Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elszaladt ez a hétvége, ami igazán eseménydúsra sikeredett, no, és meglepetésekben sem volt hiány, az előttünk álló hét is sok izgalmat tartogat, már a hétfői nap is, lássuk, mit is ígér horoszkópod a hétfői napra?

Kos:

Nagy adag szerencse pottyanhat ma az öledbe. Egy olyan személlyel ismerkedhetsz most meg, aki egész életedre jelentős hatással lesz, úgyhogy figyeld ma, mit mondanak az emberek. Nem csak szakmai téren mutathat neked utat, hanem a magánéletedben is megvilágíthatja a sötét foltokat. Ne menj el mellette, hallgasd meg ma mindenki mondókáját.

Bika:

A hétvége nem volt elég tested és lelked harmonizálására? Még szerencse, hogy a szellemi képességeiddel minden rendben van. Bár azért nem leszel ám csúcsformában, azért nagyszerűen el fogsz bánni a terhek sokaságával szemben. Ha teheted, ma fontos döntést ne hozz, ráérsz vele a következő napokban is. Ha valaki hozzád fordul segítségért, azt hallgasd meg!

Ikrek:

Talán délelőtt kissé sötétnek látod helyzetedet, különösen az anyagiakat tekintve, most mégsem kellene ördögöt festened a falra! Instabilnak érzett pénzügyeid koránt sem olyan problémások, most csupán te beragadtál egy adott helyzetbe, s nehezen lábalsz ki abból. Hamarosan érkeznek váratlan bevételek, új pénzforrási lehetőségek, tarts ki.

Rák:

Megfordul hétfőn körülötted egy olyan személy is, akivel jóval közelebb kerültök egymáshoz, mint eddig bármikor. Egy közös ügy kovácsol össze majd benneteket, s ez nagy olyan érzelmeket hoz a felszínre, ami mindkettőtöket erősen érint, de ugyanakkor mégis igazán nagyszerű tapasztalásokban lesz részetek. A köteléketeket már semmi nem tudja megbontani.

Oroszlán:

Plusz bevételre számíthatsz egy váratlan forrásból, emellett az is megeshet, hogy egy régi adósod tűnik fel a színen, s igyekszik rendezni tartozását. Ez örömteli dolog, igaz? Remek lesz egyébként is a napod, amit csak fokoz a váratlan gyarapodás lehetősége. Mindezek mellett ezúttal egy korábbi befektetésed is megtérülhet. Bármi történjék, örülj neki!

Szűz:

Remek hangulatban ébredsz, Merkúr arra ösztökél, hogy vállalj fel már a rutinfeladatokon túl valamilyen önkéntes jellegű feladatot is. Kivételesen tényleg megteheted, ezt a tőled kissé szokatlan dolgot. Állj egy ügy élére, támogasd az elesettet, tégy valami különlegeset! Kollégáid, közvetlen környezeted álla leesik a csodálkozástól, már ezért megéri!

Mérleg:

Munkaadód vagy akár saját vállalkozásod számára is jelentős többletbevételt generálhatsz, ami pozitív elismeréseket hoz neked, így pedig nagyon büszke lehetsz ma magadra és eredményedre. A jó szerencsét Jupiter hátszelével érheted el, s ha okosan használod, olyan lehetőséget aknázhatsz ki, melyekből később is igen sokat profitálhatsz.

Skorpió:

Egy fontos döntés kerül ma fókuszba. Kimondod a végső szót, vagy sem? Mész vagy maradsz? Választani kell, s tudod ugye, hogyha nem döntesz, és az időt húzod, az is egy döntés? Tartsd ezt szem előtt, hogy a felesleges önmarcangolás nem visz előrébb. DE ha tényleg eluralkodik rajtad a bizonytalanság, hát kérj segítséget bizalmasaidtól.

Nyilas:

Ma ne lógasd a lábaidat, mert drága időt veszíthetsz, ha homokba dugod a fejedet. Légy aktív, és pörgesd fel most magad. Rengeteg lehetőséget tár eléd ma a sors, ha figyelsz és nem mész el szeleburdi módon a dolgok mellett. Mindenben lásd meg a lehetőséget, és használd is ki! Nem ok nélkül keresztezik a dolgok, a lehetőségek, vagy épp ismeretlen emberek az utadat.

Bak:

Negatív erők munkálkodnak körülötted, sokan nem csak önmaguknak, hanem neked is árthatnak ezzel. Ezért nyisd ki a szemeidet, hegyezd a füleidet, mert a most közeledő gondok időben észrevehetők és el is kerülhetők. Óvatosságra intenek az égiek, úgyhogy ma ne vágj fontos dolgokba bele, és ne hozz jelentős döntéseket, főleg akkor ne, ha azoknak komoly anyagi vonzatuk van.

Vízöntő:

Jó időben lenni jó helyen? Kiváló megérzéseid lesznek ma, s mindig épp ott tartózkodsz, ahol a legtöbbet tudod kihozni magadból. Az átlagos hétfőkhöz képest ez a mai zseniális lesz, az égi konstellációk erős, és gyorsan a magad hasznára fordítható energiákat küldenek számodra, melyektől egész lényed sugározni fog. Így olyan lehetőségekhez jutsz, ami ritkán adatik meg.

Halak:

Olyan mendemondák kapnak szárnyra ma, melyeknek nincs valós alapjuk, viszont sok kellemetlenséget okozhatnak neked. A legjobb trükk az, ha meg sem hallod ezeket, de ha mégis, akkor ne add tovább! Ma feleslegesen erőlködnél azon, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Kedden már jobb lesz a helyzet, holnapig felkészülhetsz a védőbeszédedre is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.