Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán eseménydús, izgalmakkal teli hétvége áll mögöttünk, azonban az előttünk álló hét sem az unalom fellegvára lesz, bizony, igen pörgős, eseménydús hétfői nap elé nézünk, lássuk is, horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Ma nagyon nyitott vagy az új információk befogadására, no és idegen emberek ideológiáira, vallására, új eszmékre, így érdemes ma olyan feladatokba kezdened, melyekről mások eddig csak áradoztak, te pedig leginkább mereven elzárkóztál előlük. Felejtsd el végre a csőlátást! Ma teljesen más színben láthatod az eseményeket, és ezáltal új ajtókat nyitsz meg magad előtt.

Bika:

Kissé döcögősen indul ez a hét, ráadásul a hétfői napok amúgy sem tartoznak a kedvenceid közé. Délelőtt tényleg nem találod a helyedet sehol, ám, végül jön egy jó hír, ami kedvet csinál a munkához, tanuláshoz. Figyelj arra, hogy néha a legegyszerűbb dolgokba rejlenek a legnagyobb lehetőségek. Ma akár több ilyen pillanatot is átélsz, élvezd!

Ikrek:

Bár sokak szemében Te tökéletes és remek ember vagy, ám ma színt kell vallanod, s beismerni, neked is akadnak hibáid, és bizony elkövettél egy bakit. Nem gond ez, különösen akkor, ha az ember képes arra, hogy felvállalja a vétkét. Mihamarabb tisztázd a függőben lévő ügyet, így ki is javíthatod a hibát gyorsan és hatásosan.

Rák:

Az utóbbi napokban sok bonyodalommal kellett szembenézned, így pedig igencsak felborult az egyensúly a lelkedben. Ez a nehézség rányomja nem túl kellemes bélyegét az emberi kapcsolataidra is. Lehet, hogy semmi más baj nincs, mint az, hogy túlfeszítetted a húrokat, és egy kicsit vissza kellene fogni a tempóból, és rendet tenni összegabalyodott gondolataidban.

Oroszlán:

Figyelj oda arra, amit ma mások mondanak, tesznek, ahogy dolgokhoz, viszonyulnak, különösen akkor, ha téged közvetlenül érint valamelyik téma. Jelentős döntések születhetnek, melyekre oda kell figyelned, hogy hasznot húzhass belőlük. Délután, vagy este egy olyan új emberi kapcsolat alapjait teheted le, ami nagyban megváltoztatja eddigi gondolkodásmódodat.

Szűz:

Ma nagyot fordulhat az életed, különösen akkor, ha eddig kissé magányosnak érezted magadat, vagy úgy vélted, nincs egy igaz barátod, netán egy nagyszerű beszélgetőtársad. Lehet ez egy ember, ugyanakkor az is megeshet, hogy egy háziállattal leszel gazdagabb. Mindenesetre nagy hatással lesz rád minden, ami ma történik veled és körülötted.

Mérleg:

Ez a nap úgy indul, mint az átlagos hétfők. Gyors tempó, rutinfeladatok sokasága, minden a felé mutat, hogy egy különleges dolog esik meg veled. Ez a nap arra teremti meg a lehetőséget, hogy új lépést tégy a 2019 évi terveid megvalósításának irányába. Megfogadtad pontosan, mit szeretnél elérni, igaz? Most az égi hatások kedvezők az első lépések megtételéhez!

Skorpió:

Úgy tűnik, a pénztárcád messze nem olyan vastag, mint ahogy azt remélted, még a hónap elején. Annak ellenére van ez így, hogy rengeteget tüsténkedsz, akár néha még extra munkát is felvállalsz. Lehet, hogy másképp kellene megközelíteni a változást? Elemezd ki alaposan a havi költségvetésed, mert lehet, hogy te gazdálkodsz rosszul. Korrigáld a hibákat.

Nyilas:

A szenvedély és a szókimondás ötvözete ma egyfolytában arra inspirál, hogy mondd ki a véleményedet, kendőzetlenül! Nagyon erőteljes hatással lesz rád a Marstól érkező fura energia, így megtörténhet, hogy azt sem veszed észre, megbántasz olyanokat, akik pedig folyamatosan azon fáradoznak, hogy a kedvedbe járjanak. Vigyázz ezzel!

Bak:

Érzed, hogy két lábbal a Föld felett jársz? Ne hagyd, hogy a fantázia ezúttal túlzottan magával ragadjon, különben a valóságba való visszatérés akár hideg zuhanyként érhet. A nagy ábrándozásnak köszönhetően rábólinthatsz most valami olyasmire, ami nem válik később a javadra, csak gondot okoz, erre pedig most egyáltalán nincs szükséged. Rendezd a gondolataidat!

Vízöntő:

Szakmai ügyekkel összefüggésben ma kellemetlen kritikával illethetnek, ami sérteni fogja az önérzetedet. Állj meg pár percre, s gondolkodj azért! Biztos, hogy te látod jól a dolgokat? Érdemes lenne körbejárni az elmúlt időszak eseményeit is, hátha csak egy jóindulatú és építő jellegű véleménynyilvánításról van szó, ami ténylegesen a javadat szolgálja.

Halak:

Magad sem érted, miért pont ma, de már kora reggel szárnyat ereszt a fantáziád, s mintha egészen önálló életet élne, tőled teljesen függetlenül. Talán a Merkúr javítja a kommunikációdat és a Nap erősíti benned a kreativitást? A legapróbb dolgokkal összefüggésben is olyan koncepciók fogalmazódnak meg benned, hogy tátva marad a szád.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.