-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Mit ígérnek a csillagok?

Lassan a hét derekát tapossuk, a hét eddigi része is mozgalmasan telt, a csütörtök is bővelkedni fog meglepetésekben, és váratlan eseményekben, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Ha szokatlanul sok problémád akad a külsőddel, akkor ne lepődj meg. Most sokkal kritikusabb vagy magaddal, de ez nem jelenti azt, hogy van valódi okod erre a kritikára. Sőt! Valójában nem is a kritika a lényeg, hanem az, hogy felfedezd, mindent meg lehet változtatni a külsődön. Mindent át tudsz alakítani, amit csak szeretnél magadon.

Bika:

Hajlamos vagy arra, hogy nagyot mondj, nagyobbat, mint ami van. Ez persze nem baj akkor, ha ezzel nem csapsz be senkit, és ha nem használod ki senki hiszékenységét. Olykor az, ha nagyot mondasz, ha több dologról állítod, hogy a birtokodban van, mint amennyi valóban a birtokodban van segíthet a teremtésben.

Ikrek:

Egy teljesen új munkarendet érdemes kipróbálnod csütörtökön. Ha te osztod be a munkaidődet, akkor most próbálj ki valami teljesen vad munkasorrendet. Ha pedig megteheted, próbálj éjszaka dolgozni, mert éjszaka jobb teljesítményt nyújtasz, mint nappal. Az új munkarendedet nem kell sokáig megtartanod, de pár napig jót fog tenni a változás.

Rák:

Ne számíts arra, hogy ma egy nekifutással elvégzed a feladataidat. Sőt! Az lenne a legjobb, ha tudatosítanád magadban, hogy néhány feladatot szabad többszöri nekifutásra, többszöri próbálkozásra elvégezned. Ezzel együtt azt is tudatosíthatod magadban, hogy ha valami nem sikerül elsőre az nem jelenti azt, hogy sohasem fog sikerülni.

Oroszlán:

Valaki arra vár, hogy te mondd meg neki, mit tegyen. Valaki arra vár, hogy te hozz meg helyette egy döntést. Természetesen nem az a helyes eljárás, ha döntesz mások helyett. Az a helyes eljárás, ha segítesz a döntésben másoknak. Mondd el, szerinted melyik döntésének, mi lehet a következménye, de bízd rá a választást.

Szűz:

Nem kell emlékezned a válaszokra, elég, ha arra emlékszel, hogy hol találod meg ezeket a válaszokat. Vagy, ha arra emlékszel, hogy ki emlékszik a válaszokra. Ma nem kell a saját bölcsességedre támaszkodnod, és semmiképp sem kell egyedül megoldanod azokat a feladatokat, amiket tegnap sem sikerült megcsinálnod.

Mérleg:

Tudod, mi a legegyszerűbb titok ahhoz, hogy minden sokkal egyszerűbb legyen? Az, ha mindenbe sok energiát beleadsz. Úgy értem, hogy nem erőltetést, nem akarást, hanem gondolkodást, teremtő energiákat, kreativitást. Ma bátran legyél kreatív, mert ennek meglesz az eredménye. Ezt az eredményt elismerések és könnyed sikerek formájában kapod meg.

Skorpió:

Szívesen mész szembe a divattal, és szívesen teszel meg mindent, ami épp nem trendi. Vedd észre, hogy pont ettől leszel te az, aki diktálod a trendeket. A divat sohasem szűnik meg változni, ma az a divatos, ami tegnap nem volt az. Ha tehát ma nem vagy trendi, holnapra könnyen diktálhatod te a divatot és a trendeket.

Nyilas:

Tele vagy olyan tervekkel, amelyeket szerinted nem lehet kivitelezni. Hogy akkor miért őrizgeted ezeket? Talán a lelked mélyén te is érzed, hogy egyszer talán mégis adsz egy esélyt ezeknek a terveknek. Szerintem ma jött el az esély napja. Ma jött el az a nap, amikor elő kellene venned az esélytelen terveket, és nyakon önteni őket egy nagy adag reménnyel.

Bak:

Azt mondják, mindig az első gondolat a legjobb. Ez persze sokszor nem igaz, de a csütörtöki napodra mégis jellemző lesz. Ma nem szabad túlgondolnod a dolgokat, és nem szabad túlzásba vinned az elemzést. Egyszerűen csak hallgass a belső hangodra, és tedd meg azt, ami elsőnek felbukkan a belső hangodban. Ez segíteni fog neked abban, hogy gyorsan megoldj egy helyzetet.

Vízöntő:

Észreveszed a legapróbb hibát is csütörtökön, és szívesen szóvá is teszed. Ezzel talán sokaknak mész az idegeire, és talán sokakat bosszantasz fel azzal, hogy minden kis hibájukat szóba hozod. Tudod mit? Ma csak azoknak szólj a hibáikról, akikről tudod, hogy jól fogadják a segítő szándékú kritikát.

Halak:

Ha úgy érzed, hogy elhagyott a szerencse, állj meg egy pillanatra, és gondolj végig néhány kérdést! Vajon a szerencse nem azt segíti-e, aki erre lehetőséget ad? Te adsz erre lehetőséget? Megengeded a szerencsének, hogy segítsen neked? Mit tehetsz ma, hogy több szerencséd legyen? Hogyan engedhetsz több szerencsét az életedbe csütörtökön?

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

41 Shares