-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Sajnos véget ért a hétvége, újabb feladatok, és kihívások várnak ránk, a hétfői nap igen eseménydúsnak ígérkezik, fordulatoktól sem lesz mentes, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

A kedélyállapotod kissé ingatag, s ezt te is érezni fogod. Ez nem csoda, ugyanis egy egészen nyugodt hétvége után itt a munkahét eleje, ami nem jelentheti azt, hogy magadba roskadhatsz, vagy másokhoz hasonlóan le kellene törölnöd az arcodról a mosolyt. Jobb, ha összeszeded minden erődet és nekilátsz a rutinfeladatoknak. Ha látja a környezeted, hogy jól haladsz, segítséged is akad.

Bika:

A munkádat vagy képességeidet ma kemény kritikával illetheti valaki, ami rosszul eshet, mégis segíthet abban, hogy átgondolj néhány dolgot, és esetleg hasznos változtatásokat hajts végre. Ne legyints egyet mások mondandójára, csak mert ciki elfogadni egy bírálatot. Ma kifejezetten segítő szándékkal közelednek hozzád az emberek, amiből sokat okulhatsz!

Ikrek:

Kifejezetten örömteli és eredményes nap lesz a mai. Minden jó ütemben halad, annyira, hogy el sem akarod hinni ezt. Talán még meg is kérdőjelezheted a helyzetet. Ne tedd! Az égiek 100 százalékos támogatását élvezheted, sőt, olyan ügyeket is le tudsz rendezni, melyeket régóta csak halogatsz. A hivatalos ügyek intézéséhez extra lendületet kapsz a Merkúrtól!

Rák:

Kicsit elfáradtál lelkileg és mentálisan az elmúlt két hónap feladatai miatt? Volt okod a csalódásra? Valaki alaposan megvezetett, s csak későn ébredtél rá az igazságra? Azért ez még nem a világvége, sőt, most jön a fordulópont, amikor az égiek nem nehezítik tovább a mindennapokat, hanem az összes létező segítséget megkapod vágyaid beteljesítéséhez.

Oroszlán:

Délelőtt még kissé el lehetsz keseredve, ezért nem sok kedved van dolgozni, ám mázlid van! Egy barát vagy ismerős jelentkezik, s jó hírt hoz neked. Ez örömmel tölt el, így hamar elfelejted a pesszimista gondolatokat, s újult erővel futsz neki kötelezettségeidnek. Ha valaki ma elhív valahová, mondj igent! Érezd jól magad! Egy önfeledt beszélgetés emeli kedélyállapotodat.

Szűz:

Kissé unottan indul ez a nap. Lehetőség szerint egyenesen megfutamodnál a feladatok elvégzése elől. Pedig egy kitartó Szűztől nem ilyen hozzáállást várna a környezete! Nos, mi is a gond? Próbáld felsorolni tételesen! Nem megy? Hát akkor nem is lehet nagy a gond, igaz? Kapd össze magad, mosolyogj újra, s ha valaki visszamosolyog, az legyen a nap ajándéka!

Mérleg:

Ma lezárul egy zűrzavaros, leterhelő időszak, ami örömmel tölt el. Elsősorban azért, mert rengeteg tanulnivalód volt mostanság, s a tapasztalatszerzés a legnagyobb jutalmad. Végre lazíthatsz, s jut önmagadra időd. Rájöhetsz, hogy az elmúlt hetekben mindig volt melletted valaki, aki a háttérben maradva, de téged támogatva egyengette utadat. Légy hálás neki ezért!

Skorpió:

Ha a józan eszed helyett ma szívesebben hallgatsz az ösztöneidre, elképzelhető, hogy épp ez okoz majd bonyodalmat. Mivel nem figyelsz az intő jelekre, csak mész a saját fejed és megérzéseid után, nem kis kalamajka alakulhat ki körülötted. Ám gyorsan kiderül, hogy a dolognak nagyobb a füstje, mint a lángja, s felocsúdva gyorsan tudod kezelni a helyzetet.

Nyilas:

Szaturnusz már nem a te jegyedben jár, s talán épp ezért lesz ma remek hatással rád. Jöhet a jól megérdemelt öröm és dicséret, melyet több irányból is meg fogsz kapni. Ennek ellenére valamiért mégis hiányérzeted támad, de vajon jogos ez az érzés? Keresd kitartóan a megválaszolatlan kérdéseidre a feleleteket, amelyek előbb vagy utóbb biztos megérkeznek.

Bak:

A mai napod kicsit zűrzavarosan alakulhat. Gondolataid kuszák. Sok a rendezetlen feladat, és azt sem tudod, melyiknek kezdj neki. Ugyanakkor jó hír lehet számodra az, hogy szinte mindenki nyugodt körületted, így, amint a többiekkel kapcsolatba kerülsz, lassacskán benned is helyére találnak a dolgok, s átveszed a világ harmonikus ritmusát.

Vízöntő:

Nem számítasz semmi különösre ezen a napon, ugyanakkor napközben a sors az utadba sodor valakit. Megismerkedhetsz egy remek emberrel, akivel gyorsan egy hullámhosszra kerültök, s kiválóan eltársalogtok mindenféléről. Nagyon jó érzés uralkodik el rajtad, ami végre ki is billenthet az elmúlt napok egyhangúságából. Ám vigyázz, ne keverd össze a barátkozást a fellángolással.

Halak:

Igen érdekes ötletekkel leped meg ma a környezetedet, ám fontos tényezője a mai napnak, hogy ne siettesd a különféle események alakulását, nem célszerű gyorsan belevágni az ismeretlenbe. Érdemes lesz a megvalósítással várnod egy kicsit, hogy valóban egy jól kiforrott dolgot hozhass létre. Ügyelj addig is arra, hogy ne hagyjon alább a lelkesedésed.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

67 Shares