Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekához értünk, nyakunkon a csütörtök, de ugye nem mondunk csütörtököt? Most, a mai csütörtöki nap igazán izgalmasnak, és egyben eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópot mit is ígér a mai napra?

Kos:

Ma alaposan felbosszanthatod magadat, s nehéz is lesz szó nélkül hagynod bármit is ha mégis kinyitod a szádat, nem a legmegfelelőbb dolgok fogják elhagyni azt. Egy kolléga, főnök vagy egy üzletfél csak megy a saját feje után, és nem hallgat rád. Pedig te csak jót akarsz, kiváló szakmai tanáccsal látnád el, ha hagyná. Tehetsz ellene? Nem? Akkor hagyd a csudába!

Bika:

Nagyon beszédes kedvedben leszel, ami persze jó, amennyiben hasznos az, amit kiejtesz a szádon. Ám, könnyen lehet, hogy már-már szószátyárrá válsz, ami több bonyodalmat is okozhat, mint hasznot. Ezért fokozottan ügyelj arra, kivel és mit is osztasz meg. Néhány aprócska, elejtett információ nem a megfelelő helyre kerülve komoly gondot okozhat.

Ikrek:

Délelőtt szorgalmasan robotolsz, mész előre, végzed a feladataidat, és így természetes, hogy semmi jelét nem fogod észlelni tested gyengülésének se. Délutánra hirtelen lemerülhetnek az elemeid, s ezt pótolnod kell. A bolygók időben figyelmeztetnek, ezért ne is várd meg, amíg valamilyen betegség fizikális tünetet produkálna nálad. Vitamin, gyógytea, este szauna!

Rák:

Kicsit leeresztettél az elmúlt egy hétben, és szinte a végletekig hajszoltad magadat, hogy a legmesszebbre juss. Olyan érzésed támadhat, mintha rohamosan csökkenne az energiaszinted is, s ez bizony így is van! Még szerencse, hogy valódi okod nincs az aggodalomra, de délután vagy este mindenképp szánj egy kis időt önmagadra, testedre, lelkedre, jól fog esni!

Oroszlán:

Hamarosan lezárul végre ez a nehézkes hét is, úgyhogy nyugodtan visszafoghatod kissé a gyors tempót, nem kell annyira rohanni. Rendkívül sokat is vállaltál, viszont jól haladtál, minden ügyeddel, nagyszerű stádiumban vagy. Felesleges tovább előre dolgozni, inkább a gondolataidat hagyd kicsit szárnyalni, ma születhet pár okos ötlet. Ezeket jegyezd fel, később hasznodra lesznek.

Szűz:

Hangulatod változékony, nem találod a helyedet, ezúttal nehezen értesz szót másokkal, ezért leginkább önmagadba fordulsz, legjobb barátodnak ma a csendet tartod. A környezetedben élők és dolgozók nem igazán ismerik ezt az oldaladat, viszont akad, akinek tetszeni is fog, hogy ilyen is tudsz lenni. A hallgatás ma aranyat ér, jobb, ha a véleményedet megtartod magadnak.

Mérleg:

Kiemelkedő nap lesz a mai, már kora reggeltől mosolyogsz, s bármibe fogsz is, azt könnyen megoldod, ráadásul új, kreatív ötletekkel is elkápráztatod a környezetedet. Optimizmusod tovább fokozódik a nap során. Minden sikerül, nyitott kapukat döngetsz. Végre eljött az a nap, amit úgy vártál, amikor minden simán megy, és kétszer annyi feladattal végzel, mint tervezted.

Skorpió:

Jól indult a reggel, valamit igen gyorsan és ötletesen megoldasz, amivel jó ideje nem boldogultál. Aztán érdekes hírek jutnak el hozzád, s alaposan fel is dobják a kedved. Pénzügyekkel kapcsolatban azonban a délután változásokat jelez, amik elkerülhetetlenek. Fontos, hogy ne mondj igent semmire, ami túl nagy terhet jelenthetne most neked.

Nyilas:

Kínos helyzetbe keveredhetsz délelőtt, a Hold gondoskodik a bonyodalmakról, a Mars is rátesz majd egy lapáttal viták is kirobbanhatnak most körülötted. Ne izgulj, mert estére kimászol a gödörből, igaz, addig alaposan megizzadsz. Fogadd el a külső segítséget, különösen akkor, ha az magától érkezik! Te is szoktál néha mások támasza lenni? Akkor ne pironkodj!

Bak:

A régi vágyad hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül, ne tétovázz, kezdj bele azonnal a megvalósításába. Ugyanakkor ne feledd, szükséged lehet most támogatókra, akiknek illik majd köszönetet mondani. A Te előrébb jutásod bizony másokon is múlik, úgy tisztességes, ha a mérleg nyelvét kiegyensúlyozod. Bármit megtehetsz, de ne térj le az egyenes útról!

Vízöntő:

Elfáradtál? Nyűgös vagy? Akkor ideje felfrissíteni a testedet, a lelkedet, a harmóniát meg kell teremtened önmagadban, különben nem tudsz hatékony lenni vagy épp megfelelő döntéseket hozni. A kimerültség akár a lábadról is ledönthet, amit nem kockáztathatsz meg! A robotot követően pihenj, aludd ki magadat, különben Te iszod meg a levét!

Halak:

Nem az energiaszinted miatt kapkodsz levegő után, hanem azért, mert ismét többet vállaltál a kelleténél, és sietned kell, hogy a végére érj minden aktuális teendőnek. Ez a nagy rohanás könnyen hibához vezet, úgyhogy picit nyugodj le, és csökkentsd a fordulatszámot! Nem tudsz egyszerre több helyen lenni, tehát ma mondj nemet az újabb feladatokra!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.