-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt? Lassan kezdődik a hétvégi hajrá, igen mozgalmasnak, és eseménydúsnak ígérkezik a mai nap, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Ma kell az utolsó nagy levegőt venned ahhoz, hogy túljuss egy bonyolult időszakon, hisz az év eddigi része zsúfolt és leterhelt volt. Már fogytán van az erőd és a tartalékjaid, így szinte már a lelkesedésed is elfogyott. Ám a mai délutánon valaki mégis jó hírrel fog szolgálni, újult erőre kaphatsz, és új perspektíva nyílik meg előtted. Bátran mondj igent mindenre!

Bika:

Ma valami nagyon szokatlan dolgot tapasztalhatsz meg közvetlen környezetedben, aminek már reggel lesz előszele, ám csúcspontját csak dél körül éri el. Először igyekszel tudomást sem venni a dologról, de aztán csak nem hagy nyugodni a helyzet. Egy szeretett személy olyat tesz, amit eddig soha, így felmerül benned némi kétely vele kapcsolatban. Azért ne ítélj elsőre.

Ikrek:

A mai napon vértezd fel magad minden eshetőségre, ugyanis meg kell majd védened az érdekeidet! Ki kell állnod tetteidért, sőt, igazadért is, ami persze neked nem okoz majd gondot, de csalódott leszel, mert erre a fordulatra egyáltalán nem számítottál. Azt hitted, minden jó úton halad, miközben sokan épp a te eredményeidre ácsingóznak.

Rák:

Kissé monoton lehet a délelőtt, semmilyen különös esemény sem zökkent ki a normál kerékvágásból, s ez tulajdonképpen kedvedre lesz. Délután azonban valaki egy elvetemültnek tűnő ötlettel áll majd elő. Első gondolatod egyértelműen az lesz, hogy elutasítod az illetőt, de ha végig gondolod a felvetéseit, nem is olyan kivitelezhetetlen, amit a fejébe vett.

Oroszlán:

Közvetlen környezetedből valaki ma igyekszik nagy mennyiségű borsot törni az orrod alá. Eleinte nem érted a helyzetet, de mások felvilágosítanak, mi is áll a háttérben. Az illető kicsit irigy az eredményeidre, ahelyett, hogy a saját dolgával törődne. Nem szabad elhamarkodottan cselekedned, hagyd, hogy főjön az illető a saját levében. Te csak mosolyogj, és tedd a dolgod!

Szűz:

A mai nap és az eseményei alaposan próbára fognak tenni téged, a türelmedet, s a kitartásodat tesztelik majd az égiek. Valaki jó erős borsot tör az orrod alá, amin még napokig bosszankodni fogsz, ám mégis lesz a helyzetnek számodra pozitív eredménye. Legalább kimutatta a foga fehérjét, és tudod végre, ki az, akit kerülj el a jövőben. Csitítsd le elmédet, nincs szükség vitára.

Mérleg:

Ma igenis büszke lehetsz magadra és elért eredményeidre. Többen is dicsérik majd érdemeidet, sőt, még rá is kérdeznek arra, vajon, miként érted el azt, amit? Akad majd, aki a munkádat tartja nagyra, de lesz olyan is, aki az embert és a támaszt látja benned. Rég várt nap ez a mai. Látod, nem hiába dolgoztál szorgalmasan, most meg is van a jutalma!

Skorpió:

Ma érdekes és izgalmas emberekkel hoz össze a sors, akik közül néhányan később lehetnek akár a barátaid vagy üzlettársaid is. Ők ma sok hasznos tanáccsal látnak el, és mindegyiküktől fogsz ma valami hasznosat tanulni, csak figyelj! Hallgasd meg mondandójukat, még akkor is, ha néha úgy érzed, az egész csak időpazarlás. Nem az, de ezt csak később fogod megérteni.

Nyilas:

Ezt a napot lehetetlenség elrontani! Tökéletes az egész, úgy, ahogy van. Azt érzed, hogy gyönyörű az élet? Bizony, ma minden sikerülhet! Az igazság leginkább abban rejlik, hogy ami ma összejöhet, az máskor is sikerülhet, ez nem egyedi pillanat, ezt jegyezd meg! Mégis úgy gondolod, különleges ez a nap. Miután annyira hiszel benne, tényleg az is lesz!

Bak:

Ma nagyon kellemes érzéssel fog eltölteni az a tény, milyen sokan támogatnak és állnak melletted egy remek ötleted megvalósításával összefüggésben. Nem is gondoltad volna, hogy ennyi támogatót találsz, akik csakis biztatnak, nem pedig lebeszélnek. Így most már megnyugodhatsz és lazíthatsz egy kicsit, hisz munkádat, vállalkozásodat siker koronázza.

Vízöntő:

Ma többeknek is az a szándékuk, hogy bele akarnak szólni a dolgodba, hátráltatnak a munkavégzésben, vagy egyszerűen csak összezavarják a gondolataidat. Sokan vélik azt, hogy kérés nélkül is beleüthetik az orrukat mások ügyeibe. Ezt ne hagyd! A legrosszabb pillanatod ma akkor érkezhet el, amikor még a közeli barátaid is megfeledkeznek az illemről és csak mondják a magukét. Szerencsére jól tűröd a kritikát.

Halak:

Úgy állsz ma a munkához, rutin valamint új feladataidhoz, hogy más is oda férjen, és esetleg besegíthessen egy kicsit neked. Szerencsére ma bőven elegendő lesz, ha felügyeled a munkafolyamatokat, s hagyod, hogy mások is megmutathassák, mire képesek. Ezzel a cseppnyi lazítással alkalmad nyílik átlátni a munkafázisokat és esetleges változásokon gondolkodni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

28 Shares