Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Hihetetlenül gyorsan elrepült a hétvége, ami igen mozgalmasan telt sokak számára, és már nyakunkon is a következő hét, hiszen hétfő van, s eseménydús nap áll ezúttal előttünk, lássuk hogy horoszkópod vajon mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Mély meggyőződésed, hogy az embereknek nagy szüksége van rád, de ez már egyre kevésbé igaz. Hétfőn elgondolkodhatsz, vajon mit kezdesz magaddal akkor, amikor felszabadulsz, és végre nem is tőled függ a többiek jóléte. Ma keress magadnak új hobbit, elfoglaltságot, melyben valóban igazán örömödet leled.

Bika:

Meglepően összeszedett valamint átgondolt vagy egy munkahelyi kérdésben. Ebben az ügyben is sokkal kidolgozottabb és pontosabb terveid vannak, mint mások gondolnák. Könnyen lehet az, hogy ma vezetői feladatot kapsz, vagy azzal bíznak meg, hogy irányíts egy folyamatot, légy körültekintő, ás alapos.

Ikrek:

Hogyan lehet a gyűlöletből szeretet? Nos, valójában ez a két érzelem nem is áll olyan messze egymástól, mint ahogy logikus lenne. Valójában csak hajszálnyi a különbség köztük, ezért érdemes újravizsgálnod, még gyűlölöd-e, amit eddig gyűlöltél, és szereted-e, amit eddig szerettél, légy tisztában az érzelmeiddel, hiszen az vihet a jó irányba.

Rák:

Olyan könnyű elterelni a figyelmedet ma, hogy komoly stratégiára lesz szükséged, ha munkádra akarsz koncentrálni. Ez a komoly stratégia például lehet az is, hogy kikapcsolod az e-mailedet, a telefonodat, és minden más kommunikációs csatornát, amelyen keresztül megzavarhatnának mások, és ezzel jelentősen hátráltatnák munkádat.

Oroszlán:

El kell engedned egy régi tévhitet. Azt hiszed, valamit nem érhetsz el. Azt hiszed, valamire képtelen vagy, és meg van kötve a kezed, de ez nem igaz. Valójában pont ebben az ügyben sokkal szabadabb vagy, mint hiszed, amit hétfőn meg is értesz majd, lehetetlen nincs, és erre ma magadtól rá fogsz jönni!

Szűz:

Elég egyetlen ötlet, apróság ahhoz, hogy minden megváltozzon körülötted. Ez az ötlet most megérkezik hozzád, de fel kell ismerned azt. Az ötleted alapját az adja, amit az egyik munkatársad mesél neked, de a lényege olyasmi lesz, ami csak neked juthat az eszedbe, kombináld a kettőt, és a siker nem marad el.

Mérleg:

Azzal segíthetsz a legtöbbet egy barátnődnek, vagy éppen barátodnak, ha őszintén elmondod azt, amit gondolsz. Azzal, ha őszintén kimondod a gondolataidat a helyzetről, amiben most van, sokat segítesz is neki. Az őszinteség fontos, de az fontosabb, hogy ne bántsd meg őt, és fogalmazz a lehető legfinomabban.

Skorpió:

Túl gyorsan akarsz elvégezni túl sok munkát, aminek hétfőn meglesz az a hátránya, hogy nem végezhetsz időben. Ha nem akarod az egész napodat a határidők fogságában tölteni, már most kezdd el átszervezni a feladatokat úgy, hogy a határidők egy része keddre vagy szerdára csússzon, a kapkodás soha nem is vezet jóra.

Nyilas:

Olyan meglepetést tartogat neked a munkahelyed, amelyre pont nem vagy felkészülve. Ne izgulj, pozitív meglepetés lesz. Érdemes bizony ma hagynod, hogy ma főnökeid meglepjenek néhány információval, és megváltoztassanak néhány dolgot a munkaköri leírásodban, a feladataidban, jól fogsz járni, hidd el.

Bak:

Nem kell hallgatnod a félelmeidre, és főleg nem kell hallgatnod mások félelmeire. Ahelyett, hogy mások félelmeire, s tapasztalatára hallgatnál, jobb lenne már, ha most egyszerűen megvizsgálnád a helyzeteket, és csak azt hinnéd el, amit te magad tapasztaltál, amit a saját tapasztalataidból szűrtél le, többre mész.

Vízöntő:

Ne felejtsd el, mindenkinek van célja, amit szem előtt tartva kommunikál veled. Ne felejtsd el, ezt a célt akkor is a szemük előtt tartják az emberek, amikor neked adnak tanácsot hétfőn. Ez pedig azt is jelenti, nem feltétlenül kapsz használható tanácsokat azoktól sem, akik ismernek téged, a legcélszerűbb az, hogy magad találsz megoldásokat a feladatra.

Halak:

Nem kell az emberek szájába rágnod ezúttal, hogy mit kell tenniük. Sőt! Az lenne a legjobb, ha hagynád, mindenki maga döntse el, mivel is foglalkozik. Ez persze fordítva is igaz. Nem kell hagynod, hogy mások utasításokat adjanak neked, és nem kell hagynod, hogy mások irányítsanak, a döntés mindig a kezedben legyen.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.