mai nap igen eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra, mi vár rád csütörtökön?

Kos:

Ma egy igen összetett, bonyolult élethelyzetben találhatod magad amiatt, hogy az utóbbi időben teljesen máshol jártak a gondolataid, sajnos nem figyeltél oda eléggé most a mindennapi rutin feladatokra. Ezt számon is kérhetik rajtad, valld be, jogosan. Igyekezz összeszedni magad délutánra, s addig is higgadtan reagálni mások kritikáira, még okulhatsz is azokból.

Bika:

Kiváló lelki és szellemi állapotban vagy. Nagyszerű inspirációk segítségével leszel képes már a megfelelő taktikai lépéseket megtenni a siker útján célod felé. Aggódnod most nem kell, ha netán elakadsz valahol, segítségedre fog sietni valaki. Hallgass most belső hangod iránymutatására, ha elbizonytalanodnál. Amit elsőre érzel, az lesz a helyes válasz, ezt tartsd szem előtt!

Ikrek:

Ugye nem cél az, hogy valakit magadra haragíts? Akkor a munkád mellett mindenképp szentelj komoly figyelmet emberi kapcsolataidnak, s ne hitegess senkit azzal ma, hogy tudsz rá időt és energiát szánni, ha az egyébként nem igaz. Érdemes végig gondolnod, kinek és mit ígértél, s vagy teljesíteni azt, vagy jelezni, hogy nem tudod megoldani.

Rák:

Ma találkozol valakivel, aki első látásra nagyon szimpatikus lesz, azonnal egymásra hangolódtok, igazi rokonlelkekként fogtok viselkedni A belső tulajdonságokat és a jövőképedet is tekintve igen hasonlóan gondolkodtok, s azonnal összhangban is lesztek. Az aktuális konstellációk azt üzenik, hogy építsd ezt a kapcsolatot, mert hasznod lesz belőle.

Oroszlán:

Ezen a kellemes napon olyan új emberi kapcsolat alapjait teheted le, ami a későbbiek során nagy hatással lesz rád. A közelgő Telihold energiái segítenek jó döntéseket hozni, új utakat keresni céljaid eléréséhez. Minden életterületen fontos dolgot tudsz letenni az asztalra, meglepheted környezetedet pár jó ötlettel. Szingliként a szerelem ott sündörög körülötted.

Szűz:

Ugye nem tartozol azon emberek közé, akik azt akarják, hogy mindig és mindenki azt csinálja, amit ők megálmodnak? Pedig sajnos ma épp így fogsz viselkedni, ez viszont konfliktusokat okozhat. Nem baj, ha megosztod építő gondolataidat környezeteddel, de azért ne éreztesd velük azt, hogy csak az a jó, amit te javasolsz. Köss kompromisszumokat, okosan többre jutsz.

Mérleg:

Minden Mérleg számára kiváló nap a mai arra, hogy változtasson valamin, s most újat alkosson. A gyors léptekkel közelgő Telihold energiái nagyszerű hatással lesznek rád is, élj ezekkel! Akár magánéleti, akár munkahelyi téma kerüljön fókuszba, tegyél fontos lépéseket, mert a bolygóállások kedvezők ma minden változást elősegítő tervhez, szándékhoz.

Skorpió:

Ma szinte folyamatosan pénzügyek kerülnek szóba, bárhová is menj, ma bárkivel beszélgess! Eleinte még zavarni is fog ez a dolog, de végül be fogod látni, mennyi érdekes ötlettel is gazdagodsz, melyeket a saját helyzeted stabilizálására, javítására használhatsz fel. A pénztárcád vastagsága nem elégít ki? Keress új bevételi forrást, a növő hold segít!

Nyilas:

Kapd össze magadat sürgősen, a nyűgösséget pedig gyorsan felejtsd el, az hátráltat! Légy csinos, fitt és kicsattanó, bátran nyűgözz le másokat. Sokfelé sodor ma az élet, számos emberrel ismerkedhetsz meg, sok érdekes dolgot hallhatsz vagy tanulhatsz is tőlük. A szinglik nagy eséllyel találkozhatnak valakivel, a párban élőknek pedig egy romantikus este van kilátásban.

Bak:

Egy mélyen lappangó bacilus ma előbújhat belőled, s akár le is dönthet a lábadról pár napra. Lehet, hogy már napok óta érezted a hatását, csak hát eddig mindig legyintettél az előjelekre. Ne feledd, semmi sem fontosabb az egészségednél, úgyhogy azonnal vitaminok és sok gyógytea! Ugyanez a folyamat a lelkedben is lejátszódhat egy kellemetlen hír hallatán.

Vízöntő:

Több lehetőség adódik ma számodra ahhoz, hogy valamin drasztikusan módosíts, így jobb irányba tereld az életedet. Ami meglepő lesz, hogy minden megy, mint a karikacsapás, talán a Növőhold segíti lépteidet láthatatlanul? Ez a nap most érdekes és hasznos is lesz számodra, figyeld a körülötted zajló történéseket. Szakmai téren nem kell aggódnod, jól alakulnak dolgaid.

Halak:

Ma váratlanul cserbenhagyhatod saját magadat, ugyanis adódik valami, ami elveszi a józan eszedet, így sok botorságra leszel hajlandó. A logikus gondolkodásodat sutba dobod, és kitűzöl egy őrültnek tűnő célt. Talán ezt máskor is meg kellene tenned? Azzal, hogy határokat szabsz magadnak, most gátolod a saját fejlődésed. Ma jó irányt vesz életed. ha szabadjára engeded magad.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.