-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Bizony a hétvége ezúttal igen rövid volt sokak számára, belevágunk újra a dolgos, eseménydús hétköznapokba, a hétfő is pörgősen indul, lássuk mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Ez a nap összességében remek lesz, jó lehetőségeket kínál számodra, használd ki azt, ami megadatik. Merészen alkalmazkodj a változó körülményekhez, így tudsz minden lehetőséget megfelelően kiaknázni. Örömödet délután tovább fokozza, hogy egy régóta húzódó dolognak a végére jársz, s megnyugszik a lelked. Ezt szerencsére környezeted is észreveszi, s örömmel lesznek a társaságodban.

Bika:

Érdekes és pozitív eseményekkel teli napodon egy meglehetősen komoly és jelentős esemény történik, ami csak fokozza örömödet. Egy hátsó szándékkal felruházott ember szinte a semmiből megpróbál neked keresztbe tenni, ám nemhogy sikertelenül jár, hanem a saját csapdájába sétál bele. A végén még te húzod ki a gödörből, amiért őszintén hálás lesz.

Ikrek:

Egy furcsa és meglehetősen bonyolult szituációba sodor a sors, s ez a következő napjaidra is jelentős hatással lesz. Akár még sorsfordító pillanat is kialakulhat belőle, amikor sok minden múlik azon, mikor és mit csinálsz, kinek s mit mondasz, és bizony a kommunikáció módja lesz a legfontosabb. A lényeg a diplomatikusság, a logika, s akkor nem lesz semmi baj.

Rák:

Ma félreértések és mellébeszélések bonyolítják életedet, s úgy vélheted, egyik szeretted, vagy barátod annyira ellenséges veled, hogy az teljességgel érthetetlen. Persze még szerencse, hogy a bolhából csinálsz elefántot! Gondolataidat sürgősen pozitív irányba tereld, és ne fess ördögöt a falra. Ha bizonytalan vagy valamiben, hát kérdezz, ne fojtsd magadba a témát!

Oroszlán:

Egy érdekes szakmai kérdést kezd el ma feszegetni valaki, ami igencsak felvillanyoz, s végre úgy érzed, nagy dolgot hajthatsz végre, bebizonyíthatod, milyen rejtett képességekkel bírsz, s az alkotás neked öröm. Ez a megkeresés egy burkolt ajánlat valójában, vedd észre időben. Szinte szárnyalsz a boldogságtól, de persze légy szemfüles és óvatos, nézz a dolgok mélyére!

Szűz:

Kicsit komótosan, döcögősen indul el ez a hét, hiába van a hátad mögött egy hétvége, mintha nem pihented volna ki magad kellőképpen. Mázlid van, hisz előtted áll egy hosszú hétvége, amikor mindent bepótolhatsz, ám addig nincs idő lazsálásra, ugyanis előre kell dolgoznod, ezt vedd figyelembe már ma! Ez a napod nem lesz túl pörgős, de tennivalód akad majd bőven.

Mérleg:

Családtagjaid, rokonaid, esetleg egy közeli barátod akaratlanul is bonyodalmat okozhat ma, vagy akár csalódást, amikor cserbenhagy, hisz szükséged lenne a támogatására. Jelen élethelyzetedben erre nem számítottál, ám egy pillanatra se csüggedj, ugyanis egyedül is képes leszel megoldani a kialakult helyzetet. Egyedül is nyerhetsz csatát, sőt, akár háborút is!

Skorpió:

A mai napod csalóka lehet, többször félrevezethetnek megérzéseid, ezért légy óvatos és alapos, ne dönts semmiben elhamarkodottan, inkább kérj némi haladékot. Semmi gyanús vagy kétes ügybe ne bonyolódj! A túlságosan szép ígéretek könnyen becsaphatnak, ráadásul sokan megpróbálhatnak visszaélni jó szándékoddal. Figyeld a mondandók mögött megbúvó részleteket!

Nyilas:

Jelentős változás indult el életedben a közelmúltban, ám a hatását csak a mai nappal kezded igazán érezni. Továbbra is légy picit türelmes, még nem fogsz tudni kiteljesedni, ám, ami késik, nem múlik! Kitartásod és szorgalmad jó eredményt ígér, csak haladj tovább az eredeti tervek szerint. A hosszú hétvége sok alkalmat ad majd a gondolkodásra, hosszú távú tervek kieszelésére.

Bak:

Vedd észre az öntő, óvó jeleket időben, mert, amit látsz, az lehet, hogy megszokottnak tűnik, de egyébként biztosan nem lesz az! Ne legyints az egyértelmű dolgokra! Figyelj a napi eseményekre, és hallgass a belső hangod. Ha válaszút előtt állsz, csakis önmagadra hallgass, hisz tudod a helyes útirányt, merre menj tovább. Mások viszont elterelhetnek, ha hagyod.

Vízöntő:

Hagyd, hogy a vonzás törvénye érvényesüljön a mai nap során, így megkaphatsz valamit, amire régóta vársz. Olyan emberek vesznek most körül, akiktől sok szeretetet, odafigyelést és megértést remélhetsz, a jó tanácsokról és remek ötletekről ne is beszéljünk! Szükséged is van ezekre az impulzusokra, hiszen egy kicsit le vagy eresztve, s kell a feltöltődés.

Halak:

Hirtelen sok szerelmes, érzelmes ember bukkan fel körülötted, akik egy kicsit befolyásuk alá vonhatnak, felturbózhatják a te érzelmeidet is. Csak vigyázz, nehogy elkapjon a hév és olyan útra tévedj, ahol semmi keresnivalód sincs. Különösen igaz ez a kapcsolatban élőkre, és ezzel együtt a mellékvágányokra, szerelmi háromszögekre, bonyodalmakra.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

57 Shares