Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elszállt a hét első fele, már a derekát tapossuk, de ugye nem mondunk csütörtököt? Nem bizony, a mai nap rengeteg kihívás, pozitív változás vár, izgalmakban sem lesz hiány, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a csütörtökre?

Kos:

Többet kellene foglalkoznod a saját lelkeddel. Mintha mostanában már nagyon elmentél volna az anyagi dolgok irányába, és elfelejtkeztél volna, hogy valójában lélek vagy. A lelkeddel pedig törődnöd is kell. Ma szánj időt a befelé figyelésre, és az érzelmeiden keresztül kapcsolódj össze a lelkeddel.

Bika:

Sokkal többet tudsz, mint amennyiről elhiszed, hogy tudod. Csütörtökön mélyre áshatsz magadban is, és előszedheted az elméd mélyén lévő elfeledett tudást. Azt a tudást, amelyre ma nagy szükséged lesz, és ha valóban meg akarsz oldani egy előtted álló feladatot.

Ikrek:

Uralnod kéne a káoszt az életedben, amit bizony csak tudatossággal tehetsz meg. Csak az működik, s ha tudatosan a kezedbe veszed az életedet is, és elkezded kibogozni a kaotikusan összekavarodott szálakat. Ebben nagy segítségedre lesz az, ha most tudatosan kijelölsz egy célt magadnak.

Rák:

Igen élesen látod, mit kell tenned, de nem tudod, honnan meríts erőt ma hozzá. Íme, az univerzum titkos alapszabálya, ha a helyes dolgot teszed, mindig kapsz erőt és külső támogatást is. Akkor is, ha azt hiszed, ehhez a helyes lépéshez épp nincs erőd, és nincsenek támogatóid.

Oroszlán:

Teljesen új kezdet vár rád csütörtökön. Na, ne úgy képzeld ezt az új kezdetet, mint amikor egy hatalmas ajtón lépsz be, és rögtön látod, itt minden más. Sokkal inkább apró érzést, gondolatot kell keresned. Azt a gondolatot, hogy mégiscsak mindenkinek az lenne a leghasznosabb, amire vágysz.

Szűz:

Miközben élet-halál kérdésnek fogsz fel egy helyzetet, valójában sokkal több lazaságra lenne szükséged. Csütörtökön az a legfőbb feladatod, hogy lazaságot, könnyedséget, s harmóniát vigyél az életedbe. Olyan lazaságot, amely segít felismerni, hogy ez a helyzet nem is olyan komoly.

Mérleg:

Sokkal több tavaszi színnel kellene körülvenni magadat. Amikor tavaszi színekkel és virágokkal pakolod tele a lakásodat, magadnak segítesz, hogy az újrakezdésre hangold az energiáidat. Arra az újrakezdésre, amelyre olyan nagyon vársz, és amelyre olyan nagy szükséged van.

Skorpió:

Azon merengsz, hogy milyen nagy hatással volt az életedre egy előző életszakaszod. Valami, amit magad mögött hagytál. Talán már azt is gondolod, hogy az egy fölösleges, vagy rossz szakasz volt. Valójában sok mindent megtanultál akkor, aminek ma is a hasznát veszed majd.

Nyilas:

Az álmaidban nagyon erőteljes segítő üzenet érkeznek most hozzád. Ideje lenne elkezdened álomnaplót vezetni. Ideje komolyan venni az álmaidat is. Figyeld meg, az álomszimbólumok világa milyen pontos és erőteljes útmutatást ad az élethez, kövesd az álmaid, és eléred céljaid.

Bak:

A szíved, az érzelmeid változnak, amit ijesztőnek is találhatsz. Pedig az érzelmek nem állandóak, jönnek, mennek, hullámoznak, változnak. Ez teljesen természetes. Hagyd azt, hogy az érzelmeid változzanak, és fedezd fel, milyen csodálatos új érzelmek virágoznak ki benned, ha nem akarod elnyomni azokat.

Vízöntő:

Minden mindennel összefügg, minden mindenre hatással van. Talán nem is gondolnád, milyen hatalmas hatása van a döntéseidnek és az apró lépéseidnek. Nem is gondolnád, hogy milyen nagy hatása van, amit naponta teszel, hogy milyen sikereket és eredményeket érsz el az idén.

Halak:

A lelkedben varázslatos erő lapul. Olyan erő, amelyet csak akkor tudsz majd szabadjára engedni, amikor boldog vagy, és amikor örömteli pillanatokat élsz meg. Ha szeretnél varázsolni, szeretnéd, hogy csodák legyenek az életedben, első lépésben az örömöt kell visszahoznod a hétköznapjaidba. A varázslat követni fogja az örömöt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.