Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült ez a rövid hétvége, közeleg az év vége, ünnepekhez közeledve egyre jobban sűrűsödnek a tennivalók, ez a hétfői nap egy igazán pörgős, eseménydús napnak ígérkezik,lássuk, horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Természetes, hogy az elmúlás az életünk része. Minden elmúlik, semmi sem tart örökké. Ahelyett, hogy ma életben akarsz tartani egy olyan helyzetet, amely mostanában egyre kevésbé jó neked, inkább búcsúzz el tőle. Hagyd, hogy egy sokkal jobb lehetőség érkezzen az életedbe.

Bika:

Meg kellene kérdezned másokat is arról, mi a jó nekik. Azt hiszed, pontosan tudod, kinek mi a jó. De ez természetesen nem teljesen igaz. Ma érdemes meghallgatnod a szeretteidet, hogy ők most mire vágynak valójában. Meg fogsz lepődni a válaszokon és azon, milyen sokfélék ezek a vágyak.

Ikrek:

El kellene mondanod a főnöködnek a karrierterveidet. Lehet, azt hiszed, a főnököd kinevetné a szakmai álmaidat, de épp az ellenkezője történik majd. Azzal, hogy elmondod, mit szeretnél, valójában csak még több támogatást kapsz a főnöködtől, hiszen látni fogja, mennyire komolyan gondolod a munkádat.

Rák:

Szükséged van rá, hogy pontosan tudd, merre tart az életed, ezért érdemes most leülnöd a barátaiddal, és érdemes átbeszélned, ők hogyan látják az elért eredményeidet és a terveidet. A barátok meglátásai sokat segítenek, hogy könnyebben elérhesd mindazt, amiről álmodsz.

Oroszlán:

Annyira kíváncsi vagy, mivel érdemelted ki a lehetőséget, amelyet hétfőn kapsz. Nem kell megértened, miért most kaptad meg ezt a lehetőséget, és nem évekkel ezelőtt, amikor annyira vágytál rá. Lehet, ma már nemet mondasz, és lehet, ma már nincs is szükséged erre a lehetőségre.

Szűz:

Miközben szeretnél egyszerűen és röviden megoldani minden helyzetet, valaki a közeledben mindent túlbonyolít. Valaki mindenben azt keresi, hogyan lehetne bonyolultabban, lassabban, alaposabban megcsinálni azt. Érdemes felismerned, addig nem gyorsulnak fel az események, amíg ő lassítja azokat.

Mérleg:

Szívesen bámulod az embereket az utcán, és szívesen játszol el a gondolattal, kinek milyen élete lehet, kinek mi lehet a története. Ha szeretnél relaxálni hétfőn, érdemes leülnöd egy kávézóban, és érdemes megfigyelned magad körül az embereket. Amikor másokat figyeled, könnyedén kikapcsolhatod a benned zakatoló gondolatokat.

Skorpió:

Ez a nap sokkal kellemesebben telik, mint gondoltad. Arra kell ráébredned, az életnek nem kell olyan nehéznek, súlyosnak, és komolynak lennie, ahogyan eddig gondoltad. Ma vedd könnyedén a nehéznek induló helyzeteket is, amelyek ettől automatikusan megkönnyebbülnek majd.

Nyilas:

A Mikulás hamarosan kopogtat az ablakon, vagy érkezik a kéményen, ha az amerikai filmeknek hiszel. Felkészültél a Mikulás érkezésére? Mindent beszereztél, amire szükséged van? A gyerekek mellett ma gondolhatsz a barátokra, a kollégákra is, hiszen ma még bőven van időd beszerezni néhány apróságot mindenkinek.

Bak:

Szeretnél lezárni egy folyamatot, egy munkát, egy megbízást. A hétfő alkalmas, hogy befejezz valamit, de alkalmas arra is, hogy kilépj a helyzetből, vagy visszaadd a megbízást. Ezt most kellene megtenned, és nem érdemes sokkal tovább halogatnod, hiszen most minden érintett megkönnyebbüléssel fogadja a döntésedet.

Vízöntő:

A hétfő legfontosabb kérdése az, hogy honnan merítesz erőt. Ma mozgósítani kéne az erőtartalékaidat. Ebben az segít, ha a célod lebeg a szemed előtt, és az, hogy milyen sokan is drukkolnak neked. Sokan vannak, akik mindenben támogatnak, és akiktől most is kérhetsz segítséget.

Halak:

Legyél sokkal céltudatosabb hétfőn! Most érdemes beosztanod az egész hetet, és érdemes nagyon alaposan végiggondolnod, melyik nap pontosan mit kell tenned. Ezen a héten több teljesítményt produkálhatsz, mint az elmúlt hónapban. De ehhez szervezned kell, és meg kell írnod néhány listát is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.