Horoszkóp

Horoszkóp hétvégére mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rendkívül mozgalmas, eseménydús hét áll mögöttünk minden szempontból, nyakunkon a hétvége, már érkezik is a szombat, ami igen, izgalmasnak, és tartalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér az előttünk álló hétvégére?

Kos:

Egy megfoghatatlan, fura érzés bujkál benned? Vajon, mi történik most körülötted, ami zavart okoz és kuszának tűnhet körülötted minden? Szerencsére a gond nem nagy, csupán ki kell nyitnod a szemeidet! Vedd észre, változnak a dolgok, s cserélődnek körülötted az emberek! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részleteken, ami azért hiba. Légy alapos, mindent fontolj meg, így elkerülheted a nagyobb bonyodalmakat. Ezen a hétvégén épp az érdektelennek tűnő témákban rejlenek a legjobb lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Bika:

Szombaton valaki egy igen érdekes, és üzleti jellegű gondlatot oszt meg veled, ami bizony nagyon jónak tűnik, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma számos gyenge pontját is, s fel is tárod a kételyeidet a másik fél előtt. Viszont, mégiscsak egy reális Bika rejtőzik benned, aki azért titkon szereti az izgalmakat, valamint meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában pár jó lehetőséget is azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől és a kockázatoktól. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy végre a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz vasárnap.

Ikrek:

A szombati nap kellemes és jó lesz, ezúttal a nyugalom és az elégedettség érzése folyamatosan jelen lesz, emellett minden, amit erre a napra tervezel, garantáltan összejön és örömöt is okoz, ráadásul nem csak önmagadnak, hanem szeretteidnek is tudsz élményekkel teli pillanatokat biztosítani. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, könnyen megeshet, hogy nem keresed a bajt, hanem jön magától, akár egy vita, vagy komolyabb félreértés formájában is. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit kellő türelemmel remekül fogsz tudni kezelni.

Rák:

Igyekezz minél többet pihenni ezen a hétvégén! Ez a felhívás nem csak a testedre, hanem a szellemedre is igaz tényleg muszáj csendes és békés körülményeket teremtened ahhoz, hogy feltöltődhess. Ne terheld túl magadat, ne akarj feltétlenül mindenben részt venni, emellett új információkat bevonzani. Le vagy terhelve, ráadásul ép elég feladatot meg kellett oldanod a napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted tagjai végtelen türelmükről biztosítanak téged, így lesz mód és lehetőség a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd már le, viszont időben menj haza. Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap.

Oroszlán:

Kisebb családi vagy baráti vita van kibontakozóban, amit eleinte észre sem veszel, de amikor pedig igen, akkor meg nem fogod érteni az okát. Egy igen összetett, ám mégis kissé banális téma miatt alakulhat ki ez a látszólag véget nem érő helyzet is, és még a Mars is rátesz egy lapáttal, hogy növelje a feszültséget! Ugyanakkor mégis meglesz a pozitív eredménye a hétvégének, ugyanis már sok félreértés okára derülhet fény, különösen akkor, ha mindenki őszintén és nyíltan elmondja azt, mi nyomja a lelkét, miért morog, mivel nem ért egyet. Légy te ennek a kezdeményezője! Az eleinte megfigyelhető összevisszaságból béke lesz, s mindenki megtalálja a közös hangot a másik féllel vasárnap estére.

Szűz:

Szűzként talán meglepően mozgalmas hét áll mögötted, ezzel teljes ellentétben a hétvégét nyugalomban, csendben töltheted, no, persze, ha akarod! Vonz annak a lehetősége, hogy már otthonod négy fala között tartózkodj, elsősorban apróságokkal töltsd az idődet. Ugyanakkor most néhányan másképp szeretnék a hétvégéjüket szervezni, s rád is számítanak. Talán átgondolhatnád az elképzeléseidet, s mozgalmasságot, barátokat, bulit iktathatnál be legalább egy este erejéig életedbe. Számos lehetőség közül választhatsz, s bizony jó alaposan gondold végig, melyik az, mely tényleg ínyedre való. Amire igent mondasz, az ki is fog fárasztani, de ezt ne bánd, majd vasárnap lógatod a lábaidat.

