-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

Csütörtök van, de ugye nem mondhatunk csütörtököt, hiszen nemsokára itt van a hétvége. A mai nap számos meglepetést, fordulatokban gazdag eseményt tartogat, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Egy személy a tanácsodra vár. Valaki csak arra vár, hogy elmondd neki, te mit tennél a helyében. Fontos tudnod, hogy ha tanácsot adsz, később számon kérhetik rajtad a tanácsod működésképtelenségét. Ezért az a legjobb, ha a saját ötleteid ismertetése helyett a jó döntésben segíted a másikat.

Bika:

Valaki be szeretné bizonyítani neked, hogy mennyire félreismerted őt. Sajnos azonban minden próbálkozására csak az derül ki, hogy te már az elejétől fogva jól láttad a helyzetet. Könnyen lehet, hogy ő az, aki félreismeri önmagát, és akinek sokkal több önismeretre lenne szüksége.

Ikrek:

Eltitkoltál valamit, és egyre inkább közeledik a lebukás ideje. Te is tudod, hogy van egy olyan határidő, aminél tovább már nem tarthatod titokban a döntésedet. Csütörtökön lehetőséged lesz arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Most szeretettel, örömmel és békével mondhatod el a döntésedet minden egyes érintettnek.

Rák:

Vágyakozva nézed mások bátorságát és te is szeretnél olyan bátor lenni, mint ők. Te is szeretnél olyan sokat és olyan ügyesen tenni, mint mások. Tudnod kell, hogy nem kell másolnod másokat. A te erőd abban rejlik, hogy az érzelmekkel dolgozol. Ehhez pedig sokszor sokkal nagyobb bátorság kell, mint a cselekvéshez.

Oroszlán:

Csütörtökön nemcsak azt oldod meg ügyesen, amit már régóta gyakorolsz, de most abban is nagyon ügyes vagy, amit csak ma csinálsz először. Talán itt az ideje annak, hogy bátrabban tedd próbára a fizikai ügyességedet és a testi erődet. Ma könnyen megnyersz minden versenyt és minden ügyességi vetélkedőt.

Szűz:

Szívesen keresel bűnbakokat csütörtökön, de arra biztatlak, hogy gondold ezt át. Könnyen lehet, hogy neked is van szereped abban, hogy a dolgok így alakultak. Ahelyett, hogy bűnösöket keresel sokkal egyszerűbb lenne a megoldást keresned. Ha megleled a megoldást, mindegy lesz, mi volt az ok.

Mérleg:

Úgy érzed, hogy a gyerekeidnek sokkal több figyelemre és törődésre lenne szükségük tőled. Az, hogy te ezt érzed még nem jelenti azt, hogy igazad is van. Ha megteheted, szánj több időt a gyerekekre, de azért őket is kérdezd meg arról, hogy mit akarnak csinálni ebben a plusz időben.

Skorpió:

Van egy olyan ötleted, amely mindent megváltoztathat. Amikor erre gondolsz úgy érzed, mintha szétáradna benned az örömteli izgalom. Itt az ideje, hogy kövesd ezt az örömteli izgalmat, és hagyd, hogy ez az örömteli izgalom egy egészen új és örömteli világba vezessen el, oda, ahova régóta vágysz.

Nyilas:

A beszédnek és a hallgatásnak van egy egészséges ritmusa. Egy olyan ritmusa, amikor beszélsz, amikor ideje van, és felteszed a kérdéseidet. És eleget hallgatsz ahhoz, hogy ne csak a kötelező válaszok érkezhessenek meg, de azok is, amelyeket talán nem mindenki akar kimondani.

Bak:

Nem az a kérdés, hogy mire van lehetőséged csütörtökön, hanem az a kérdés, hogy milyen lehetőségeket teremtesz meg magadnak. Ma a szokottnál is fontosabb a számodra, hogy a kezedben tartasd a lehetőségeket és az életedet. A szokottnál is jobban szeretnél irányítani, és ezt nem viseli minden családtagod jól.

Vízöntő:

Sokan félnek attól, hogy összekeverjék a munkát és a magánéletet. Te azonban kezded megérteni, hogy valójában ezek nem szétválaszthatóak. Mindenképp hatással van az egyik a másikra, akkor is, ha azzal áltatod magad, hogy nincs közöttük átjárás. Ma a munkádban is profitálhatsz a privát boldogságodból.

Halak:

Nincs olyan sok időd, mint azt hiszed. Ideje lenne gyorsan elintézned valamit, és ideje lenne lezárnod egy elhúzódó történetet. A csütörtök alkalmas arra, hogy befejezd mindazt, amit már rég elkezdtél. Ma talán olyasminek jutsz a végére amibe még tavaly ősszel vágtál bele.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 20