-Hirdetés-

Horoszkóp csütörtökre mindenkinek! Ugye nem mondasz csütörtököt?

Lassan a hét nagy részét magunk mögött tudhatjuk, érkezik a hétvégi hajtás, bizony csütörtökön rendesen felpörögnek az események, és a mai nap még sok meglepetést is tartogat számodra!

Kos:

Ne bízd rá másra a feladatodat. Néha azt érzed, hogy milyen jó lenne, ha más csinálná meg helyetted a dolgodat, A valóság azonban az, hogy a te dolgodat senki sem csinálja olyan jól, mint te magad. Ma vállald a felelősséget és vállald a feladatod elvégzését is.

Bika:

Engedj szabad áramlást a gondolataidnak! Szükséged van arra, hogy mindenféle irány nélkül, kreatívan és szabadon áramoljanak a gondolataid. Ez olyan, mint egy tavaszi tisztító kúra, egy tavaszi gondolat nagytakarítás, aminek a végén sokkal rendezettebbek és fényesebbek lesznek a gondolataid.

Ikrek:

Ugye tudod, hogy a szeretet az egyetlen válasz, amelyet ebben a helyzetben választhatsz? Talán szeretnél leválasztani magadról néhány embert és talán szeretnél megszabadulni azoktól, akik emlékeztetnek a hibáidra. Ehelyett érdemes lenne a szeretetet és az elfogadást, önmagad és a hibáid elfogadását választanod.

Rák:

Érdekes kérdés, hogy mikor mi és miért ragad meg a fejedben. Könnyen lehet, hogy ma olyasmit és észreveszel, amit máskor nem. Egy gondolat, egy zene, egy kép befészkelheti magát a fejedbe, és minduntalan felbukkanhat újra meg újra. Érdemes megvizsgálnod, hogy mitől olyan vonzó ez a gondolat.

Oroszlán:

Úgy érezheted, hogy becsaptak, esetleg ki is semmiztek, vagy elvették a jövőképedet. Érdemes átgondolnod, hogy valóban így van-e ez. Érdemes átgondolnod, hogy a jövőképedet nem te dobtad-e ki, teljesen magadtól. Csütörtökön új jövőképre tehetsz szert, vagy legalábbis visszaveheted a régit.

Szűz:

Az igazmondás az egyetlen út ahhoz, hogy megoldj egy helyzetet az életedben. Fontos, hogy értsd, a te igazságod nem mindig fedi mások igazságát vagy legalábbis véleményét a világról. Ne felejtsd el, hogy kettőtök igazsága valójában jól megférhet egymás mellett.

Mérleg:

Egyszerre csak egy lépést tudsz megtenni. Természetesen nagyon messzire juthatsz a végére, de egyszerre csak egyetlen lépést lehet megtenni. Ma koncentrálj csak erre a lépésre, és figyelj csak arra, hogy ez a lépés mit hoz a számodra. Figyelj arra, hogy ez a lépés mit ér neked és merre vezet téged.

Skorpió:

Elveszett egy nagyon fontos gondolati láncszem a számodra. Ezt a láncszemet csak azzal szerezheted vissza, ha megállsz, visszalépsz oda, ahol akkor voltál, amikor mindent értettél, és ha újrakezded a gondolkodást. Vedd végig a ésszerű és a csak érzelmileg érthető lehetőségeket is.

Nyilas:

Az emberek nem mindig értik, amit mondasz. Az azonban mindenkinek egyértelmű, amit megmutatsz. Ne felejtsd el, hogy az életeddel példát mutatsz, és ne felejtsd el, hogy minden tetted tanítja a gyerekeidet. Minden mozdulatod vissza fog köszönni abban, ahogy ők élnek, és abban, amit ők mondanak majd.

Bak:

A nagyívű gondolatok napja a csütörtök. Azoké a gondolatoké, amelyek elsőre talán túl ijesztőnek tűnnek, és amelyek nagyon-nagyon messzire vezetnek. Most érdemes boldogan felvállalnod a nagyívű gondolataidat és időt szánnod magadnak arra, hogy végiggondold ezeket.

Vízöntő:

Ideje ellenőrizned az egészségedet, és ideje odafigyelned arra, hogy hogyan bánsz a testeddel. Lehet, hogy változtatnod kellene az életmódodon. Lehet, hogy nem elég az életmódodon változtatni. Lehet, hogy a szavaidon és a gondolataidon is változtatnod kellene csütörtökön.

Halak:

Nincs mindig értelme a szavaidnak, amelyeket mondasz. Máskor pedig arra jöhetsz rá, hogy a korábban értelmetlennek hitt szavaid valójában nagyon is értelmesek, csak épp addig nem volt értelmük, amíg nem ismertél minden körülményt. Ma lapozd vissza a korábbi jegyzeteid, nagyon hasznosak lesznek.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

29 Shares