Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült ez a hétvége is, lassan a január derekához közeledünk, egy új hét kezdődik, mely igen különleges lesz, már a hétfői nap is sok meglepetést, eseményt tartogat, lássuk, is, horoszkópod mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Mindent elraktál a táskádba? Biztos? Ma könnyen otthon felejtheted a legfontosabb dolgokat is. Azok a tárgyak is kimaradhatnak a táskádból, amelyeket csak a legritkábban veszel ki belőle. Mielőtt elindulnál bárhová is, pillants a táskádba, és ellenőrizd, hogy megvan mindened.

Bika:

Rájössz, valaki nem olyannak lát, amilyen valójában vagy. Arra is rájössz ma, valaki félreért téged, és azt hiszi, teljesen más vágányon jár az agyad, mint amelyiken most valóban halad. Ma a félreértéseket is kell eloszlatnod, és a valódi arcodat kell megmutatnod a többieknek.

Ikrek:

Csinálj valamit másként, mint ahogy egyébként tennéd. Hétfőn változtasd meg a szokásos menetrendet. Változtass valamit, és megváltozik az életed. Jó, az életed megváltoztatásához talán már több dolgot kell megváltoztatnod, de ez a változás mindenképp azzal kezdődik, hogy már ma megváltoztatsz valamit.

Rák:

Hétfőn rajtakapsz valakit, hogy nem tartja be az ígéreteit, és nem teszi, amit mindenki mástól elvár. Ez pedig nemcsak hitelteleníti ezt az embert, de így nincs is kedved, hogy betartsd a neki adott ígéreteidet. Könnyen lehet, ma épp ettől veszíted el a motivációdat.

Oroszlán:

Érdemes emelned a tétet hétfőn. Ha unalmasnak érzed az életed, azért lehet, mert nem eléggé nagyok a tétek. Oroszlán vagy, fontos, hogy a siker és az előrehaladás állandó része legyen az életednek. Ma akkor leszel igazán lelkes, ha azt érzed, a tét folyamatosan növekszik.

Szűz:

Most sokkal többet kellene foglalkoznod önmagaddal. Igen, tudom, a hét első munkanapján is ott van benned a bizonyítási vágy, és a munkára szeretnél figyelni. De a tested több odafigyelést kér tőled. Ma szükséged van, hogy a testedre figyelj, és arra is, hogy eleget pihenj!

Mérleg:

Valaki szerint ezúttal nagyon nem végzed jól munkádat. Mielőtt komolyan vennéd  megjegyzést, érdemes elgondolkodnod, ő mennyire is ismeri, amit csinálsz, és ő maga mennyire ért a te munkádhoz. Könnyen lehet, a kritikája alaptalan támadás csupán, amellyel nem kell foglalkoznod.

Skorpió:

Bármennyire is visszafogod magad, ma valaki mégis úgy gondolja, az előtérbe furakodsz. Ma valaki azt hiszi, versenyzel vele, és le akarod győzni őt. Tudod mit? Ha már úgyis ezt hiszi, az lenne a legjobb, ha valóban rákapcsolnál, hiszen tényleg te vagy a rátermettebb.

Nyilas:

Úgy képzeled, hétfőn csak a fontos feladatokkal foglalkozol, de igen valószínű, most csak sürgős munka jön közbe. Tudod, ezek azok a sürgős ügyek, amelyek megkövetelik tőled, hogy eldobj csapot, papot is,és megváltoztasd a terveidet. Vigyázat, ezek a sürgős ügyek azért nem mind fontosak!

Bak:

Ha mindenképpen be akarod bizonyítani a főnöködnek, hogy jobb munkaerő vagy, mint valóban hiszi, támogatókat kell gyűjtened magad köré. Olyan támogatókat, akik pontosan látják a munkád értékét, és nem kérdőjelezik meg, ha éppen nem túl látványos az a munkafázis, amellyel foglalkozol.

Vízöntő:

Úgy tűnik, ma a nyomás nincs rád jó hatással. Most az erős nyomás alatt nem jobban teljesítesz, hanem elkezdesz sokat beszélni. Sokat, és nem igazán összefüggő módon. Ha így teszel, mindenki tudni fogja, a nyomás alól akarsz szabadulni. Ma válaszd a bölcs hallgatást, és mosolyogj minden helyzetben.

Halak:

Szívesen kezdesz előröl egy munkát, és szívesen kezdesz újra valamit, amit egyszer pedig már befejeztél. Hétfőn úgy érzed, érdemes megcsinálnod újra azokat a dolgokat is, amelyeket egyszer már befejeztél, de nem voltál elégedett a végeredménnyel. Amit ma sokadszorra csinálsz meg, most olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez