Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekához érünk, nyakunkon a csütörtök, de ugye nem mondunk csütörtököt? Mozgalmas, és egyben tartalmas napokon vagyunk túl, a csütörtök sok meglepetést tartogat, lássuk, horoszkópod mit is ígér a mai napra.

Kos:

Ma minden apróságban meglátod a szépet, s ez óriási örömmel tölt el. Fogadd el, hogy nem csak nagy dolgokban található meg a boldogság, hanem ott van a szimpla hétköznapokban is. Emeld hát fel a fejed, nyisd ki a szemed, nincs most okod arra, hogy lógasd az orrod, nem igaz? Ráadásul ma mindenki többet mosolyog a megszokottnál, tégy így Te is!

Bika:

Légy ezúttal kellően magabiztos, legfőképp azért, mert már teljesen biztos lehetsz abban, hogy alaposan előkészítetted, aktuális vágyad megvalósításának alapfeltételeit. A mai napon már csak az első lépést kell megtenni, a többi könnyedén fog menni. Ha támaszra lenne szükséged, bátran kérhetsz környezetedtől tanácsot, mert meg is kapod az iránymutatást.

Ikrek:

Kissé nyűgös és fáradt is leszel, hisz az elmúlt napokban nem kímélted magadat. Kemény, hajtós napok vannak mögötted, s ez bizony a mai napon nagy akadályt jelenthet a zökkenőmentes munkavégzés terén. Sokat tüsténkedtél a sikere érdekében, sőt, talán túlórát is vállaltál, de az eredmény nem maradt el. Ideje egyensúlyt találnod munkád és magánéleted között!

Rák:

Kedélyállapotod igen emelkedett, jól érzed magadat a bőrödben, ugyanakkor vigyázz rá, nehogy az este közeledtével hirtelen elmúljon ez a jó érzés, akár egy buta nézeteltérés miatt. Környezetedben sokan nem tudják kiereszteni a fáradt gőzt, ezért téged piszkálhatnak túlzott jókedved miatt. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy lenyeled a békát, és arrébb állsz.

Oroszlán:

Csodák igenis vannak! Figyeled az ezekre utaló jeleket, mert most ma akad belőlük bőven. Nem minden esemény emberi ténykedés eredménye, néha tényleg láthatatlan erők irányítják a sorsodat. Légy nyitott a változásra, és ne keresd mindennek az okát, a miértjét! Tanulj meg végre örülni a kapott jónak. Fogadj el mindent, bárkitől, bárhonnan is érkezzék.

Szűz:

A hiúságodat nagyon fogja sérteni, hogy környezetedből néhányan téged okolnak valamiért. Ugyanakkor tudod, te bizony mindent megtettél az adott üggyel összefüggésben. Ne haragudj rájuk, most csak a saját tehetetlenségüknek adnak így hangot, tény, hogy ebben a formában hibásan teszik ezt. A fő, hogy téged minden lépésnél a jó szándék vezérelt.

Mérleg:

Ne ess ma túlzásokba! Elég a kicsi eredmény is, s az legyen jól megkomponálva! Közeleg az Újhold, ne is akarj szabályokat ledönteni, határokat átlépni, ezeket a feladatokat hagyd meg holnapra. Nem minden arany, ami fénylik! Minden információ, hír, meghívás, vagy egy neked szánt tárgy időben eljut hozzád, amint szükséged lesz arra! Ne siess sehová.

Skorpió:

Ma nagyon kedves, így pedig barátságos leszel, öröm lesz a társaságodban tölteni az időt. Bárkit le tudsz venni a lábairól, különösen akkor, ha hagyod, hogy spontán történjenek a dolgok. Ismerkedj, nyílj meg olyan emberek előtt is, akiktől eddig távolságot tartottál. Engedd meg, hogy örömöt szerezzenek neked mások, ezáltal Te is adhatsz valamit nekik.

Nyilas:

Aki eddig most nem ismert elég jól téged, az ma biztosan meg fog lepődni állhatatosságodon. Nagyszerű tettekkel bizonyítod, hogy bármilyen körülmények közt megállod a helyedet. Alig lehet majd a tempódat követni, a pozitív eredményeket ott sorakoznak az asztalon. Sokakra jó benyomást teszel, összességében pedig elismerően néznek majd rád.

Bak:

Ne okozz csalódást ma senkinek, legfőképpen magadnak ne azzal, hogy kiszámíthatatlan leszel. Ne ígérj semmit, ha nem tudod betartani, akár időhiány, vagy más okok miatt. Inkább mondj nemet egy kérésre, az kevésbé lesz káros, mintha szájára vesz a világ. Azonban ha elvégezted a saját dolgaidat, még mindig felajánlkozhatsz, ez viszont a meglepetés erejével hat majd!

Vízöntő:

A mai napon megmagyarázhatatlan módon vonzod magadhoz az embereket. Remek lesz a kisugárzásod, s úgy teszel jó benyomást másokra, hogy azt ezúttal nem erőlteted. Összességében pozitív hatással leszel környezetedre, szívesen meghallgatnak, és adnak is a szavadra. Használd ki ezt a jó pillanatot arra, hogy idegenekkel ismerkedj, vagy békülj régi ellenlábasaiddal.

Halak:

Ma meglepően sok félreértés adódik ezúttal körülötted. Szinte tehetetlenül is nézed ezeket a helyzeteket. Mindenképpen jó hír, hogy nem te generálod ezeket, de mégis valahogy belevonnak téged is. Jó irány, ha mindig visszakérdezel, vajon jól értetted-e a hallottakat. Akaratlanul is egy igen szövevényes történetbe gabalyodhatsz, s csak a tudatosság segíthet kikerülni a bajt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.