Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az álmos, szürke hétfőn, azonban az unalomnak ezennel a keddi nappal vége, ez a nap már minden szempontból változatosnak, és eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a keddi napra?

Kos:

Nem hitted volna, hogy eljutsz olyan messzire, ahol most vagy. Egy helyzetben elmentél olyan messze is, amilyen messze csak lehetett, és most ideje lenne már büszkének lenni magadra. Ideje ünnepelned. Ideje elismerned az erődet és a kitartásodat. És talán ideje tovább lépned új célok felé!

Bika:

Érdemes stratégiában gondolkodnod kedden. Mindegy az, hogy a munkahelyeden akarsz elérni valamit, vagy a magánéletedben szeretnél változást, a lényeg, hogy lépésről lépésre tervezd is meg az utat a célig. Ma azzal jutsz a legtöbbre, ha magad előtt látod az egész utat és minden lépését.

Ikrek:

Valaki úgy érzi, csak mellébeszélsz, és nem vagy elég pontos. Te pedig úgy érzed, a lehető legmélyebben megnyitod magad, és a lehető legnagyobb betekintést engedsz az életedbe. Hogy kinek van igaza? Szinte mindegy, az a fontos, hogy ne érezd, hogy túlzottan kiadod magadat.

Rák:

Jókor vagy a jó helyen kedden, de ez nem jelenti, hogy feltétlen élni is tudsz a lehetőséggel. Most arra is szükséged van, hogy legyen benned bátorság és erő, hogy megtedd, amit ebben a helyzetben tenned kell. Lehet, hogy túl fáradt vagy a szerencséhez?

Oroszlán:

A kedd az önszeretet napja! Na jó, lehet, hogy eddig nem így gondoltál rá, de most érdemes lenne kicsit elmélyülnöd az önszeretetben. Érdemes lenne feltenni a kérdést, mitől éreznéd jól magadat, és érdemes lenne megengedned magadnak, hogy ma valóban jól érezd magadat!

Szűz:

Nem olyan irányban haladnak a dolgok, amilyen irányban szeretted volna. Lehet, ennek az az oka, hogy az általad választott irány nem a jó irány. Kedden alkalmad lesz átgondolni az irányokat és a céljaidat is. Még nem késő új célokat kijelölnöd 2019-re.

Mérleg:

Van benned némi feszültség is, mert jó pár dolgot meg kellene tenned. A legszívesebben talán az egészet elodáznád, elhalasztanád. Ez azonban nem lenne jó megoldás. Most sokkal jobb, ha bátran beleállsz ebbe a helyzetbe, és gyorsan túl lépsz rajta. Így lesz mindenkinek a legegyszerűbb.

Skorpió:

Mitől éreznéd magadat mégis szerencsésnek? Miből tudod, hogy a szerencse valóban veled van? Kedden érdemes már alaposan végiggondolnod, melyek azok az események, eredmények, vagy éppen ajándékok, visszajelzések, amelyeknek valóban elhiszed, hogy szerencsés vagy.

Nyilas:

Előre kell tervezned kedden. Most már délelőtt érdemes megtervezni a délutánodat, majd az estédet, este pedig a holnapot. Amikor előre látod a lépéseket, könnyedén végiggondolhatod, mi a legjobb a számodra. Ez pedig most létfontosságú, mert csak te vagy az, aki figyelembe veszed a saját érdekeidet kedden.

Bak:

Úgy érzed, mintha ma vissza kellene fordulnod valahonnan. Eljutottál egy darabig, de itt megrekedtél, és a legszívesebben visszafordulnál. De tudod mit? Ne fordulj vissza. Csak állj meg, vesd meg a lábadat, és őrizd a helyedet. Hamarosan minden sokkal jobbra fordul – de ehhez még kitartás és türelem kell.

Vízöntő:

Azon gondolkozol, hogyan mondj el ma egy rossz hírt valakinek. Persze lehet, ez csak szerinted rossz hír. Lehet, ő nem tekinti olyan rossznak. Vagy, ha rossznak is tekinti, akkor meg bőven van ereje hozzá, hogy feldolgozza. Most nem szabad eltitkolnod a híreket mások elől.

Halak:

Rengeteg dolgod lenne most, és kezded úgy érezni, teljesen szétesel a teendők között. Ha már nem tudod eldönteni, mibe kapj hirtelen, egyszerűen vedd elő, amihez kedved van. Talán nem ez a legpraktikusabb, de biztosan a legszerencsésebb választás.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.