Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét derekához értünk, csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt? A hét eddigi része is nagyon mozgalmas volt, azonban az előttünk álló csütörtöki nap még több meglepetést tartogat, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

A tél mindenkit arra késztet, hogy kicsit tartalékoljon, elspájzoljon. Te azonban ma túl sok mindent begyűjtesz, és túl sok mindenről gondolod, hogy tartalékolnod kell. Ne felejtsd el, télen is hozzájuthatsz mindahhoz, amit csütörtökön el akarsz tenni magadnak a hideg napokra.

Bika:

Nem tudod, kinek tehetnéd fel a csütörtöki kérdéseidet. Nem tudod, ki tudna neked válaszolni ezekre a kérdésekre, és nem tudod, ki tudná megmondani, mit kell tenned. Ha valóban komoly kérdéseid vannak, azokkal ma érdemes inkább szakképzett, tapasztalt szakértőket megkeresned.

Ikrek:

Egy jó saláta feldobja a napodat csütörtökön. Na jó, lehet, ez egy kicsit szokatlan kijelentés egy horoszkópban. Mindenesetre az biztos, ma érdemes zöldség- és gyümölcsnapot tartanod, amikor nem, vagy csak alig eszel állati eredetű élelmiszereket. A növények ma segítenek meggyógyulni.

Rák:

Ne higgy el mindent, amit mondanak neked! Ma például valaki a saját sikertelenségéről panaszkodik neked. Egyértelmű lenne elhinned, hogy igaza van. De ha jobban megnézed, rájöhetsz, valójában ő sikeres, csak épp képtelen elismerni a saját eredményeit. Segíts neki felismerni, milyen jó dolga van.

Oroszlán:

Ösztönösen vonzódsz a szép emberekhez, de ne felejtsd el, a szépség nemcsak nem erény, de önmagában semmit sem jelent. A szépek is lehetnek buták, gonoszak, rosszindulatúak. Ne bízz meg senkiben csak azért, mert szép. Abban bízz meg, aki nemcsak jóindulatú, de be is bizonyítja neked a jó szándékát.

Szűz:

Kreatívan kellene kezelned az időt. Tudom, hogy szereted azt gondolni, az idő lineáris és mindenkinek ugyanúgy telik, de ez nem igaz. Amikor olyasmivel foglalatoskodsz, amit élvezel, az idő is gyorsabban szalad. Használd ezt, és ma a várakozással teli percekben is gondolkodj olyan témákon, amelyeket szeretsz.

Mérleg:

Túl sok időt töltesz, hogy a szerelmed helyett teszel meg dolgokat. Igen, felelős vagy a párodért, ami nem jelenti azt, hogy neked kell dolgoznod helyette. Most sokkal jobban tennéd, ha meghagynád neki a lehetőséget, hogy tegyen magáért ő is. Hidd el, titokban ő is erre vágyik.

Skorpió:

Egy barátnődet szeretnéd másolni. Jó, talán nem így fogalmazódik meg benned, de a lényeg ez. A lényeg, hogy szeretnéd ugyanazt csinálni, amit ő is megtett. Azt hiheted, ha lemásolod őt, ugyanoda jutsz. De ez sajnos nem igaz. Ha lemásolod, amit ő tett, valójában teljesen máshol kötsz ki, mint ahol lenni szeretnél.

Nyilas:

Úgy érzed, új munkára van szükséged. Úgy érzed, ezt az új munkát csak akkor kaphatod meg, ha növeled a tudásodat, ha még többet dolgozol. Pedig nem ez a valódi út, ami előtted áll. A valódi út az önállóság, amely a saját magadnak megteremtett munkahely felé halad.

Bak:

Nagyon élvezed, hogy a magad ura lehetsz, és élvezed, hogy te vagy az egyetlen, aki eldöntheted, mit teszel, és mit nem teszel meg valójában. Ma nagy szükséged van erre a szabadságra, ami persze nem is olyan nagy szabadság, hiszen neked sokkal több elvárásod van magaddal szemben, mint másoknak.

Vízöntő:

Nosztalgikus hangulatban vagy csütörtökön, szeretettel gondolsz vissza arra, hogy mit és hogyan tettél egy vagy két évtizeddel ezelőtt. Ez a nosztalgia most természetes, de ne felejtsd el, az elmúlt évek alatt sok mindent elértél, amiről akkor csak álmodtál, és amit talán elérhetetlennek hittél.

Halak:

Attól félsz, hogy visszaélsz a hatalmaddal, ezért nem is élsz vele. Ugye, így leírva jól látod, ez a két dolog, két különféle energia. Attól, hogy elkezdesz élni a hatalmaddal, még nem fogsz visszaélni vele. Épp ellenkezőleg, sokaknak fog segíteni, ha végre használod is a hatalmadat, nem csak menekülsz előle.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.