-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Túl vagyunk a hét derekán, csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt? Bizony, a mai nap igen kiélezettnek, meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

A pénzügyeid rendeződni, sőt, inkább javulni látszanak, ami érthetően örömmel tölt el. Ugyanakkor az emberi kapcsolataid közül valamelyikben némi zavar támadhat, vagy már fennáll ez a helyzet. Könnyen elképzelhető, hogy soha nem lesznek úgy a dolgok, ahogy régen voltak. Elhamarkodott lépéseket viszont ne tégy, se barátságról, se párkapcsolatról ne dönts ma.

Bika:

Megnyugvás lesz érezned azt, hogy oldódik körülötted és benned a feszültség. Persze ehhez arra is szükség lesz, hogy elengedj pár túlzott vágyat. Valakinek kompromisszumra kell hajlania, márpedig, ha békét akarsz, akkor ez te leszel! Jobban fogod magad érezni a bőrödben már attól is, hogy megteszed az első lépést! Ezzel a másik személyben is csökken majd a békétlenség.

Ikrek:

A hét eddigi napjai alaposan kiszipolyoztak, megviseltek lelkileg, s ezen állapotot mihamarabb ki kell pihenned. Egy apróbb összetűzés még beárnyékolhatja ezt a napot, de ha megvillantod híres kompromisszum készségedet, még dicsfény is övezni fog. A délután és az este már kedved szerint alakul, tervezz valami nyugtató dolgot, ami szórakoztat is.

Rák:

Némileg elhanyagoltad a magánügyeidet, s ez a helyzet ma hálátlanul és váratlanul visszaköszön. Főleg az anyagi ügyekkel összefüggésben lepődhetsz meg pár dolgon, talán átsiklottál valamin? Szerencsére még időben rájöhetsz arra, hol és miben hibáztál, ezért épp gyorsan orvosolható a helyzet, s meg is nyugszol estére, ha kell, kérj segítséget.

Oroszlán:

Kicsit furcsa lesz az, hogy ma mindenki kedves veled és még segítőkészek is, szinte mosolyog a világ. Ez jól esik, igaz? Te és mások is kimondhatjátok, mit gondoltok egymásról úgy, hogy abból nem lesz sértődés. Szerencsére csak jó, valamint őszinte dolgok hangoznak el, így nő az önbizalmad, és szárnyra kapsz, mások pedig segítenek terveid megvalósításában.

Szűz:

Türelmed ma gyümölcsöt érlel, s végre kiderülhet, mit terveznek veled mások. Kollégáid ha tanulsz, iskolatársaid közül biztos, hogy kitűntél az elmúlt időszakban valamilyen jó dologgal és eredménnyel, s ezt a megfelelő ember észre is vette. Bármit tettél, felfedezték a benned szunnyadó csodát, s ma ez valamilyen ajánlat formájában vissza is köszön.

Mérleg:

Ma még nyomasztanak némileg az elmúlt időszakban feltűnt, főleg anyagi vonatkozású kétségek vagy gondok, ám hirtelen felcsillan a remény, hogy mindent rendbe tudsz hozni, és az adandó alkalmat a magad javára tudod fordítani. Rájössz, hogy tényleg minden állandó körforgásban van, és tényleg vannak láthatatlan segítőid. Ez az új megközelítés sokat segíthet a jövőben.

Skorpió:

A mai napon az égi hatások vegyesek, s messze nem kedvezők, így egy kicsit feszült leszel. Hajlamossá válsz mindenben a rosszat látni, ám általános derűlátásoddal délutánra helyrebillented saját lelkivilágodat. Mindenképp figyelj arra, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára. Találd meg az arany középutat, és semmiből ne vonj le azonnal végkövetkeztetést.

Nyilas:

Ma a családod vagy egy ismerősöd feledékenysége miatt kellemetlenség érhet. Talán csak elfelejt valaki említést tenni valamiről. Egy találkozóról, egy csekk befizetéséről. A lényeg, hogy ne veszítsd el a béketűrésedet, s jusson eszedbe, néha te is hibázol. Dugjátok össze a fejeteket, s együtt majd megoldotok mindent. Később megnyugszol, nem lesz okod panaszra.

Bak:

A mai napon a kísérletezések kerüljenek fókuszba! Próbálj ki új dolgokat, helyeket, ízeket, ismerkedj idegen emberekkel, kultúrákkal, helyekkel. Valamilyen különös, de megmagyarázhatatlan indíttatás lesz benned, s rászánhatod magad arra, hogy új munkát keress, vállalkozásba kezdj, költözz. Légy merész, a mai döntéseid jót hoznak neked!

Vízöntő:

Váratlan helyzetek elé állít ma a sors, elsősorban a délelőtti órák kínálnak felfokozott pillanatokat, fontos válaszutak közül kell döntened. Hirtelen meg kell oldanod egy bonyolultnak tűnő szituációt, ami valóban nem lesz könnyű. Ám te talpraesett vagy, így különösebb nehézség nélkül pipálod ki a problémát, bár némi külső segítséget valószínűleg kérned kell.

Halak:

Egy kis lelki felfordulásra kell felkészülnöd, ami felborítja eredeti terveidet. Egy pletyka vagy félreértés sok mindent összekeverhet benned, és akár kételyeket is ébreszthet. Ahhoz, hogy teljesen tisztán láss mindennel összefüggésben, csak részben keresd másokban a hibát, neked is érdemes tükörbe nézni. Mindig kettőn áll a vásár, nem igaz?

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.