Horoszkóp

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Milyen nap vár Rád?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt? Már a hét derekát tapossuk, igaz ez a nyárra is, ez a csütörtöki nap bizony nem az unalomról, sokkal inkább a meglepetésekről szól majd, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Igazán érdekes, és némiképp követhetetlen érvekkel érvelsz csütörtökön. Mintha ma egész nap hétmérföldes csizmával haladnának a gondolataid, és senki sem képes utolérni azokat. Ne lepődj meg, ha nem mindenki érti azt, hogy mit tervezel, és ne lepődj meg azon, ha nem mindenki támogatja a terveidet, hiszen nem látják át azokat.

Bika:

Keresel valakit, akire felnézhetsz, aki a példaképed lesz, akit követhetsz, akinek az életedre vonatkozó tanácsait megfogadhatod? Jó hírem van, ez a valaki közelebb van hozzád, mint gondolnád. Ez a valaki te magad vagy. Nem kell másokat követned, hiszen követheted önmagadat. Követheted a saját belső hangodat, a saját vágyaidat, és megvalósíthatod a saját életedet.

Ikrek:

Elfelejtkeztél egy ígéretedről, vagy egyszerűen csak nem csináltál meg egy feladatot. Semmi baj, ma még minden pótolható. De ehhez az kell, hogy lassan, türelmesen és nyugodtan gondold át, mit is kell pótolnod, mit csináltál meg eddig, és hol tartasz most. Ha nyugodtan és lassan cselekszel, biztos lehetsz a sikereben csütörtökön.

Rák:

Valaki tudni véli, hogy mi fog veled történni, de vajon tényleg igaza van? Vajon ő tényleg egy tehetséges jós, vagy csak egyszerűen tippelget? Nem kell valóra váltanod mások jóslatait, és nem kell komolyan venned semmit ami a jövőre vonatkozik. A jövő még nem született meg, még lehet rajta változtatni, ezt ne felejtsd el.

Oroszlán:

Nem szívesen hallod ezt, de ideje egy kicsit komolyabban is foglalkoznod a testeddel, az egészségeddel, az életmódoddal, és a sportolással. Tulajdonképpen hetek óta tologatod magad előtt azt a tervet, hogy végre elkezdesz egy új mozgásformát. Eljött az ideje annak, hogy valóra váltsd ezt a tervedet!

Szűz:

Valaki jóval mérgesebb rád, mint azt gondolnád. Valaki mérges rád, de ez nem jelenti azt, hogy jogos ez a harag, vagy, hogy tényleg megbántottad őt. Ha van elég bátorsága, és ha valóban kezelni szeretné a haragját akkor ma eléd áll, és elmondja, mi bántja. Neked csak annyi a dolgod, hogy őrizd meg a kedvességedet!

Mérleg:

Az öltözködésed mindig a hangulatodat fejezi ki, vagy egyszerűen csak azt kapod magadra, ami a kezed ügyébe kerül? Érdemes lenne újra úgy játszanod az öltözékeddel, mint kamasz korodban, amikor pontosan tudtad, hogyan akarod kifejezni az egyéniségedet a megjelenéseddel. A divat egy jó játék, amellyel érdemes játszanod.

Skorpió:

Szükséged van egy szakértőre, akire rábízhatod azokat a dolgokat, amelyekben te nem vagy olyan jó. Tudod, nem az a feladat, hogy polihisztorrá válj Az a dolgod itt a földön, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz, és amihez értesz. Minden mást pedig bízz azokra, akik azokkal a dolgokkal foglalkoznak szívesen, amelyekkel te nem.

Nyilas:

Sokkal nagyobb hatásod van a környezetedre, mint azt gondoltad volna. Sokkal többen figyelik, hogy mit teszel, és hogyan teszed azt, mint gondoltad volna. Ma tegyél mindent őszinte meggyőződésből. A mai napon csinálj mindent úgy, mintha azt akarnád bebizonyítani, hogy te vagy a legalkalmasabb erre a feladatra.

Bak:

Próbáld a lehető legegyszerűbben, és a lehető legrövidebben kifejezni magadat csütörtökön. Ez azért is jó, mert így sokkal kevesebb félreértésre adsz okot. Tudod, amikor túlmagyarázod a dolgokat sokkal könnyebb félreérteni, mintha röviden és lényegre törően beszélnél. Ma csak annyit mondj, amennyit muszáj.

Vízöntő:

Sokkal érzékenyebb vagy a stresszre és a nyomásra, mint más napokon, ezért érdemes a lehető legnyugodtabb és legbékésebb környezetet megteremtened magad körül. Ehhez az is kell, hogy most lehalkítsd a zajforrásokat, és a csendet hallgasd a túl hangos zenék helyett. Eleinte talán furcsa a csend, de hamarosan észreveszed, milyen megnyugtató.

Halak:

Azt hiszed, hogy a végére értél egy feladatnak, befejezted, és nincs vele több dolgod. Ma azonban kiderülhet, hogy megfeledkeztél valamiről, hogy meg kell még tenned valamit, hogy újra elő kell venned, vagy egyenesen elölről kell kezdened. Nyugalom, ma minden jobban sikerül, amit nem elsőre csinálsz meg.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez