-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Lassan közeledünk a hétvégéhez, azonban az év vége sincsen már messze, gombaként szaporodnak a teendők, lássuk, milyen váratlan meglepetésekkel, fordulatokkal kell számolnod a mai napon, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Nyakadon a hétvége, te mégis tele vagy energiával, még mindig tudsz mosolyogni, tombol benned a tettvágy és a szenvedély, a tettrekészséged sokakat lenyűgöz. Ezeket a pozitív tulajdonságodat ma a szerelem területén is kamatoztathatod. Használd ki ezt a remek lehetőséged, és ne hagyd, hogy lényegtelen dolgok elvonják a figyelmedet a rendezendő szívügyektől.

Bika:

Az égi konstellációk teljes mértékben neked kedveznek. Főleg a hivatalos ügyeket, munkával kapcsolatos dolgokat kell előtérbe helyezned, mert ezeket egy csapásra rendezni tudod. Ma szakíts időt a közeljövőd céljainak meghatározására is. Lényeges, hogy végiggondold, mit is akarsz valójában, mert így megkíméled magad a felesleges energiapazarlástól.

Ikrek:

Lehet, hogy mostanság rajongsz a munkádért, ráadásul aligha tudnak olyat kérni, amit ne teljesítenél, ám kissé bosszant a tudat, hogy nem értékelik úgy az eredményeidet, amennyire szeretnéd. Az elégedettség állapotától még messze vagy, s ez bizony a hangulatodon is érződik, amit viszont a kollégákkal való kapcsolatodat nehezítheti meg.

Rák:

Vélheted azt, hogy te bármit kibírsz, s nincs az a nehézség, amit ne rakhatnának teherként a válladra,  ám ez csak önámítás! A valóság sokkal inkább az, hogy az elmúlt hetekben túlvállaltad magad, ami gyakorlatilag felemésztette az tartalékenergiádat. Most már ésszel kellene igent mondani az újabb megbízásokra, s nem azért, mert mások elvárják tőled.

Oroszlán:

A csendes időszakodtól el kell búcsúznod egy rövid időre, délelőtt fellegek gyülekeznek a fejed feletted. Gyors hirtelenséggel bonyolódsz konfliktusokba, de szerencsére vagy megnyered ezeket saját erődből, vagy a másik ismeri be gyorsan, hogy neked van igazad. Alkalmanként a békebíró szerepét osztják rád, ami persze kényes feladat, s ha úgy érzed, nem tudsz dönteni, ne vállald fel a rád osztott szerepet!

Szűz:

Egy olyan beszélgetésnek lehetsz fültanúja, mely által komoly információkhoz jutsz. Ám fontos, hogy igyekezz megtartani a híreket, s ne mondd el úton-útfélen mindenkinek. Ha nagyon muszáj, akkor egy bizalmasod véleményét kérd ki, mielőtt a szerzett információt a magad malmára hajtod. Minden a te malmodra hajtja a vizet, de nem lehetsz elhamarkodott.

Mérleg:

Ma sok akadály állja utadat. Ezek persze alaposan bosszantanak, mert bár nem tűnnek jelentősnek, mégis áthidalhatatlanok a sokadik nekifutásra is. Igazi amazonként mégis kitartó leszel, harcos kedveddel mindegyiken túl tudod magad tenni, csak tarts ki, ne futamodj meg. Délutánra pedig sokkal könnyebben továbblépsz a dolgokon, mint azt gondolnád.

Skorpió:

A délelőtti órákban húzd vissza a fullánkodat és ne akar megcsípni mindenkit! Ne erővel, hanem ésszel oldd meg a teendőidet! Különösen pénzügyek terén legyél óvatos, mert ma jó eséllyel félrevezethetnek. Lássuk be, ez most nem jönne jókor, bármiről legyen is szó. Azonban, ha józan eszed iránymutatásait követed, minden csapdát időben észreveszel.

Nyilas:

Ma olyan döntést kell meghoznod, amit nem tudsz örömmel tenni, ugyanis nem tudod, melyik szeretett személy, vagy támogatott ügy mellett tedd le a voksodat. Ha kételyek gyötörnek, ne hagyd, hogy a kétségbeesés érzése eluralkodjon rajtad, igyekezz a dolgokat több irányból megközelíteni, hisz számodra nincs lehetetlen, s ezt te is pontosan tudod!

Bak:

Az elmúlt napokban megakadtak az egyébként jól forgó fogaskerekek, mintha nem egy, hanem egy tucat porszem került volna közéjük? Igen, mert túl görcsösen ragaszkodsz a régi szokásaidhoz, félsz változtatni, pedig nagyon elkelne több életterületeden is némi módosítás. Ha nem lazulsz egy kicsit, nem tudod beengedni életedbe az új lehetőségeket.

Vízöntő:

Szaturnusz ma felbolygatja lelki világodat, s egy kellemetlen élethelyzet és tulajdonképpen egy válaszút elé állít. Egy ideje a környezetedben valaki csak arra vár, hogy beléd köthessen, vagy egy általad elkövetett bakira felhívhassa mások figyelmét. Mivel nincs tökéletes ember, s alkalmanként mindenki hibázik, ezért figyelj arra, hogy lehető legkevesebb dolgot lehessen az orrod alá dörgölni.

Halak:

Kizárólag egyvalaki felelős azért, hogy örökké csak dolgozol, és szinte semmi másra nem jut időd mostanság. A megoldásért nem kell messzire menni, te vagy az a személy! Mindenre rábólintasz, ezért nem is kell csodálkozni azon, hogy lélegzetvételnyi felfrissülésre sincs mód. Akadnak, akik kihasználják jóindulatodat és tudásodat. Mi lenne, ha észbe kapnál, és néha nemet mondanál?

A horoszkóp megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

176 Shares