Mérleg:

A szombati napon elég sok idő elmegy majd a különféle otthoni és családi ügyek rendezésére, de tudod, hogy sok időszerű már közülük. Észre fogod venni, hogy a ház körüli munkák is feltorlódtak kissé, s talán ideje komolyabb beszélgetéseket is kezdeményezned. Cserébe ezúttal viszont a vasárnap csak a tiéd, úgy formálod, ahogy szeretnéd. Ennek is egy feltétele van, semmit ne halassz el a következő hétvégére. Még Mérlegként is képes vagy összeszedett lenni, s amennyiben nekidurálod magadat a tennivalóidnak, akkor bizony gyorsan a végére érsz mindnek. Ha bármilyen kínos, függőben lévő ügyed van most, akkor ne félj szembenézni a valósággal.

Skorpió:

Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál a visszavonulásra. Távolodj el bátran akár a világ zajától. Iktasd ki életedből két napra a hangoskodást, a mozgalmasságot, a pörgést, a túlzott a tempót és a stresszt. Hogy kell csinálni? Ne kapcsold be feleslegesen a számítógépet és ne nézegesd folyamatosan a telefonodat se. Kerüld el a tömeget, s az olyan helyeket, amelyekről tudod, hogy sok a feszültség, esetleg könnyen alakul ki ott vita. A legjobb lesz neked most otthon, ez a béke szigetét kínálja számodra. Ha ezt választod, akkor semmi sem zavarja majd meg a harmóniát, így már összpontosíthatsz arra, amire csak akarsz kiváló ez a hétvége különféle hosszú távú tervek szövögetésére.

Nyilas:

Kedvet kaphatsz a takarításhoz, szelektáláshoz, otthonod átformálásához akár, összességében hasznosan akarod majd tölteni legalább az egyik hétvégi napot. A Holdtól megkapod a kellő inspirációt és energiát ahhoz, hogy a terveidet most könnyen és gyorsan kivitelezhesd. Még téged is meglep, milyen gyorsan és hathatósan végzel minden házimunkával, emellett már segítőid is akadnak. Szerencsére alkalmad adódik rendbe tenni egy régóta húzódó konfliktust, csak békepipát kell nyújtanod a másik félnek, aki örömmel fogadja ezt. Az, hogy pontot tudsz-e tenni a végére, természetesen már nem csak rajtad múlik, viszont, ha kezdeményezel, nyert ügyed van.

Bak:

Légy körültekintő, nyugodt és visszafogott ne kapkodj, és legfőképpen ne bólints semmire gyorsan, ha nem ismered annak a részleteit. Miért? Mert egy kellemetlen szituáció alaposan kihozhat a béketűrésből szombat délelőtt, olyannyira, hogy Bak létedre szívesen visszavágnál, de ne tedd! Jobb a békesség, hidd el! Általában tudod, mi a dolgod, alkalmanként veled is megesik, hogy halogatsz bizonyos tennivalókat, s épp egy ilyet számon kérhet valaki rajtad. Nézd a helyzet jó oldalát! Ez nem rosszindulatú piszkálódás, hanem jó szándékkal övezett és szeretetből jövő törődés. Mosolyogj, köszönd meg a figyelmeztetést, és hozd be a lemaradást, hogy a hétvége hátralévő része örömmel teljen.

Vízöntő:

Örömteli hétvége áll előtted, s minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezhesd magadat, s azt tehesd, amihez csak kedved van. Legyen ez a két nap már munkától és stressztől mentes, na és a házimunkát se vidd túlzásba. Kellemes meglepetésben is részed lehet, ami egy olyan személytől fog érkezni, akire nem is számítottál. Fogadj örömmel és nyitottan minden javaslatot és ötletet, most bármi a hasznodra lehet. A nem szócskát felejtsd el, légy bátor és vállalj kockázatot! Minden a te hasznodra lesz, viszont csak rajtad múlik, befogadod-e a változást. Nem fogod megbánni, ha merész leszel!

Halak:

A hétköznapok nem fárasztottak ki, sőt, inkább feltöltöttek, jó hír! Egyenesen zsongsz, mozgalmasságra vágyva. Tele vagy energiával, kicsattansz az erőtől is, tenni szeretnél valami különleges dolgot, s nem is hagyod magad lebeszélni arról, hogy hasznos feladatokkal töltsd az idődet. Több függőben lévő ügyet is kipipálhatsz vasárnap este, emellett már élvezni fogod, ahogy potyognak le a válladról a különféle terhek. Nem csak az otthonod körül kellene már rendet tenni, hanem régi, vitás kérdéseket is tisztázni! Kedvező kilátásaidnak hála, érdemes békepipát nyújtanod, a Vénusz, Merkúr könnyeddé teszik a kommunikációt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.