Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt? A hét derekát tapossuk, és mozgalmas napok állnak mögöttünk,  a csütörtöki nap pedig sok meglepetést, váratlan fordulatot tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Sokkal egyszerűbb lenne segítened valakinek, mint hátráltatnod őt. Sokkal egyszerűbb lenne a hasznára tenned, mint ellene dolgoznod. Most mégis valamiért úgy érzed, egyfajta bosszút kell állnod rajta. A bosszú a legrosszabb tanácsadó. Ezt ne felejtsd el csütörtökön. Inkább maradj segítőkész!

Bika:

Az emberi természet különös módon működik. Amikor valamit a fejedbe veszel, képtelenség téged lebeszélni, akkor is, ha az észérvek azt mutatják, nem jó irányba indultál el. Most érdemes lenne a makacsságodból engedned, és elgondolkodnod, hogy mi van, ha másoknak van igaza.

Ikrek:

Könnyen ítélkezel az embereken, ami nem a legjobb stratégia. Ma sokkal jobb lenne, ha senkit sem ítélnél meg a megjelenése, a kinézete, a szavai alapján. Ítélni csak a tettek alapján szabad. A tettei elárulják az összes hazugot és azokat is, akik ügyesen álcázzák magukat másnak, mint amilyenek.

Rák:

Könnyedén rájöhetsz, vannak olyan ellenfeleid, akiket azzal bosszanthatsz fel a legjobban, ha jó teljesítményt nyújtasz. A siker az egyik legnagyobb méreg azok számára, akik hajlamosak irigykedni. Ma tegyél meg mindent a sikerért, és mosolyogva figyeld, ahogy ezzel borsot törsz az összes ellenfeled orra alá.

Oroszlán:

Olyan lehetőség kerül a kezedbe csütörtökön, amelyre régóta vártál. Olyan lehetőség, amelyről talán el sem hitted, hogy megkaphatod. Tudom, talán most még félelmetes ez a lehetőség. Mégis arra kérlek, kezdj el élni ezzel a lehetőséggel. Arra kérlek, mondj rá igent, és nyugodtan ereszkedj bele, éld át, és cselekedj!

Szűz:

Azon gondolkodsz, hogyan oszthatnád be jól az idődet. Most az lenne a legmegnyugtatóbb a számodra, ha év végéig előre tervezhetnél. Ez novemberben is már teljesen reális elvárás, ezért érdemes is gyorsan beütemezned az előtted álló 53 napot úgy, hogy minden napról tudd, mit teszel, vagy nem teszel akkor.

Mérleg:

Csütörtökön könnyen elveszted a fonalat, és könnyen belezavarodsz egy-egy érvrendszerbe még akkor is, ha az a te érvrendszered. Épp ezért ma a nagyívű érvek, a hosszas magyarázatok helyett inkább törekedj a rövid és tömör megszólalásokra. Még az üzeneteket is érdemes rövidebbeket és lényegre törőbbeket írnod, mint eddig.

Skorpió:

Szeretnél átláthatóbbá tenni egy helyzetet a baráti körödben. Szeretnéd, ha sokkal pontosabban látnád, ki kivel van, úgy tűnik, ez most nem is olyan egyszerű kérdés. Csütörtökön rá kell jönnöd, a barátságaitok tele vannak titkokkal és hazugságokkal. Az a fontos, hogy ma te legyél őszinte!

Nyilas:

Válassz magadnak egy szerelem projektet. Egy olyan projektet, amellyel akkor is szívesen foglalkozol, ha semmi máshoz sincs kedved. Egy olyan feladatot, amely mindig mosolyt csal az arcodra, és amely mindig erővel és lendülettel tölt el. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, elmúlik az őszi rosszkedved.

Bak:

Már csak egy hajszál választ el a sikertől. Jó, lehet, egy vastagabb hajszál, de már érezheted a sikert magad mellett. Lehet, ez a siker nem jön olyan könnyen, mint ahogy elképzeled. Lehet, ezt a hajszálnyi távolságot napok, hetek alatt tudod csak megtenni. Rendezkedj be a kitartó és alapos munkára!

Vízöntő:

Csütörtökön adj magadnak egy kreatív, alkotó napot. Egy olyan napot, amikor kreatív alkotásnak tekintesz minden feladatot, és amikor nem vagy hajlandó semmit sem szürke, unalmas vagy monoton feladatnak tekinteni. Amit ma csinálsz sokadszor, arra is tekints úgy, mintha először látnád, és nem úgy, hogy ezredszer csinálod.

Halak:

Úgy érzed, valaki pikkel rád. Úgy érzed, valaki direkt akadályokat gördít az utadba, és direkt megnehezíti az életedet. Mindegy, hogy igazad van-e. Mert csak az számít, mikor hiszed el, az akadályokat elég kikerülni, de nem kell rajtuk bosszankodni. Egyszerűen oldd meg, amit kell, és mosolyogva menj tovább.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.