-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Hogyan indul a heted?

Sajnos ez a hétvége is elrohant, ismét jönnek a szürke, dolgos hétköznapok, a hétfő senkinek nem a kedvence, ma azonban egy meglepetésekben gazdag nap jöhet, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Új témák kezdenek el foglalkoztatni téged, és valamilyen teljesen új területbe szeretnéd beleásni magadat. Hétfőn rengeteg energiád szabadul fel, és úgy érzed, hogy ezt a sok energiát nem mindegy, mibe fekteted. Igazad van, hiszen az, amit ma elkezdesz hamarosan nagyon fontossá, nagyon hasznossá és nagyon jövedelmezővé válhat.

Bika:

Szivárog a kezeid közül az idő, és ma úgy érzed, hogy semmire sincs elég időd. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy legalább egy órás késésben vagy. Sokkal jobb lenne, ha ma számolnál ezzel a csúszással, és eleve úgy intéznéd, hogy mindenki egy órával később számítson rád és a munkádra, mint más napokon.

Ikrek:

Pontosan tudod, hogy mi az igazság, és pontosan tudod, hogy mit érdemes tenned annak érdekében hogy ez az igazság kiderüljön. Ma ne nagy leleplezésekben gondolkodj, sokkal inkább egy tervben, amely segít másoknak is felfedezni a látszat mögötti valóságot. Azt a valóságot, amely az egyedüli gyógyító erőt jelenti minden hazugság ellen.

Rák:

Van egy olyan érzésed, hogy elfelejtettél valamit. Talán egy határidőről feledkeztél meg, vagy egyszerűen csak nem csináltad meg azt, amit ígértél. Mindegy, hogy mit felejtettél el, és mindegy, hogy az eszedbe jut-e. A lényeg az, hogy ma minden feladatodat nagy odafigyeléssel végezd el.

Oroszlán:

Mostanában minden és mindenki fontosabb volt a számodra, mint a tested. Ez csak azért rossz hír, mert a testedben még jó sok időt kell majd eltöltened. Érdemes lenne ma figyelned a testedre, és érdemes lenne azt enned, azt innod, ami jót tesz a testednek. A legjobb pedig az, ha ma eleget sportolsz és eleget pihensz is.

Szűz:

A hétfői napod legfontosabb feladata ugyanis az, hogy a lehetőségeidet úgy keverd össze, hogy azok megoldjanak egy helyzetet. Azt a helyzetet kellene megoldanod, amelyet olyan régóta tologatsz magad előtt. Azt a helyzetet kellene megoldanod, amelyet eddig azért nem tudtál kezelni, mert nem jól használtad a lehetőségeidet.

Mérleg:

A vágyak olyanok, mint az iránytű. Azt mutatják, hogy merre érdemes menned. Azt mutatják, hogy merre érdemes tovább vezetned az életedet, és azt mutatják, hogy merre vár a boldogság. Ma érdemes megváltoztatnod magadban azt, amit a vágyaidról gondoltál, és érdemes a vágyaid megvalósítása felé elindulnod.

Skorpió:

Vannak olyan barátnőid, akiknek nem tudsz igazán őszintén segíteni. Persze ezzel együtt igazán őszintén ellenük sem tudsz tenni. Talán attól tartasz, hogy az ő sikereik ára az, hogy neked le kell mondanod valamiről. Érdemes végiggondolnod, hogy ez valóban így van-e, vagy ez csak egy félelem benned?

Nyilas:

Ma hajlamos vagy arra, hogy túlgondold a dolgokat. Hajlamos vagy arra, hogy minden elhangzott szót kiforgass és addig elemezz, amíg teljesen mássá nem válik, mint ami eredetileg volt. Ahelyett, hogy kiforgatod a szavakat sokkal jobb lenne a szavak mögötti valódi mondanivaló koncentrálnod.

Bak:

A titoktartásban nem vagy túl jó hétfőn. Ma minden titok kiderülhet, amelyet rád bíztak. Hétfőn figyelj oda arra, hogy ne beszélj túl sokat, és ne fecsegj el olyasmit, amelyet nem kellene. A titkok megőrzésének jó módja lehet a hallgatás. A mondás úgy szól: “Nem szól szám, nem fáj fejem”…

Vízöntő:

Szívesen töltöd azzal a hétfőt hogy valakit felvilágosítasz valamiről, amiről nem tud. Szívesen töltöd azzal a hétfőt, hogy továbbadod a tudásodat. Különösen igaz ez az újonnan szerzett tudásodra. Ma olyan vagy, mint a környék hírmondója, minden hírt azonnal továbbadsz. Persze lehet, hogy ellenőrizned kellene, hogy a hírek igazak-e.

Halak:

Végre sikerül megtalálnod azt a tervet, ami őszintén lelkesít. Végre sikerül megtalálnod azt a feladatot, amelybe boldogan veted bele magad. Fontos, hogy felismerd ezt a feladatot, és fontos, hogy merd belevetni magadat ebbe a feladatba. Talán még el sem tudod képzelni, hogy milyen jó lesz neked ez az izgalmas új lehetőség.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.