Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült az idei év első hétvégéje, már a hétvége sem az unalomról szólt, izgalmakban sem volt hiány, azonban az előttünk álló hétfői nap is igen eseménydúsnak, mozgalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Néha az a legjobb, ha a munkatársaid, ügyfeleid, főnökeid lelkét kicsit megsimogatod. Akkor is dicsérd meg őket, ha nem tettek semmi olyasmit, ami dicséretet érdemelne. Azzal, már ha kedvesebb vagy velük, jobbá teszed a napjukat és persze a saját hétfődet is.

Bika:

Meg kellene tenned azt a munkahelyi lépést, amelyet már eddig halogattál, amelyre valójában tavaly óta vágysz. Nincs is értelme, hogy tovább halogass. Igen, lehet, félsz az ismeretlentől, de ha bele sem vágsz, mindig ismeretlen és mindig félelmetes marad.

Ikrek:

Felnőtt korban is könnyedén köthetsz barátságokat. Aki mást mond, téved. Könnyen lehet, ma indul egy olyan barátságod, amely hamarosan megváltoztatja majd az életedet. De lehet, már ismeritek is egymást. Lehet, a napokban egy meglévő ismeretséged mélyül barátsággá.

Rák:

Egyszer csak azt veszed észre, hogy megcsináltál valamit, amiről azt hitted, sohasem fogod befejezni. Azt veszed észre, hogy készen vagy, és nem is volt olyan rossz, mint ahogy hitted, vagy, számítottál rá. Na ma ünnepeld meg, hogy végül mégis kész lettél a feladattal.

Oroszlán:

Olyan nagyon biztos vagy benne, hogy tökéleteset alkottál, hogy már el is felejtkezel arról, aki nem olyan tökéletes. Olyan nagyon biztos vagy, hogy minden nagyon jó lesz, hogy fel sem merül benned, kicsit előre gondolkozz, és felkészülj az esetleges buktatókra. Hétfőn érdemes előre gondolkodnod!

Szűz:

A munkáddal könnyedén segíthetsz mindenkinek. Könnyedén segíthetsz másoknak, persze önmagadnak is. Ma épp erre kellene koncentrálnod, hogy a munkád hogyan és miben segít neked. Hogyan és miben segít, hogy jobb életed legyen, és meggyógyítsd a lelki fájdalmaidat.

Mérleg:

Figyeld meg, milyen érdekes a főnököd gondolatmenete hétfőn. Jó, tudom, eredetileg te nem az érdekes jelzőt használnád, de hidd el, ha érdekesnek látod, sokat segít, hogy jól viseld a mai kéréseit. Azzal pedig, ha megérted a gondolatmenetét, ki tudod találni, mi lesz a következő kérése.

Skorpió:

Sokkal gyorsabban végzel egy feladattal, mint ahogy képzelted volna. Ez pedig azt is jelenti, hogy sokkal hamarabb belekezdhetsz abba, amire igazán vágysz. Ma minden gyorsabban történik, mint máskor, ezt vedd figyelembe akkor, amikor az időbeosztásodat, a napodat tervezed.

Nyilas:

Néha szükséged van, hogy játékosabbá tedd az életedet és a napodat is. Ma is arra van szükséged, hogy sokat lazíts a kemény kereteken, és úgy fogd fel a napot, mintha gyermek lennél, és azt játszanád, hogy felnőtt vagy. Ez a játékos hozzáállás sokat segít, hogy ma minden jól alakuljon.

Bak:

Nem mindig az a jó szakmai döntés, ami annak tűnik. Ma érdemes a munkahelyi döntéseidet legalább kétszer átgondolnod, és nem érdemes kapkodnod. Ma nem érdemes semmit sem túl gyorsan megtenned, vagy rutinból kezelned. A hétfő új szakmai kihívásokat tartogat számodra.

Vízöntő:

Nagyon alaposan akarsz ma megoldani valamit, pedig sokkal jobb lenne mindenkinek, ha a tökéletesség helyett egyszerűen csak összecsapnád. Tudom, meglepő, ha arra biztatlak, valamit csapj össze. De hétfőn mégis ez lesz a legjobb megoldás, hidd el.

Halak:

Amire vágysz, és amit tenned kell, néha messze esnek egymástól. Ma azon őrlődsz, azt tedd-e meg, amit szeretnél, vagy inkább azt tedd, amit célszerű megtenned. A hétfő jelenlegi, és legnagyobb kihívása, hogy összeegyeztesd ezt a két dolgot!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.