-Hirdetés-

Horoszkóp hétfőre mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Lassan véget ér sajnos a hosszú hétvége, az időjárás ugyan nem volt kegyes, azonban még hátra van egy hétfő, mely igen izgalmasnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Kicsit puskaporos a hangulat a családodban húsvéthétfőn. Ma érdemes elkerülnöd a konfliktusokat és érdemes tudatosan elkerülnöd azokat a témákat, amelyeknek mindig az a vége, hogy valaki felemeli a hangját. Ezek helyett az általános és közös álláspontot kínáló témákat javaslom, az időjárást és a család kedvenc ételeit.

Bika:

Érdemes ma átgondolnod a napirendedet. Az eddigi napirended talán nem volt megfelelő a számodra. Húsvéthétfőn végiggondolhatod, hogy mik a napirended állandó és mozdíthatatlan elemei, és mik azok, amiken érdemes lenne változtatnod. Holnap egy teljesen új napirenddel vághatnál neki a rövid munkahétnek.

Ikrek:

Ma olyan üzenetek jutnak el hozzád amelyeknek nem is te vagy a címzettje. Ez pedig könnyen félreértéseket és vígjátéki helyzeteket okozhat az életedben. Könnyen lehet, hogy most nem kellene mások beszélgetésibe, pláne levelezéseibe beleártanod magadat. Ma tilos belekutakodnod az eléd kerülő mobiltelefonokba!

Rák:

Húsvéthétfőn félre kellene tenned a bosszúságokat, és tudatosan kellene arra ügyelned, hogy minden helyzetben a megoldást válaszd a bosszankodás helyett. Ha például a locsolók bosszantanak, akkor egyszerűen menj el otthonról, vagy szerezz be valamilyen virágvizet a locsoláshoz. Ha pedig más nyomja a begyedet, beszéld ki a szerelmeddel!

Oroszlán:

Itt az ideje a saját tavaszi újjászületésednek. ragadj papírt, tollat és írd fel, hogy milyenné szeretnél újjászületni. Írd össze, hogy milyen az a megújult élet, amelyre vágysz. Mindegy, hogy sokat, vagy keveset változtatnál az életeden. Mindegy, hogy mennyire vagy elégedett a jelenlegi helyzettel, ma álmodhatsz egy teljesen új életet magadnak.

Szűz:

Hogy állsz a tavaszi nagytakarítással? Könnyen lehet, hogy maradt még belőle húsvéthétfőre egy csomó feladat. Ma érdemes egy kicsit takarítanod, de ne felejtsd el, a fizikai nagytakarítás mit sem ér, ha a gondolataidban és az érzelmeidben nincs rend. Ma ne csak a lakásban takaríts, de a fejedben és a szívedben is kezd el rendet rakni.

Mérleg:

A tested szomjazik a vízre. No nem a locsolók kölnivízére, hanem arra, hogy sok tiszta vízzel átmosd a testedet. Érdemes ma és az egész héten odafigyelned arra, hogy legalább két liter tiszta vizet megigyál naponta. Ez tökéletes tavaszi méregtelenítő kúra lesz a számodra, amit a kedvenc gyógyteáiddal egészíthetsz ki.

Skorpió:

Szabadnak érzed magad, és ez jó. Amikor szabad vagy, akkor könnyebben teszed meg a boldogság felé vezető lépéseket. Amikor szabadnak érzed magad, akkor pedig könnyebben ismered fel ezeket a lépéseket, Mindegy, hogy ma, vagy közeljövőben meg tudod-e tenni ezeket a lépéseket, az a fontos, hogy ma tudd felismerni ezeket.

Nyilas:

Ünnepeld meg a szeretteid sikereit húsvéthétfőn. Ma van valaki a közeledben, aki szeretne ünnepelni, van valaki a családtagjaid között aki arra vágyik, hogy elismerést és dicséretet kapjon az eredményei miatt. Ha őszintén tudsz örülni mások sikereinek az sikeressé tesz téged is. Ha őszintén örülsz másokkal, másoknak is lesz okuk arra, hogy veled örüljenek.

Bak:

Néha azok vágynak a legjobban a társaságodra, akiknek nincs idejük rád. Érdemes lenne a húsvéthétfőt olyanok társaságában töltened, akikre a hétköznapokon nincs időd. Érdemes lenne ma azokkal lenned, azokkal játszanod, azokkal beszélgetned, azokra figyelned, akikre az elmúlt három hónapban nem volt időd.

Vízöntő:

Érdemes figyelned a szavaidra, mert a szavaid teremtenek. Érdemes megfigyelned, hogy milyen szavakkal beszélsz másoknak az életedről. Azzal, ha újra és újra elmeséled a sérelmeidet semmi mást nem teszel, mint újra és újra átéled azokat. Érdemes lenne ma csak arról beszélni, amit akarsz, és nem arról amit nem akarsz.

Halak:

A húsvéthétfő legfontosabb felismerése az lesz, hogy sokan állnak melletted, sokan állnak ki melletted, és sokan tudják, milyen nagy szükséged van arra, hogy szeretettel támogassanak téged. Könnyen lehet, hogy most felfedezed, nem is olyan könnyű ilyen sok szeretetet beengedni az életedbe. Nem is mindig könnyű elfogadni a szeretetet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 44