Horoszkóp

Horoszkóp hétvégére mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden  szempontból igen zsúfolt, és mozgalmas héten vagyunk túl, nyakunkon a hétvége, és a szombat igazán izgalmasnak, valamint eseménydúsnak ígérkezik, pörgős nap várható, lássuk, horoszkópod mit is ígér a szombati napra?

Kos:

A hétvégéd egy része rámegy az otthoni teendők sokaságának elvégzésére, ugyanakkor nem fogod bánni, mert találhatsz pár elveszettnek hitt tárgyat is, vagy éppen a tervezett tavaszi lomtalanítás egy részét már idejekorán elvégzed. Ha vannak lezáratlan anyagi és hivatalos ügyeid, azokkal foglalkozz annyira, hogy megtervezed a következő lépéseket, s a jövő héten aktívan tedd a dolgodat. Szánd ezúttal ezt a hétvégét önmagadra és otthonod karbantartására, mindkettőnek jól fog esni a törődés! A házon kívüli programok se maradjanak el, de találj arany középutat!

Bika:

Kellemes hétvége vár rád, jó helyeket jársz be, élvezni is fogod más emberek társaságát a beszélgetéséket, emelkedett eszmecseréket. Amennyiben belefutsz egy vitás helyzetbe, még ezúttal az sem tudja elvenni a kedvedet semmitől. Ha lesz is ilyen, azon még szombat délelőtt túl leszel, de aztán megy minden, mint a karikacsapás. Nem miattad alakul ki a konfliktus, nincs is benne semmi részed, ezért már nem is kellene belefolynod. Jobb a békesség, igaz? Vasárnap a pihenés kerüljön fókuszba, a lehető legkevesebb energiát pazarold el, hogy teljes erőbedobással kezdődhessen a jövő hét.

Ikrek:

Örömteli hangulatban telik ez a hétvége, a szerencse és az öröm kíséri utadat, bármerre is járj, akármerre sodorjon is az élet. Nagyon rugalmasan tudsz ezen a hétvégén igazodni minden helyzethez és a jól ismert embereken túl akár idegenekhez is. Több programod teljesen másképp alakul most, mint azt eredetileg tervezted, de szerencsére pozitív végeredménnyel zárul. Számos dolgot át is kell szervezned ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen a közösen töltött idő, a helyszín vagy a társaság. Remekül fog minden menni, sőt, szingliként akár egy vad kalandba is belekeveredhetsz.

Rák:

Szombaton egy kisebb akadályt kell leküzdened, ám tudnod kell, megéri foglalkozni az üggyel halogatás helyett! Fontos tapasztalat birtokába juthatsz az ekkor történő folyamatok által. Vedd a fáradtságot, s ne told el a jövő hétre az ügy intézését, ráadásul ezúttal már magánjellegű a téma. Állhatatosságod, logikus gondolkodásmódod és reális életszemléleted irányt mutat a cél felé, így már a korrekt lépések megtételét semmi sem akadályozza. Adj teret most a fantáziádnak, ötvözd jó kommunikációval, s mindent rendezni tudsz. Vasárnap a béke és a nyugalom vesz körbe, mosolyogj sokat, viszont pénzügyekkel kapcsolatban ne hozz fontos döntéseket.

Oroszlán:

A szombat már-már zavarba ejtően csendes és békés lesz, semmi és senki nem fog és nem is igazán akar kizökkenteni ebből az állapotból. Otthonod rendezgetése, bútorok tologatása, mosás, vasalás épp ilyen tevékenységeknek kedvez ez a nap. Végül is te döntesz, ezt teszed vagy más terveidet váltod valóra. Az estét töltsd társaságban, érdemes barátaiddal tervezni valamilyen programot. Ha viszont egy vasárnapi összejövetelre igent mondasz, akkor egy be nem tervezett kiadásba kényszeríted magad, ami nem fog jól jönni, főleg most, az új év első havának végén.

Szűz:

Egy hozzád közelálló személy ezúttal izgalmas hírrel rukkol elő, mely remek lehetőséget rejt magában, s alaposan meg is lep a helyzet komolysága ezúttal. Talán még vissza is kérdezel majd, hogy jól értetted-e a hallottakat. Talán elsőre badarságnak fog tűnni most az információ, aminek a birtokába jutsz, de inkább maradj csendbe, s ígérd meg, alaposan végiggondolod a hallottakat, mert bőven rejt számodra fejlődési, növekedési, gyarapodási lehetőséget. Ezek után pedig tartsd be az ígéretedet, és dönts belátásod szerint. Csak akkor mondj nemet, ha tőled nagyon távol áll a téma. Egyébként légy bátor!

