Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hétvége igen rövidre sikeredett, már a nyakunkban a hétfő, mely nem a megszokott szürkeségről szól majd, egy igazán pörgős, eseménydús, és fordulatos napnak nézünk elébe, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Nem kell hallgatnod az aggodalmas hangra a környezetedben, aki folyton azt magyarázza, nem érti, amit teszel. Ha jobban belegondolsz, felismerheted, ő egy másik világ gyermeke, és emiatt nem érti azt sem, ami most veled történik. Hidd el, minden a jó irányban halad.

Bika:

Mi lehet igazán fontos a pénzzel kapcsolatban hétfőn? Mi lehet az a pénzügyi manőver, amelyet most mindenképp meg akarsz tenni, és amelyhez most mindenképp szükséged van egy kis erőre? A hétfő az a nap, amikor rendbe teheted az anyagi ügyeiket, de csak akkor, ha elég elszánt és kitartó vagy.

Ikrek:

Úgy kellene intézned a hétfői munkát, hogy ma egész nap kommunikálnod kelljen. Ma különösen jó vagy, hogy szóban győzz meg másokat valamiről, de ha kell, hallgatni is tudsz. Amiben viszont nem vagy olyan jó, az a változatlanság tűrése, és a túlórázás. Ezt a kettőt el kellene kerülnöd hétfőn.

Rák:

Ne rohanj, ne kapkodj hétfőn, és főleg ne akarj semmit sem siettetni. Ma a folyamatok lassabbak, mint ahogy szeretnéd. Ha pedig sietteted őket, akkor gyakran egyenesen le is állnak. Ezt pedig valóban jó lenne elkerülni, és valóban jó lenne hagyni, hogy a természetes tempójukban történjenek a dolgok.

Oroszlán:

Fontos megértened, az eredmények nem az áldozatokból jönnek. Sőt! Az igazán tartós eredményekhez nem kell feltétlenül kemény munka sem. Arra lenne pusztán szükség, hogy azzal foglalkozz, amivel igazán szeretsz, és szenvedéllyel csináld. A szenvedély mindig meghozza az eredményét!

Szűz:

Kreatív ötletekre van szükséged a munkahelyeden és arra, hogy végre ki merd mondani, mennyire fontos megtapasztalnod a saját teremtő erődet a munkában. Most nagyon lenyűgözőnek látod, ahogyan a kezed alatt, vagy legalábbis a munkád hatására alakulnak a dolgok.

Mérleg:

Rá kell jönnöd, hogy már rég megcsináltál, vagy legalábbis előkészítettél valamit, amit csak ma kellett volna befejezned. Emiatt most erősnek és ügyesnek érezheted magad. Ha nem kapod meg a dicséretet, amely szerinted megilletne téged, jutalmazd meg te magad ma valamivel!

Skorpió:

Az igazán nagy kihívások villanyoznak fel hétfőn. Na jó, lehet, a felvillanyoznak nem a legjobb kifejezés. Viszont ezek a nagy kihívások így is, úgy is megtalálnak. Szóval sokkal jobb lenne, ha egyből boldogan igent mondanál ezekre a kihívásokra. Végül minden kihívásból, amelyre igent mondasz, áldás lesz majd.

Nyilas:

Néha azon gondolkozol, milyen tanácsot adhatnál másoknak, és vajon tényleg te vagy-e a legmegfelelőbb ember, hogy tanácsot kérjenek tőled. Igen, valóban te vagy a legmegfelelőbb ehhez, hiszen olyan bölcsesség van benned, amelyet kár lenne kiaknázatlanul hagyni. Ráadásul másnak könnyebben adsz tanácsot, mint magadnak.

Bak:

Azt veheted észre hétfőn, hogy a munkahelyeden már megint megváltozott valami. Ezúttal talán mindenki sokkal bohókásabb, bohémebb és lazább. Lehet, sokkal többet nevettek, és az is lehet, ma mindenki extrémen jó fej a többiekkel. Könnyen lehet, nagyobb kedved lesz a közös munkához, mint az elmúlt hetekben.

Vízöntő:

Olyan gyorsan oldasz meg egy problémát hétfőn, hogy sokaknak fel sem tűnik, itt volt valami megoldani való. Olyan gyorsan jár az eszed, hogy a felmerülése előtt képes vagy felismerni a probléma gyökerét, és gyorsan ki is irtod, nehogy szárba szökkenjen, és megerősödjön.

Halak:

Itt az alkalom, hogy valóban elengedj egy feladatot, amelyet már elvégeztél. Nem kell molyolnod rajta többet,és nem kell azon aggódnod, lehetett-e volna jobban. Nem lehetett volna. Pontosan úgy csináltad, ahogy az tökéletes. Engedd el, hagyd, hogy végre mások is dolgozzanak ezen.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.