-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Sajnos eltelt ez a hétvége is február közepe igazán izgalmas időszaknak ígérkezik minden csillagjegy szülötte számára, lássuk, milyen fordulatos események, váratlan dolgokra készülhetsz?

Kos:

Ezen a zord hétfőn egy váratlan kiadás tűnhet fel a színen, a semmiből. Elsőre hallásra vagy látásra nem tartod vészesnek, ám összességében meg fogja érezni a pénztárcád az adott összeg hiányát. Ám, Merkúr megpróbál óvni, így, ha odafigyelsz az apróságokra, például elzártad-e a gázt, vagy lekapcsoltad-e a villanyt, és nem folyik-e csap valahol.

Bika:

Ma egy remekbe szabott hír dobja fel a kedvedet. Ez mindenképpen valamilyen mozgással lesz összefüggésben, jó az esély egy rövidebb utazás lehetőségére, de akár egy költözés is szóba kerülhet váratlanul. Légy rugalmas, bármiről legyen is szó! Ha elsőre nem is tűnik a dolog feltétlenül vonzónak, azért hallgasd meg a részleteket, még meggondolhatod magad!

Ikrek:

Mintha egy kicsit szétszórt lennél még reggel, talán keresel dolgokat vagy elveszted idő előtt a fonalat? Sebaj, délre helyre billensz, délután pedig mindenféle lemaradásodnak a végére érsz. Még saját magadat is megleped azzal, milyen hihetetlen ütemben haladsz előre. Lehet, hogy mások is a segítségedet fogják kérni, annyira látványos lesz a sikerszériád.

Rák:

Ma kiemelkedően jó, akár korszakalkotó ötletek pattanhatnak ki a fejedből, figyelj ezekre, és ha nem bízol a memóriádban, hát jegyzetelj! Annyira jók ezek a mai ideák, hogy szinte aranybánya mindegyik, tényleg érdemes mihamarabb belevágni valamelyikbe. Teljesítményed hihetetlen, még te is meg vagy lepődve, hogy milyen mértékben sziporkázol.

Oroszlán:

Eleinte úgy tűnhet, talán bal lábbal keltél fel reggel, és még a munka sem megy úgy a délelőtti órákban, mint máskor. Szerencsére a baj csupán a hétfői napban keresendő, ami nem tartozik a kedvenceid közé. Délelőtt még lébecolhatsz kicsit, de délután kerüld el messzire a kifogásokat, ha nem akarsz komoly összetűzésbe kerülni valakivel.

Szűz:

Ma óriási mennyiségű türelemre lesz szükséged, sokan fogják tesztelni a béketűrésed határait. Úton, útfélen az az érzésed támad majd, hogy senki nem azt csinálja, amit mondasz vagy kérsz, mindenkinek el kell ismételni az egyes feladatokat, vagy épp megmutatni valamilyen metódust. Csak nyugalom, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból.

Mérleg:

A derűt és a vidámságot ma ne másokból akard kisajtolni, kizárólag önmagadban keresd! Igen, ez is csak egy átlagos, nyűgös hétfőnek tűnhet, de nem az, mert jól alakul! Annyi szép dolog van körülötted, s neked most lehetőséged lesz felfedezni ezekből párat, sőt, tégy jót másokkal, és mutasd meg nekik, hogy mindig van ok a mosolygásra.

Skorpió:

Nagy lendülettel futsz neki a hétnek, ám kisebb bosszúságot okozhat az, hogy egy rég várt találkozód vagy egy szerződésed aláírása hirtelen meghiúsul. Sokat jelentett volna számodra, ha pontot tettél volna egy folyamatban lévő ügy végére, ám most is jusson eszedbe az, nem véletlen, hogy így alakult! Az égiek egyértelműen meg akartak kímélni valamitől.

Nyilas:

Türelem rózsát terem tartja a régi mondás, és még igaz is. A mai napra különösen jellemző lesz ez a mottó, így ne kapkodj, s ne dönts semmilyen fontos ügyről elhamarkodottan. Ha nem nézed meg a részleteket, igen könnyen nagy hibát követhetsz el, vagy rejtve maradhatnak olyan apró dolgok, amik befolyásolhatják a későbbi sikereket.

Bak:

Amennyiben úgy döntesz, hogy ma feltétlenül pontot teszel egy kellemetlen ügy végére, akkor alaposan gondold át az érveidet, de cselekedj bátran, hisz mert a Hold és Merkúr jelentős bátorsággal ruháznak fel! Fontos viszont, hogy semmiképpen se csapkodd a szavakat mérgedben, meggondolatlanul. Ha felvértezed magad minden eshetőségre, szerencsével jársz.

Vízöntő:

Ma mindenképpen ügyelj a szavaidra, mert alkalmanként kicsúszhat olyasmi a szádon, amit később megbánnál. Kerüld a kritikát! Véleményt mondhatsz, de légy diplomatikus. A falnak is füle van, így, ha nem is közvetlenül, de másvalaki által az érintett is meghallhatja, hogyan vélekedsz róla, így igen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Inkább óvakodj ezen helyzetektől.

Halak:

Ha ma valaki egy látszólag nagyon banális kéréssel fordul hozzád, ne utasítsd őt el! Meg fogsz lepődni, ugyanis könnyen lehet, hogy épp általa jut el hozzád valamilyen fontos információ, amit később a saját hasznodra kamatoztathatsz. Nem kell a gondjait magadra venned, nem kell azokat neked megoldani, de ne is utasítsd el, hogy kiönthesse neked a lelkét.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jele kattintva.

Shares 43