-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Ez lesz a te napod?!

Csütörtök van, de ma sem mondunk csütörtököt, a csillagok állása szerint ma egy igazán mozgalmas, és eseménydús nap áll előttünk, lássuk mit ígér horoszkópod a csütörtöki napra?

Kos:

A Hold ma nem az erényeidnek, hanem a kellemetlenebb tulajdonságaidnak ad szabad utat. Ha folyamatosan kekeckedsz vagy morgolódsz, ne csodálkozz azon, ha valakinél betelik a pohár! Légy egy kicsit tapintatosabb másokkal szemben. Ahány ember, annyiféle, mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. Nem igaz? De bizony igaz, hát légy okos!

Bika:

Fókuszálj már korán reggel egy konkrét feladatra, és tényleg csak arra koncentrálj, le se vedd a szemeidet róla. Ez nagyon lényeges szempont lesz, vajon tudsz órákon keresztül egy dologra koncentrálni? Könnyen leterelhetnek látszólag fontos, valójában azonban teljesen mellékes dolgok az utadról, amit nem hagyhatsz! Csak tedd a dolgod, s minden rendben zajlik majd.

Ikrek:

Egy fontos feladatod már napokkal vagy akár hetekkel ezelőtt holtpontra jutott. Te is érzed, hogy nem tudsz haladni vele? Bármit teszel, csak toporogsz egy helyben? Ha így van, vizsgáld meg részleteiben a kérdést, talán valaki szándékosan akadályoz téged az előrehaladásban. Kutasd fel a hiba forrását és még ma szüntesd meg! Meg tudod csinálni!

Rák:

Itt az idő tisztázni olyan dolgokat, amelyeket eddig azért nem bolygattál, mert nem állt szándékodban senkit megbántani. Nos, mégiscsak jobb lesz őszintének lenni, mint tűrni. Lehet, hogy közvetlenül nem érint téged valamilyen munkával vagy anyagiakkal kapcsolatos dolog, összességében mégis foglalkoztat a kérdés. Hát beszélj róla azzal, akit érint!

Oroszlán:

Ha otthon nem haladnak rendes ütemben a dolgok, nézz egy kicsit magadba. Biztos, hogy mindent jól csinálsz és helyesen cselekszel, ha családodról, szeretteidről van szó? Lehet, hogy valaki épp az ellentétesen gondolkodik ugyanabban a témakörben. Légy türelmes, megértő, és mindenképpen gondolkodj el a problémádon, aztán pedig beszélgess az érintett felekkel.

Szűz:

Ma kiemelt szerepet kap az önmagadra szánt figyelem és idő! Minden személyes dolgodra alaposan ügyelj. Nemcsak a tárgyakra, hanem titkaidra, képességeid szabadon eresztésére is érvényes ez! Valaki a háttérben kissé irigy az eredményeidre, ezért megpróbálhat neked keresztbe tenni. Ne add ki magadat és információidat, így akkor elkerülhető minden probléma.

Mérleg:

Ha egy kicsit is morcos vagy még a délelőtt folyamán, akkor jobban teszed, ha nem nyilvánítod ki egyenesen vagy elhamarkodottan a véleményedet! Akkor se tedd ezt meg, ha nem értesz egyet a körülötted lévőkkel. Lehet, hogy épp emiatt konfliktusokba bonyolódsz, de tudatos visszafogottsággal minden jelentős összetűzés elkerülhető.

Skorpió:

Egy csábító ígéret még nem feltétlenül jelent egyértelmű ajánlatot, biztos megvalósítást. Ez csupán egy új kapu, aminek a kinyílása felvillanyoz, ugyanakkor könnyen tévútra is vihet. Mindenféleképpen nézz utána az apró részleteknek, hogy ne szaladj zsákutcába. Ne válaszolj semmire elhamarkodottan szeleburdi igennel, mert akkor már nem fogsz tudni visszakozni.

Nyilas:

Ne foglalkozz a tegnappal, mert azon már nem tudsz módosítani. Bármi történt is, az a fontos, ami ma van, a most pillanatát kell használnod a siker eléréséhez. A holnapot is te alakítod, cselekedj e szerint. A múltból csak az eredményeket összegezd, semmi mást. Ha ezt nem valósítod meg, csak akadályozni fogod magad. Nem lehet gátja az új dolgoknak a múltad.

Bak:

A mai napon bármilyen hatás érjen, te maradj higgadt, ne szurkálódj, még az olyan helyzetekben sem, amikor igencsak felmegy a pumpád valakinek értetlensége, vagy piszkálódása miatt. Könnyen kerülhetsz vitás helyzetbe, ha hagyod magad felmérgesíteni! Az, hogy mi lesz a vége, csak rajtad múlik! A türelem legyen ma a legfőbb erényed.

Vízöntő:

Ne szerénykedj, hanem légy büszke a sikereidre! Bizony neked köszönhető az, hogy amin jó ideje dolgoztál, az most pozitív véget ért, nem hagyd, hogy mások arassák le a jutalmat. Kitartásod és rengeteg belefektetett energiád járult hozzá ahhoz, hogy minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogyan az a nagy könyvben meg volt írva.

Halak:

Választanod kell olyan dolgok közt, melyekből talán egy sem lesz ínyedre. Az ilyen élethelyzet nem lehet soha könny feladat, ám biztosan meg tudod hozni azt a döntést, ami a legmegfelelőbb számodra az adott pillanatban. Ugye megteszed a kellő lépéseket, ugye nem halogatsz semmit? Ha halogatod a döntést, az annál inkább bonyolult lesz.

A horoszkóp továbbítható, az oldalon található facebook jelre kattintva.