Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elillant a hétvége, nyakunkon a hétfő, mely ezúttal nem a megszokott mederben csordogál majd, igen eseménydús, mozgalmas, és egyben izgalmas nap áll előttünk, lássuk, horoszkópod mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Jó lenne tudatosítanod, a verseny spirituális szempontból nem létezik. Nem kell legyőznöd senkit, és nem kell elvenned semmit senkitől. Az élet folyamatosan tolja eléd a lehetőségeket, és folyamatosan tolja eléd mindazt, amire szükséged van. Figyeld meg, ahogy ma estig minden szükséges felbukkan az életedben.

Bika:

A víz gyógyító erővel rendelkezik. Nemcsak az a víz, amit megiszol, hanem az is, amellyel körülveszed, kényezteted a tested. Hétfőn gyógyító ereje van minden forró fürdőnek, termálfürdőnek, uszodának. Ma tölts egy órát vízben, és máris jobb kedved lesz, és energiával is feltöltődhetsz.

Ikrek:

Ha az időt megfordítani nem is tudod, a jövődet megtervezheted visszafelé. Most azt tervezd meg, hol akarsz lenni a hét végére. Mit akarsz elérni a hétvégére? Ha ezt tudod, a tervezésben haladhatsz szépen lépésről lépésre visszafelé. Egészen a mostani a pillanatig. Ha így teszel, pontosan tudni fogod, mit és hogyan kell tenned.

Rák:

Túl sok érzelmet teszel bele egy apróságba hétfőn, ami azt jelenti, túlzottan kiborulsz valamin, amin egyáltalán nem kellene kiborulnod. Talán túlzottan is sok energiád megy el, hogy olyasmin háborogsz, amin könnyedén túlléphetnél. Hétfőn jusson eszedbe, sokkal egyszerűbb továbblépni, mint háborogni.

Oroszlán:

Vegyél egy nagy levegőt és vágj bele, amit régóta halogatsz. Egészen pontosan abba, amit önmagaddal, az egészségeddel vagy a szépségeddel kapcsolatban halogatsz. Most jött el az ideje, hogy végre önmagadnak is megadd azt, amire vágysz. Ha így teszel, sokkal jobban tudod majd szeretni magadat.

Szűz:

Tényleg az a legjobb megoldás hétfőn, ha bátran szembenézel a kihívásokkal, és bátran beleállsz a feladatokba. Ha diplomatikus akarsz lenni, vagy arra vársz, hogy más oldja meg a helyzeteket, valójában csak arra teremtesz lehetőséget, hogy valaki más vegye a kezébe dolgokat, és jól elrontsa azokat.

Mérleg:

Talán most kell felismerned, hogy nem irányíthatsz mindent, és különösen nem irányíthatsz mindent a háttérből. Jó lenne, ha észre vennéd, ma minden manipuláció visszafordul, és minden irányítási szándékod téged von valaki más irányítása alá. Hagyd meg az emberek szabad akaratát, és megmarad a tiéd is.

Skorpió:

Mindenben biztosra akarsz menni hétfőn. Ma nem akarsz kockáztatni, és csak arra akarsz igent mondani, aminek látod a közvetlen és megváltoztathatatlan eredményét. A világ azonban nem ennyire eredmény-orientált, ezért nem mindenki érti a mai elképzeléseidet. Érdemes lenne hétfőn egy kicsit lazábbnak lenned.

Nyilas:

Annyi mindent meg akarsz mondani másoknak. Annyi mindent el akarsz mondani, és akkora benned a közlési vágy, hogy szinte belülről szétfeszít a vágy, hogy jól beolvass valakinek. Ezt a vágyat ne nyomd el magadban. Inkább gondolatban mondj el mindent annak az illetőnek. Hidd el, ez ugyanúgy fog segíteni.

Bak:

Itt az ideje új étrendbe kezdened. Régóta halogatod, hogy egészségesebben élj, ma belevághatnál. Mi az az egy dolog, amiről már régóta le akarsz mondani? A dohányzás, alkohol, szénhidrát, cukor? Bármit is akarsz kiiktatni az életmódodból, ma könnyedén megteheted.

Vízöntő:

Néha túl sokat vársz valakitől. A túl nagy elvárásoknak pedig senki sem képes megfelelni. Senki sem képes, hogy megfeleljen olyan elvárásoknak, amelyek függetlenek a valódi lényétől, és attól, ahol ő most az életében tart. Engedd el az elvárásaidat és hagyd, hogy mindenki tegye, amit tud.

Halak:

Nagyon ügyesen dolgozol azért, hogy ne kapd meg, amit szeretnél. Igen, jól olvastad, a félelmeid megakadályozzák, hogy megkapd, amit szeretnél. A félelmek ellen csak az segít, ha egyre erőteljesebbé teszed magadban a vágyat, és ha egyre biztosabb vagy, hogy boldog leszel, ha megkapod, amire vágysz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.