Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elszállt a mögöttünk álló hétvége, de sok élménnyel lettünk gazdagabb, no meg tapasztalattal is, ami később még jól jöhet. Izgalmas, és egyben mozgalmas hétfő áll előttünk, lássuk, horoszkópod mit is ígér a hétfői napra?

Kos:

Nagy mennyiségű plusz energiát kapsz az égiektől, ami nem is csak felturbóz és folyamatos cselekvésre sarkall, hanem még különleges ötletekkel is elő tudsz rukkolni már. Arra ügyelj, hogy a tempót is növeld, különben nem jutsz a növekvő számú feladatok végére. Ha azonban figyelsz és logikusan megtervezed a lépéseidet, nem lesz gond!

Bika:

Ha ma a szeretet és a béke elérése a legfőbb cél, akkor ezért bizony tenned kell ám! Sült galamb nincsen, senki nem fog megoldani helyetted semmit. Vedd elő jobb fegyvereidet, például diplomatikusságodat, s hűtsd le a környezetedben lévő elégedetlen embereket. Légy ezúttal türelmes mindenkivel, akkor is, ha valakinek többször kell elmondani valamit!

Ikrek:

Remek nap a mai, jól indul a hét, s ha ügyesen taktikázol, akkor ennek a napnak a pozitív energiáit akár tovább tudod vinni a következőkre. Több alkalmad is adódik a fejlődésre, változtatásra, és már sok olyan pillanatban lesz részed, amikor azt csinálhatod végre, amire régóta vágytál! Régi terveid nem süllyedtek el, ma kapsz lehetőséget a megvalósításra.

Rák:

Olyan bonyolult helyzetbe kerülhetsz ma, amikor aprólékosan sajnos végig kell gondolnod minden egyes lépésedet, és semmilyen választ vagy tettet nem siethetsz el! Folyamatos késztetésed lesz most arra, hogy kiengedd magadból a csípős kritikát, de ne tedd! Ügyelj már az érzelmeidre, és fogd vissza magad, ha jól akarsz kijönni a helyzetből, nem pedig vesztesen.

Oroszlán:

Ha nem muszáj, akkor ma ne is vágd nagy fába a fejszédet. Sem Mars, sem pedig Merkúr nem könnyítik meg a dolgodat, több akadályt is az utadba gördítenek. A zsigereidben fogod érezni, hogy ez a hétfő nem kedvező, ezért ezúttal kezelj mindent a helyén, s ne akarj homokból stabil várat építeni. Valamit el tudsz halasztani holnapra? Tedd meg akkor is, ha nem kenyered a halogatás.

Szűz:

Ma nagy szerencséd lesz abban, hogy már időben felismered a problémás helyzeteket, így a heves, tüzes énedet időben le tudod csitítani, ennek köszönhetően gondolkodsz, tervezel, majd remek módszerekkel oldhatsz meg egy olyan gondokat is, melyekből könnyen lehetett volna félreértés is. Ugyanakkor figyelj arra, hogy az irányítás ne csússzon ki a kezedből.

Mérleg:

Remek nap vár rád hétfőn, különösen az emberi kapcsolataid virágoznak, újak épülhetnek, de akár régi, rosszaknak is búcsút tudsz inteni. Nem is emlékszel, mikor érezted ilyen jól mások közt magad, ugye? Ideje, hogy a munka, az anyagiak és más gondok is háttérbe szoruljanak! Menjetek ebédelni, vacsorázni, beszélgessetek, örüljetek egymásnak.

Skorpió:

Mindent egybe véve meg vagy elégedve az eredményeiddel, mégis akad akár némi hiányérzeted? Valami tényleg nem kerek, ugyanis igen kemény kritikát kaphatsz közvetlen környezetedből. Ha ma meg is lep a helyzet, akkor is vedd figyelembe, hogy olyasvalakitől érkezik, akivel jó viszonyt ápolsz, és ritkán beszél, de akkor sokat mond.

Nyilas:

Az utóbbi időben megmagyarázni sem tudtad magadnak miért, ám egyes emberektől sajnos három lépés távolságot tartottál. Furcsa érzés lett ezúttal úrrá rajtad, de a megérzésed biztos valós. Ma kérdés nélkül érkeznek válaszok arra, miért történt az, ami. Meglátod a fa mögött az erdőt is, és képes leszel lemondani egy eddig fontosnak tűnő, de valójában időrabló kapcsolatról.

Bak:

Dolgozz ma tempósabban, nagyobb beleéléssel, a megszokottól is ritmusosabban! Légy lelkiismeretes is, emellett ha még némi kreativitást is beleviszel a rutinfeladatokba, akkor sikereket fogsz elérni. A délután már jó eséllyel egy új ismeretséget sodor az utadba, aki egy új lehetőséget tár eléd, látva a munkához való nagyszerű hozzáállásodat.

Vízöntő:

Komoly anyagi fellendülésre is adódik mód a mai napon, egyszerűen annyit kel tenned, hogy beengeded életbe azt a lehetőséget, ami kopogtat most az ajtón. Az előjelekkel már találkozhattál a közelmúltban, de valószínűleg egy legyintéssel letudtad azt, vagy már észre sem vetted, hogy magadhoz kellene ragadnod a kezdeményezést.

Halak:

Ma gondjaid adódhatnak gyermekekkel vagy gyermeklelkű felnőttekkel is. Legyél türelmes és figyelmes velük, különben biztos, hogy elbeszéltek egymás mellett, és a végén mindenki jó alaposan megsértődhet valami banális dolgon. Figyelj a kommunikációdra, gesztikulációdra is, ami nem eshet nehezedre, hisz ez neked az egyik erősséged!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.