-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Jól indul a heted?

Sajnos a hétvége véget ért, de legalább tartalmas volt, belevágunk a hétköznapokba, amik már nem szürkék, hiszen nyár van, a hétfői nap igen változatosnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Nagyon is jól tudod, hogy szükséged van az előrelépésre, az előléptetésre és a szakmai elismerésekre. Ezek itt vannak tőled egy karnyújtásnyira, de valahogy nem éred el őket. Hétfőn érdemes elbeszélgetned a céged döntéshozóival, és kipuhatolnod, hogy milyen sorsot szánnak neked. Lehet, hogy céget kellene váltanod?

Bika:

Eleged van abból, hogy a feladatok csak jönnek sorra, vég nélkül, és egyre csak szaporodnak? Ha igen, akkor érdemes elkezdened megszervezned a nyaralásodat. Vagy legalábbis tovább szervezned azt. Fontos, hogy értsd, a szabadságot nem azért veszed ki, hogy aztán otthon tovább dolgozz, hanem azért, hogy végre kipihenhesd magadat.

Ikrek:

Szükséged van arra, hogy megbízzanak benned a főnökeid és a munkatársaid. Ha nem érzed a bizalmat és az elfogadást a munkahelyeden, akkor sokkal rosszabb teljesítményt nyújtasz hétfőn. Ma érdemes pozitív visszajelzéseket kérned azoktól a kollégáidtól, akiknek valóban adsz a szavára.

Rák:

Nem kellene az unalmas, megszokott, rutinfeladatokkal foglalkoznod hétfőn. Sokkal jobb lenne, ha ezt a napot a kreatív, egyszeri, egyedi feladatokra szánnád. Ma megmutathatod a világnak és önmagadnak, hogy sokkal több tehetség van benned, mint ahogy azt eddig felismerted, vagy mások elismerték.

Oroszlán:

Ma jó üzleteket köthetsz. Még akkor is érdemes üzletkötésben gondolkodnod, ha egyébként nem ez a hivatásod, és nem vagy vállalkozós sem. ma alkudj minden szerződés aláírása előtt, és ma hívj fel mindenkit, akivel a következő hetekben megállapodást, szerződést szeretnél kötni.

Szűz:

Fontos, hogy rendbe tedd magadban a pénzzel kapcsolatos elképzeléseidet. Úgy tűnik, hogy él benned néhány tévhit a pénzzel kapcsolatban, és úgy tűnik, hogy érdemes lenne ezeket a tévhiteket eloszlatnod. Ma gondold át, hogy mit gondolsz a pénzről, és beszéld meg egy bölcs és spirituális barátnőddel, hogy egyetért e veled.

Mérleg:

Úgy érzed, hogy a nyakadba szakadt egy csomó olyan feladat, amiket eddig sikeresen kerülgettél? Ha igen, jó hírem van. Hamarosan nemcsak ezeket a feladatokat oldod meg, hanem még egy olyan helyzetet is, amelytől most mindennél jobban félsz. Ha pedig még nem szakad a nyakadba semmi, akkor vesd bele magad gyorsan a munkába!

Skorpió:

Hétfőn az fog vissza, ami máskor mindig előre hatott. Azok a feladatok tűnnek ijesztőnek, amelyeket eddig szerettél, és azok a feladatok tűnnek vonzónak, amelyeket eddig meg sem tudtál csinálni. Ma átfordult veled a világ, és érdemes ezt figyelembe venned akkor is,a mikor az esti programodat tervezed meg.

Nyilas:

Fizetésemelés van a láthatáron! Ez volt a jó hír, de azért van ára ennek a jó hírnek. A fizetésemelésed ára az, hogy lelkesebben kell dolgoznod. Igen, jól olvastad, lelkesebben. Nem többet, nem jobban, nem látványosabban, hanem lelkesebben. Van még benned mozgósítható lelkesedés a munkáddal kapcsolatban?

Bak:

A hála a legerősebb teremtő energiák egyike. Ma próbáld ki a hála teremtő erejét, és érezz hálát mindazért, amid már van. Ha hálás tudsz lenni azért, amid van, mindig többet kapsz belőle. Ma ne a hiányra koncentrálj, hanem arra, amid már van. Adj hálát minden tárgyért, kapcsolatért és lehetőségért hétfőn.

Vízöntő:

Sokan, sok mindenre kérik a pénzedet. Talán most jött el a számlák, csekkek befizetésének az ideje, de az is lehet, hogy most kér kölcsön minden barátnőd tőled. Bárhogy is, ma érdemes jobban megnézned, hogy mire adsz ki pénzt, és érdemes jobban meggondolnod, hogy kiknek segítesz.

Halak:

Szívesen halogatsz, ez nem újdonság neked. De szeretnélek emlékeztetni arra, hogy az önszeretetet nem lehet, nem szabad és nem is érdemes halogatnod. Talán azt gondolod, hogy majd holnap lesz időd arra, hogy szeretettel fordulj magadhoz, és megadd azt, amire vágysz. De az önszeretetet ma kellene elkezdened. Úgy értem, hogy már most.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

69 Shares