-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Csütörtök van, de ugye ma sem mondunk csütörtököt? A hét első fele viszonylag nyugalomban telt, azonban a csütörtök igazán változatosnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Ma nem lesz zökkenőmentes a napod, az égiek több alkalommal is feltartanak, ami elgondolkodtat téged alaposan. Ha abban reménykedtél, hogy az elmúlt napokban elejtett piszkálódásaid elfelejtődnek, hát tévedtél. Szembe kell nézned azzal, hogy több ember is vissza akar vágni neked. Kellemetlen kritikát fogsz kapni valakitől, és amit mond, az jogos lesz!

Bika:

Rád férne már egy kis móka és öröm, valami szokatlan dolog, ami eltér az unalmas napi rutintól. Az utóbbi időkben nem minden alakult a kedved szerint, van, ami még most is nyomasztóan hat rád, ezért nem vagy topon, s ezt nem is titkolod. Az a baj, hogy ezzel lehet, hogy még a környezetedre is negatív hatással leszel. Változtass mihamarabb!

Ikrek:

Ha nem lennél olyan könyörtelen magadhoz, s nem csak a munkára, valamint a kötelezettségeidre összpontosítanál, hanem kicsit tágítanád a horizontot, akkor könnyen meglátnád azokat az új lehetőségeket, amik megváltoztathatják életed, akár már ma! Ha beismered magadnak, hogy szabadulnál jelen helyzeted néhány részletétől, akkor hagyd, hogy vigyen az ár!

Rák:

Adj esélyt ma arra, hogy valamely emberi kapcsolatod elmélyüljön, vagy akár újak szülessenek. Ha mindenkit lerázol, mert túl sok a dolgod, a munkád,a tanulnivalód, és semmire sincs időd vagy egyszerűen nem akarsz másokat a napi gondjaiddal terhelni, akkor ne csodálkozz azon, ha elfogynak a barátaid. Foglalkozz egy kicsit a magánéleteddel!

Oroszlán:

Ha ma ismét leterheled magadat, emellett esetleg mozgásszegény életmódot is folytatsz, az most könnyen megbosszulja magát. Egészséged bánhatja hanyagságodat, hát tegyél ellene apró trükkökkel. Ma egyél sok salátát, és fél óránként állj fel a gép mögül, s tornáztasd meg egy kicsit az izmaidat. Este pedig irány a közeli  konditerem vagy legalább egy alapos sétát iktass be!

Szűz:

Kellemes hangulat lengi körbe ezt a napot, ráadásul lépéseidet, tetteidet szerencsés fordulatok teszik még színesebbé. Ma bármilyen ötlettel állsz elő, mindenki támogatja azokat, pártolni fogják elképzeléseidet, és nem csak szavakkal, hanem bizony tettekkel is. Sok biztatást kapsz, ami persze jól esik, ugyanakkor ne felejtsd el megköszönni a biztatást.

Mérleg:

Mérleg létedre sokakat meglepsz azzal, hogy ma fejjel akarsz a falnak menni. Ne feledd, hogy nem vagy te Kos, és a különféle túlzások nélkül is eredményes lehetsz. Egy közeli ismerősöd új lehetőséggel keres meg, ami jól hangzik, de a biztonság kedvéért nézz a részletek mélyére! Mielőtt bármibe belevágnál, saját érdekedben alaposan járd körbe a dolgot!

Skorpió:

Emberi kapcsolataid terén ma sok pozitív esemény történik. Megeshet, hogy délután vagy az este folyamán új ismeretségekre is szert tehetsz. Hagyd magad inspirálni, mert a Hold egy szép barátság vagy jó üzleti kapcsolat kezdetét támogatja. Egy olyan emberrel hozhat össze a sors, akivel azonnal megtalálod a közös hangot, mintha csak a testvéred lenne!

Nyilas:

Az elmúlt napok zavarosabb, rendszertelenebb időszaka végre lezárul, ma már nem leszel szétszórt, sem figyelmetlen, így több lehetőséged adódik ügyeket intézni, elrendezni a függő dolgokat, és felkeresni a régi barátokat. Már reggel kezdj neki tennivalóid hosszú sorának, mert összeszedettséged, energiatartalékaid és önuralmad ma biztosítja számodra a sikert.

Bak:

Bakként talán természetes, hogy te szeretnéd magadnak a maximális célokat kitűzni, és el is érni azokat mihamarabb. Rendszerint erődön felül teljesítesz, s ez nem is okoz gondot, ám ma egy kis megtorpanásra, vagy néhány hibás lépés megtételére is számíthatsz. Ne okolj ezért másokat, inkább tűnődj el azon, vajon mi bújhat meg a háttérben. Csak így tudsz továbblépni.

Vízöntő:

Vértezd fel magad minden eshetőségre! Ma olyan feladatot sóznak a nyakadba, amit eddig nem csináltál, s ódzkodsz is tőle rendesen. Ne rettenj meg, és főleg ne futamodj meg! Az égiek nagyszerű energetikát biztosítanak neked ahhoz, hogy bátran belevághasd a fejszéd egy új fába. Ma minden könnyen sikerülhet, még az is, ami elsőre nem tűnik egyszerűnek!

Halak:

Mostanában többször megesett veled az, hogy túl dolgot vettél komolyabban a kelleténél. Nem kell kis dolgokat felfújni, inkább lépj túl rajtuk! Ha túl sokat tépelődsz egy-egy apróságon, akkor ez visszatart mindenféle fejlődésben, így nem tudsz előrébb lépni utadon. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, előre nézz, ne pedig hátra!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 12