-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Elszaladt ez a hétvége is, nem volt sok idő a pihenésre, újra jönnek az álmos, szürke, azonban dolgos hétköznapok, ma a hétfő ellenére eseménydús nap vár rád, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Azzal az elhatározással vágsz neki ennek a hétnek, hogy most aztán megmutatod mindenkinek, mire vagy képes. Igaz, ami igaz, a tetterőd egyre növekszik, és sokkal lendületesebb leszel már ma is, mint a múlt héten. Ugyanakkor vigyáznod kellene, hogy ne vállald túl magadat, mert a túl sok feladat elrettent és ezek elől szívesen menekülsz a lustaságba.

Bika:

A napok egyre csak szaporodnak, te pedig úgy érzed, hogy sohasem fogsz a feladataid végére érni. Pedig a helyzet korántsem ennyire aggasztó. Ha megnézed a teendőidet ma könnyen kiderülhet a legtöbbről, hogy egészen kis erőfeszítéssel, egészen gyorsan megoldhatnád.

Ikrek:

Ma egy hirtelen jött ötleted tűnhet megvalósíthatatlannak. Ez, ha nem vagy rá felkészülve, teljesen el is keseríthet. Ha azonban tudod, hogy nem a kreatív terveidet nem olyan egyszerű végrehajtani, akkor sokkal megfontoltabban vágsz bele a dolgokba. Ha felkészülsz a küzdelemre, biztos lehetsz a nyereségben is.

Rák:

Végre úgy érzed, hogy sikerült megvalósítanod a tökéletes hétköznap estét otthon. Mindenre jut időd, energiád és figyelmed a főzésre, a takarításra és a gyerekek leckéjének a kikérdezésére és a szerelmedre is. Ne becsüld le az egyszerű, átlagos hétköznap esték erejét! Ezek azok, amelyek ha szépek, akkor az életed is szép lesz.

Oroszlán:

Hiába akarod a kemény és határozott Oroszlán álarcodat viselni, minduntalan kilóg majd mögüle a valódi arcod, a szelíd és játékos kiscica. Lásd be, valójában egy kedves, szeretőszívű és szeretetre vágyó lény vagy. Nem kell keménynek lenned csak azért, mert mások szerint te vagy a határozott és kemény uralkodó.

Szűz:

Könnyebb lesz ez a hét, mint az elmúlt időszak. Ezt azért fontos leszögezni már hétfőn, mert van benned egy kis félsz a következő napoktól. Nyugodtan engedd el az aggodalmaidat, és tudd, hogy minden jól alakul. Nem mellékesen pedig, mindent kézben tartasz, főleg ma, amikor egy kicsit hajlamos vagy a kontrollmániára.

Mérleg:

Fontos, hogy észrevedd, az életedben azonos események ismétlődnek időnként. Ha ezt megfigyeled, ha ezt megérted, akkor könnyedén kiszámíthatod előre azt is, hogy mi fog történni. Ma gondold át, mikor mondott a főnököd legutóbb hasonló dolgot neked, és mi lett annak az esetnek a vége? Mit változtatsz meg ennek tudatában?

Skorpió:

Ha ma gyengélkedsz, ha úgy érzed, hogy az immunrendszered kezd elgyengülni, akkor tudnod kell, hogy a helyzet valódi megoldása a pihenés, és a stressz kizárása lenne az életedből. Amíg folyton rohansz, és amíg egyre görcsösebben akarsz elérni valamit addig számolnod kell a túlhajszoltság következményeivel is.

Nyilas:

Nagy önuralomra van szükséged ahhoz, hogy ne rohanj a dolgok elébe hétfőn. Ma a legszívesebben befejeznéd mások mondatait, annyira türelmetlen vagy. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy nem tudod meg, valójában mit akartak mondani. Hidd el, az életedben isteni időzítés működik, minden akkor történik, amikor itt van az ideje.

Bak:

Sokkal mosolygósabb vagy hétfőn, mint szoktál. Nyugodtan engedd szabadjára a kora tavaszi jókedvedet és ne törődj azzal, hogy ki menyire morcos a környezetedben. Sőt! Próbáld meg felvidítani őket ahelyett, hogy te húznád le magadat az ő rosszkedvükhöz.

Vízöntő:

A nagy teljesítményekben mindig segít téged, ha nem ideálisak a körülmények. Ha szorít az idő, gyorsabban dolgozol. Ha nem megfelelő a munkaeszköz hirtelen nagyon precíz leszel. Hétfőn bármilyen nehezítő körülménnyel is találkozol, azokat könnyedén legyőzöd, és bebizonyíthatod, hogy minden helyzetben te vagy a legjobb.

Halak:

Tele vagy kétséggel hétfőn? Bármiben is kételkedsz ma, tudnod kell, hogy a kétségek csak arra jók, hogy eltereljék a figyelmedet. Valójában arra kellene koncentrálnod, amiben biztos vagy, amiről biztosan tudod, hogy jól csinálod.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 38