Mérleg:

Jól teszed, ha ezen a hétvégén nagyon figyelsz önmagadra, belső hangod üzeneteire, s csak másodsorban a környezetedben zajló változásokra. Fontos, hogy közlekedés vagy bármilyen testmozgás során ne légy szeleburdi, ne kapkodj, nézd meg, hová lépsz, mert a figyelmetlenség könnyen bajhoz vezethet. Akárhova is menj, akárhonnan is jöjj, mindig légy körültekintő, a hirtelen mozdulatoktól tartsd távol magadat. Ha a lassan jársz, tovább érsz elvét követed, akkor ezúttal mindenhová biztonságban elérsz. Vasárnap ez a kellemetlen hatás már tova tűnik. Fontos lenne, hogy találkozz emberekkel is, sok érdekes információt hallhatsz.

Skorpió:

Egész hétvégén lényeges lesz, hogy fenntartsd a békét! A családtagjaid vagy barátaid körében eltöltött idő, a közös étkezés vagy beszélgetés során ma légy diplomatikus mindenkivel, hallgasd ezúttal végig a mondandójukat. Az egyenlő bánásmód nagyon fontos, így nem érezheti senki se, hogy vele nem törődsz megfelelően. Erre figyelj nagyon tudatosan! Ami még jobb is, ha egyszerűen csak csendben maradsz, s csupán megfigyelőként veszel most részt a különféle eszmecserékben, ez a benned megbúvó bölcsesség mutatója. Ne nyilváníts úgy véleményt, hogy az túl ironikus vagy kritikus hatású legyen, és ne folyj bele olyasmibe, aminek nem ismered a részleteit.

Nyilas:

Ezen a két napon légy laza, könnyed és bátran használd a humorodat. Ne vegyél semmit komolyan, sőt, épp te lehetsz az, aki most feloldja a kínos vagy kellemetlen helyzeteket akár valami üdítő megjegyzéssel. Amennyiben rossz hír érkezik, ne ess pánikba, akkor se, ha elsőre valóban ijesztőnek néz ki a helyzet. Az év első hónapjának utolsó hétvégéjén igazán muszáj lesz pihenned is úgy, ahogy az számodra örömteli és tartalmas. Lehetőség szerint a teljes lazulás jellemezze lépteidet is, olyan programokat válassz, amelyek nem megterhelők. Nem fogod megbánni, hogy nem munkára vagy otthonod ápolgatására szánod a drága idődet.

Bak:

Egy kellemetlen helyzet kedvedet szegheti szombaton, de ne csüggedj, hisz minden múlandó! Lásd be, a kialakult szituációt nagy részben magadnak köszönheted, ám, van választási lehetőséged. Ha átmenetileg csak a rosszat látod, rejtve maradnak előtted az adott helyzetben rejlő komoly változási lehetőségek, így pedig szép pillanatoktól foszthatod meg magadat. Bakként csakis a jót akarhatod magadnak! Vasárnapra az égiek tisztánlátást biztosítanak számodra, így egy hirtelen fordulattal mindenből a legjobbat akarod majd kihozni. Egy érdekes találkozásra is számíthatsz, szingliként akár a szikra is lángra kaphat.

Vízöntő:

Váratlan meglepetésben lehet részed ezen a hétvégén, hagyd magad sodortatni az árral. Meglehet, hogy nem lesz óriási hatással rád az, ami történik, ám az biztos, hogy az egyhangúságot gyorsan megszünteti. A munkát vagy a tanulást mindenképpen tedd félre most erre a két napra, szellőztesd ki a fejedet, hagyd szárnyalni a gondolataidat. Egy tennivalód akad add át magadat szeretteid ölelésének, kedveskedésének, vagy a neked szervezett programoknak, és egyszerűen csak élvezd ezúttal, hogy sodor az ár jobbnál jobb helyekre. Minden épp úgy lesz jó, ahogy alakul!

Halak:

Semmi nem indokolja, hogy visszautasító légy környezeteddel szemben, különösen nem olyasvalakivel, aki rá sem szolgált erre. Úgy érzed, jogosan orrolsz rá? És esetleges sértettséged óriási eséllyel csak vélt állapot, egy félresiklott mondat, egy helytelenül értelmezett élethelyzet, ezért már gondold végig az egész ügyet elejétől kezdve, s ha tiszta lappal próbálsz indulni, akkor most Merkúr segít abban, hogy meglásd a lényeget, s helyrehozd, ami kisiklott. Mindig kettőn áll a vásár és bizony fontos, hogy szent legyen a béke vasárnap estére!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.