-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Sajnos lassan, de biztosan véget ért a hétvége, előttünk állnak a pörgős, dolgos hétköznapok, a hétfői nap igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Egy régi konfliktus kerül ma ismét terítékre, ennek hallatán még a hideg is végigfut a hátadon. Bár az ügy okozott sebek még nem gyógyultak be, és sokáig azt hitted, ha nem beszéltek róla, akkor nem is fog előkerülni ez a téma. Viszont ma minden adott ahhoz, hogy újra kérdőre vonjon valaki, te pedig helyére rakd a dolgokat! A végén az igazság teret nyer, te pedig nyertesként távozol.

Bika:

Lásd be, sok határidős feladat sorakozik az asztalodon. Múlt pénteken talán azt hitted, mindent kipipáltál, s kiderül, nem! Sebaj! Van benned kellő spiritusz ahhoz, hogy gyors ütemben végezz mindennel. A délutáni órákban bevonzol valakit, akivel érdekes beszélgetésbe bonyolódtok. Mindkettőtök számára hasznos lesz, ha meghallgatjátok egymást.

Ikrek:

Pozitív hatásokkal teli nap lesz a mai, jobban alakulnak ügyeid, mint azt reggel remélted. Hétfő lévén a fejed búbjáig érnek a tennivalók, ám a kedélyállapotod annyira jó, hogy szinte szárnyalsz, s csak este veszed észre, hogy sokkal többet végzel el a tervezettnél. Közvetlen környezeted tátott szájjal bámul téged, és még a dicséretekkel sem fognak fukarkodni.

Rák:

Ma több pozitív visszajelzést és elismerő dicséretet kapsz egy feladattal vagy egy jó cselekedeteddel összefüggésben, ami nemcsak meglep, hanem megelégedéssel tölt el. Ma végre azt érzed, hogy érdemes volt kitartónak és szorgalmasnak lenni, kitartóan dolgozni, a célra összpontosítani. Ez az első jele annak, hogy munkád gyümölcse beérni látszik!

Oroszlán:

Ez egy átlagos, de jó nap, a rutinfeladatok elvégzése könnyen megy, emellett pedig olyan tevékenységek fognak csábítani, melyek az egészséggel kapcsolatosak. Kezdj életmódváltásba, vezess be mindennapjaidba új praktikát, melyek hozzásegítenek a jobb közérzet folyamatos megteremtéséhez. Rád fér egy kis változtatás, a fogyó hold pedig segít ebben.

Szűz:

Légy ma alapos és körültekintő, figyeld a körülötted zajló eseményeket, sokat okulhatsz mások hibájából, vagy épp szerencséjéből. A délutáni órák kedvezők ahhoz, hogy munkahelyeden vagy vállalkozásoddal összefüggésben olyan kapcsolatot építs ki, ami nagyon jól fog neked kamatozni később. Egy igazi szövetségesre lelhetsz, ha szemfüles leszel.

Mérleg:

Igyekezz minden esetben kiállni magadért és az igazadért, akármilyen szituációba is keveredj ma! Könnyen megeshet, hogy egy családtagod rád kényszeríti az akaratát. Mivel egy olyan dologra szeretne rábírni, aminek kimenetele megjósolhatatlan és kétségeket ébreszt benned, jobb, ha inkább távol tartod magad a helyzettől! Inkább vállald a nemet, mint viseld a problémát.

Skorpió:

Ha ma kapkodsz és figyelmetlen leszel, akkor a jó indulatodat valaki alaposan ki fogja használni, és rád fog tukmálni valamit. Bátran mondj nemet, ha olyan feladatra akarnak kérni, amihez vagy nem értesz, vagy pedig egyáltalán nem a te dolgod. Mindent, ami kételyeket ébreszt benned, vagy ellenállást szül, azt kerüld el jó messzire!

Nyilas:

Délelőtt felbosszanthatod magadat valamin, ami nem fog jót tenni a lelkivilágodnak. Amennyiben nem tartod kordában az indulataidat, komoly konfliktusba bonyolódhatsz. Inkább bele se kezdj, egyszerűen legyints egyet, és állj tovább, jobban jársz. Létkérdés, hogy toleráns és kompromisszum kész legyél, ez a te érdeked, nem másoké!

Bak:

Az égiek ma elsősorban a különféle anyagi ügyekkel kapcsolatos dolgok rendezéséhez vagy lebonyolításához adnak támogatást. Szinte sugallják, hogy intézd el az ilyen típusú ügyleteidet, főleg, ha azok régóta húzódnak. Ha van még tartozásod, mielőbb rendezd, de ha egy kisebb befektetésre nyílik alkalmad, akkor se zárkózz el a lehetőség elől. Mindegyik eredményt fog hozni.

Vízöntő:

Ne légy görcsös, próbálj lazítani! Neked nem túl nehéz elrugaszkodni a materiális világtól  hát tedd meg ma! Ne csak a saját elképzeléseidet hangoztasd, hanem hallgasd meg másokét is. Nem vezet eredményre, ha túl makacs leszel, ebből sok vita fakadhat. Gondold csak végig, mi történne, ha engednél egy kicsit? Semmi bántódásod nem esne, igaz? Nem bizony!

Halak:

Délelőtt a kedélyállapotod messze nem kielégítő, ám az idő múlásával múlik a feszültség, így délutánra már jó a hangulatod, s tudsz mosolyogni is. Mi lenne, ha a dolgos nap után meglepnéd magad valamilyen aprósággal, amire már régóta ácsingóztál? Jót fog tenni, ha egy kicsit önmagadra összpontosítasz, nem pedig mások nyűgjeire, bajaira!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

49 Shares