-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Sajnos ez a hétvége is gyorsan elrepült, máris itt a hétfő, mely sok váratlan fordulatot, és pörgős eseményt tartogat, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Úgy érzed, hogy nincs elég sok szép dolog az életedben. Itt az ideje annak, hogy beszerezd ezeket a szép dolgokat. Itt az ideje annak, hogy gondoskodj a környezetedben lévő szépségről. Most beszerezhetsz magadnak szép tárgyakat, és most arról is gondoskodhass, hogy szép lehetőségek vegyenek körül téged.

Bika:

Megálmodtad azt, ami hétfőn történik veled. Jó, lehet, hogy nem is álom volt, hanem egy megérzés, vagy csak a józan paraszti ész. Mindenesetre pontosan tudod, hogy mi fog történni veled, körülötted ma. Ez pedig olyan helyzet, amelyet érdemes kihasználnod, ha tudod előre, hogy mi történik, megtervezheted a reakcióidat is.

Ikrek:

Talán hirtelen rengeteg időd szabadul fel hétfőn. Könnyen lehet, hogy most átalakul az eddigi szabadidőd, és lazábbra veheted a gyeplőt is. Most sokkal lazább és kedvesebb lehetsz az emberekkel. Ne felejtsd el, hogy a kedvesség mindig kifizetődő. A kedvesség a legegyszerűbb csodafegyver a számodra.

Rák:

Nem mindenki tudja azt, amit te tudsz. Nem mindenki rendelkezik azonos tudással ezért fontos újra és újra elmondanod, hogy mi az a felemelő, gyógyító tudás, amellyel már rendelkezel. Hétfőn nyugodtan ismételgesd a jó híreket, még a legkisebbeket is, mert lesznek, akik tőled tudják meg először azokat.

Oroszlán:

Nem szabad ugyanazt a hibát elkövetned újra. Gondold végig, ma milyen olyan helyzetekbe kerülsz, amilyenekben már jártál? Milyen lehetőségek vannak az életedben, amelyeket már elszalasztottál? Itt az ideje annak, hogy egy kicsit máshogy csináld a dolgokat, és ezúttal már ne kövesd el a múlt hibáit.

Szűz:

Nem is olyan egyszerű a helyzet hétfőn. Ketten is azt várják tőled, hogy majd te a pártjukat fogod egy veszekedésben. Ha jót akarsz a többieknek és magadnak is, akkor nem állsz bele ebbe a veszekedésbe, és nem választasz oldalt magadnak. A legjobb, ha megőrzöd az objektivitásodat, és ha a józan paraszti észre hallgatsz.

Mérleg:

Észre sem vetted, de ugyanazokat a köröket rovod már jó régóta. Újra és újra ugyanazt mondod, ugyanazt teszed, ugyanazt halogatod, ugyanarra vágysz. Itt az ideje, hogy változtass ezen. Itt az ideje annak, hogy elkezd máshogy csinálni a feladataidat, máshogy tölteni a szabadidődet és máshogy kezelni a szeretteidet is.

Skorpió:

Nem ott van a megoldása egy régi problémádnak, ahol azt mindig is kerested. Ez most már tisztán látszik, mint ahogy az is látszik, hogy ott van előtted a megoldás, egy karnyújtásnyira. Csak ki kell nyújtanod érte a karodat, és egyszerűen csak el kell fogadnod ezt az új, és sokkal jobb lehetőséget a számodra.

Nyilas:

Lépésről lépésre kell haladnod. Nem tehetsz meg egyszerre egy akkora ugrást, amekkorára vágysz. Méghozzá a saját érdekedben nem teheted meg ezt a hatalmas ugrást. A helyzet ugyanis az, hogy a lassúnak tűnő lépegetés közben szerzel meg rengeteg olyan tapasztalatot, amely segít majd megállnod azon a helyen, ahová tartasz.

Bak:

Át kellene gondolnod, hogy mire költesz hétfőn. A pénzed most könnyedén kifolyhat a kezeid közül. Különösen érdemes vigyáznod az online vásárlásokkal. Ha nem tapintod a pénzt, amit elköltesz könnyen lehet az az illúziód, hogy nem is csökkent a rendelkezésedre álló összeg.

Vízöntő:

Valamit egy mozdulattal akarsz megcsinálni, pedig erre most több energia és több mozdulat kell. Hátfőn mindennek add meg a módját és mindenre szánj elég időt. Nem kell mindent délig letudnod és elintézned. Egy egész nap a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kitöltsd. Ne feledkezz meg a szerelemről sem!

Halak:

Hétfőn lehetőséged van arra, hogy változtass a lakásodon vagy a házadon. Könnyen lehet, hogy most határozol el egy költözést, és az is lehet, hogy most döntesz lakásvásárlás mellett. Érdemes most a lakásoddal kapcsolatos ügyeidet elintézned, és érdemes most hosszútávú döntést hoznod.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 22