Horoszkóp

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Sajnos gyorsan elrepült ez a hétvége is, érkezik a hétfő, ami a szokásosnál lényegesen több meglepetést, és változatosságot tartogat, igazán mozgalmas nap áll előttünk, lássuk is, mit ígér horoszkópod a hétfői napra?

Kos:

-- Hirdetés

Egy megállapodást, egy szerződést kötsz meg hétfőn. Mindegy, hogy ez a megállapodás írásban, vagy szóban köttetik-e meg, a lényeg, hogy figyelj oda a részletekre Figyelj oda arra, hogy mik az apró betűs, vagy nem tisztázott részek. Csak olyan megállapodásra bólints rá, amellyel teljes egészében egyetértesz, még az apró betűvel is.

Bika:

Ha mindig ugyanazt teszed, mindig ugyanaz lesz az eredmény Ha változást akarsz az életedben, akkor változtatni kell a cselekedeteidben is. Ez egy nagyon fontos elv, amelyet észben kell tartanod hétfőn. Valaki ma azt akarja, hogy ismételgessétek ugyanazt, ami eddig sem hozott eredményt. De valójában új tettekre lesz szükségetek.

Ikrek:

Minden ok nélkül téged hibáztatnak valamiért a környezetedben. Ahelyett, hogy most belemész egy vitába azzal kapcsolatban, hogy mi kinek a hibája valójában az a legjobb megoldás, ha elfogadod, hogy ebben a helyzetben van felelősséged. Nem vagy hibás, de van felelősséged. Ez pedig azt jelenti, hogy tudsz javítani ezen a helyzeten.

Rák:

Felbosszant a gondolat, hogy nem kapod meg azt az elismerést, amelyet megérdemelnél. Semmi baj. Ez a gondolat természetes, mint ahogy az is, hogy sokkal több elismerésre van szükséged. A családodnak mond el, mit vársz tőlük, a munkahelyeden pedig talán ideje elgondolkodnod egy váltáson. Olyan főnökre van szükséged, aki szívesen megdicsér.

Oroszlán:

Tekints a hétfőre úgy, mint egy kalandjátékra! Minden teljesített célért pontok járnak. Hány pontot tudsz gyűjteni ma? Többet, mint mások? Minden, mára kitalált kihívásodat sikerül teljesítened? Ha ma valamit megcsinálsz, jutalmazd meg magad. A jutalmad lehet egy finom saláta, vagy egy jégkrém, esetleg egy esti strandolás.

Szűz:

A hétfői döntéseknél vedd figyelembe, hogy létezik egy másik út is. Nagyon egyszerű lenne elhinned, hogy nincs választásod. De mindig van választásod. Ma is van választásod. Hétfőn is van legalább három olyan lehetőséged, amelyekről nem akarsz vagy nem tudsz tudomást venni. Ma kérdőjelezd meg mindazt, amit egy döntéshelyzetről gondolsz.

Mérleg:

Talán meg kell szegned egy elvedet hétfőn. Talán nem tudsz betartani egy önmagadnak hozott szabályt. Vizsgáld meg, hogy nem a szabály-e a hibás. Lehet, hogy olyan szabályt vagy elvet alkottál magadnak, aminek nincs is értelme. Az ilyen szabályokat érdemes néha felülvizsgálni és megváltoztatni.

Skorpió:

Az egyik kolléganődnek sikerült az, amire vágysz. Talán ez nem egy munkahelyi siker, hanem egy magánéleti. Talán egy jó kapcsolat, a gyermekvállalás, vagy egy munkahely váltás az, ami összejött neki. Bárhogy is, ne irigységgel tekints rá,hanem tekintsd őt inspirációnak. Ha neki sikerült, neked is sikerülni fog. Ezt tartsd észben hétfőn.

Nyilas:

Sokkal bátrabban kellene bánnod az emberekkel hétfőn. Ha nem mondod meg, hogy pontosan mit szeretnél, akkor ők nem tudják megadni neked azt amit szeretnél. Ha pontosan és merészen kimondod az igényeidet, azok az igények máris könnyedén teljesülhetnek. Beszélj bátran, és ne aggódj azon, hogy ki hallja a szavaidat.

Bak:

Fontos, hogy tisztán lásd magad előtt az irányt, amelyben mész. Fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz elérni estére, a hét végére, a hónap végére, az év végére, az évtized végére. Minél határozottabban látod magad előtt az utadat hétfőn, annál biztosabb lehetsz abban, hogy végig is tudod járni azt.

Vízöntő:

Mindössze hét lépés választ el asikertől egy munkahelyi projektben. Ezt a hét lépést nem tudod ma megtenni, de ha beosztod a lépéseket, és rászánod a hetet, akkor biztos lehetsz a sikerben. Ma tervezd meg azt a hét lépést, és tedd is meg belőle az elsőt. Ma elég egy lépést megtenned, nem kell annál többet teljesítened, hiszen még csak hétfő van.

Halak:

Kicsit macerásabb a hétfőd, mint azt szeretnéd, és mint azt elképzelted. Ma valószínűleg sokat kell szervezned, és az egész napod levelek írásával és telefonálgatással telik el. Lehet, hogy ma érdemes lenne a szervezésben segítséget kérned valakitől, aki nálad is profibb szervező.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez