Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét derekát tapossuk már, de ugye nem mondunk csütörtököt? A hét eddigi része a nyugalom csendes medrében csordogált, a csütörtöki nap bizony igen izgalmasnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod a csütörtöki napra?

Kos:

Kezd elfogyni az energiád csütörtökre. Ez azért fontos, mert valahogy ma csupa olyan dolgod van, amihez több erőfeszítésre lenne szükséged. Ha szeretnél több energiára szert tenni, akkor ma érdemes elmenned sportolni. Azzal, ha átmozgatod a testedet olyan szellemi energiát is össze gyűjtesz, amit azonnal felhasználhatsz, amikor szükséged van rá.

Bika:

Csütörtökön azok az ismerőseid lesznek pesszimisták, akik eddig mindig derűlátóak voltak, és azok látnak maguk előtt vidám jövőt, akik eddig mindig borúlátóak voltak. Könnyen lehet, hogy te is változtatsz az alaptermészeteden. Ha eddig mindig vidám voltál, most szomorkás a hangulatod, ha pedig eddig pesszimista voltél, most optimistává változol.

Ikrek:

Arra vágysz, hogy az emberek mindig őszinték legyenek veled, de amikor mégis nyíltan elmondják a véleményüket, akkor úgy érzed, hogy megbántanak téged. Csütörtökön azt kell megtanulnod, hogy az, amit más gondol rólad nem rólad szól, hanem róla. Vagy legalábbis arról, amit észre akar venni rólad.

Rák:

Most azonnal állj meg, és gondold végig a mai terveidet! Valamit rosszul terveztél meg. Nem vettél észre egy fontos összefüggést, egy lehetőséget, egy alkalmat, egy logikus megoldást. Ha tudatosan végignézed a napi terveid összefüggéseit nagyon könnyen rábukkanhatsz arra, hogy mi az, ami felett átsiklott a figyelmed eddig.

Oroszlán:

Rá kell jönnöd, hogy az élet sokkal több lehetőséget tartogat a számodra, mint azt gondoltad volna. Rá kell jönnöd arra, hogy sokkal vagányabban kellene megválasztanod a tevékenységeidet és sokkal lazábbnak kellene lenned sok esetben. Könnyen lehet, hogy ma túl szigorú vagy magadhoz. Az élet arra való, hogy megtaláld a boldogságodat, ezt ne felejtsd el!

Szűz:

Könnyedén megtalálod a hibát a legtökéletesebb dolgokban is csütörtökön. Ez persze a környezetedet is idegesítheti és téged magadat is. Mit szólnál ahhoz, ha ma tudatosan használnád ezt a képességedet. Ajánld fel a szolgálataidat annak, aki szeretné felfedezni munkája gyenge pontjait, vagy annak, aki egy terméket fejleszt.

Mérleg:

Úgy kellene viszonyulnod másokhoz, ahogy tőlük is elvárnád, hogy hozzád viszonyuljanak. Egyszerűen csak mutass példát az embereknek, és mutasd meg, hogy hogyan kellene viselkedniük. A jó példa ragadós, és ezt csütörtökön meg is tapasztalhatod. Ma mindenki szívesen követi azt a példát, amit te mutatsz.

Skorpió:

A régi jól bevált módszerek csütörtökön csődöt mondanak. Ma semmi sem úgy alakul, ahogyan máskor szokott, és ráadásul senki sem úgy reagál, ahogy azt elképzelted. Ilyen esetekben az a legjobb megoldás, ha az ösztöneidre hallgatsz. Az ösztöneid ma jobban tudják, hogy mire számíthatsz, mint ahogy az eszed tudná.

Nyilas:

Figyeld meg, hogy aki nagyon meg akar győzni téged valamiről, az gyakran egymásnak ellentmondó érvekkel akarja alátámasztani az igazát. Ha pedig te is meg akarsz győzni valakit csütörtökön, akkor figyelj oda arra, hogy ezt a hibát te ne kövesd el. Csak egymással egybevágó információkkal érvelj!

Bak:

Messzi távolból kapsz egy üzenetet, talán a föld túloldaláról. Talán egy külföldön élő barátnőd, vagy rokonod üzen neked csütörtökön. Ha ma utazásra invitálnak, akkor érdemes igent mondanod. Minden utazás megváltoztat benned valamit, és az, amelyre ma hívnak el segít közelebb kerülnöd a boldogság érzéséhez.

Vízöntő:

Szívesen csinálnál forradalmat, és szívesen felforgatnád az egész világot. De ugye tudod, hogy a forradalmat csak a saját életedben kezdheted el. Ahelyett, hogy messzi országok nehézségeivel foglalkoznál, koncentrálj a saját életedre, és koncentrálj azokra a forradalmi változásokra, amelyeket el tudsz kezdeni akár már most rögtön is.

Halak:

Úgy tűnik, hogy túl komolyan veszel valamit, és túlzottan is elhiszed valaki más félelmeit. Fontos lenne észben tartanod, hogy nem kell megvalósítanod senki félelmeit. Az, hogy valakinek nem sikerült valami, nem jelenti azt, hogy neked ne sikerülhetne egy nagyon hasonló helyzet. Hidd el, hogy ügyesebb vagy, mint azt mások hiszik rólad.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.