Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk az álmos, szürke, hétfői napon, nyakunkon egy igazán eseménydús keddi nap, az már bizonyos, a keddi nap sok meglepetést, és fordulatot tartogat számodra, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a mai napra?

Kos:

Az utolsó megoldás, amelyet ma kipróbálsz lesz a legjobb megoldás. Sajnos nem is lehet megspórolni az előtte lévő  pár száz próbálkozást. Bár kicsit segíthet, ha eleve azzal kezded, amit csak a legvégső esetben próbálnál ki. Elő a nagyágyúkkal, elő a legutoljára hagyott megoldásokkal!

Bika:

Ha szeretnéd, hogy megértsenek a munkatársaid is, érdemes leülni velük, és végigvezetni őket az úton, amelyen te is eljutottál ide, ahol vagy. Hogyan teheted meg? Nagyon egyszerűen. Csak meséld el lépésről lépésre, milyen úton jutottál ide.

Ikrek:

Mindig van egy csavaros ötleted, csak nem vagy benne biztos, hogy ezek az ötletek jól működnek-e. Ma nem azzal próbálhatod ki az ötleteidet, hogy elmeséled másoknak. A puding próbája az evés, az ötleteid próbája pedig, ha a gyakorlatban is kipróbálod azokat.

Rák:

Szeretnéd, hogy figyeljen rád a szerelmed, de nem tudod, hogyan hívhatnád magadra a figyelmét? Most azzal teheted magad érdekessé a számára, ha ezúttal te figyelsz rá. Igen, pontosan azt kell tenned, amit szeretnéd, hogy ő tegyen veled. Figyelj rá, mert így fog figyelni ő is rád.

Oroszlán:

Írd le, mit szeretnél! Mindenen, amit ma írásba adsz, áldás van, ezért ezúttal érdemes kedden írásban kommunikálnod, és mindent írásba adnod. Bármit is szeretnél, egyszerűen csak írd le. Azzal, ha leírod a vágyaidat, nagy erőt adsz a megvalósuláshoz is.

Szűz:

A legfontosabb, hogy ne dőlj be a pletykáknak kedden. Ma olyan pletykákat hallasz, amelyek miatt talán azonnal cselekedni is akarsz, de jobb, ha most kivársz. Ha nem dőlsz be a pletykáknak megelőzöd, hogy olyan butaságot tegyél, amit később megbánnál.

Mérleg:

Sokszor azt hiszed, minden végtelen, és bármikor elérheted azt, amit szeretnél. De ez nem teljesen igaz. Néha a tárgyak elfogynak. Ha már régóta nézegetsz valamit, régóta akarsz már megvenni valamit, most érdemes döntést hoznod, és érdemes cselekedned.

Skorpió:

Ezúttal valahogy semmi sem jó. Ma valami vagy túl kevés, vagy túl sok. Valami vagy túl meleg, vagy túl hideg. Vagy túl érdes, vagy túl sima. Mintha mindent túlzásnak tartanál, és mintha az arany középutat keresnéd egész nap. Ma az segít, ha nem akarsz döntést hozni, és inkább holnapra hagysz mindent.

Nyilas:

Engedd el végre azt a sok tévhitet, amelyet olyan régóta cipelsz magaddal. Engedd el a tévhitedet, hogy nem érhetsz el semmit az életben. Nemrég meghoztál egy fontos döntést, amelyet érdemes végigvinned, és amely hihetetlen gyorsasággal repít oda, ahol lenni akarsz.

Bak:

Meséld el a gyerekeknek, hogy mire kell figyelniük az életben. Persze ne azokat a felnőttes butaságokat mondd, amelyeket sokszor hallottak már. Inkább arról mesélj nekik, melyek a fontos érzelmek, a fontos értékek, és neked mi segít, hogy boldog legyél felnőttként.

Vízöntő:

Olyan sokat tudsz arról, hogyan lehet jól csinálni a munkádat. Itt az ideje, hogy a kezdőknek átadd ezt a tudást. Ideje segítened azoknak is, akik nem olyan jók a szakmádban, mint te magad. Talán indíthatnál tanfolyamot vagy továbbképzést.

Halak:

Úgy érzed, valaki vagy valami megköti a kezedet. Úgy érzed, nem tudod megtenni, amit szeretnél, mert erőtlen vagy. Az erődet most az viszi el, hogy azon agyalsz, mit szólnak majd mások a céljaidhoz. Fontos, hogy magadra és a szeretteidre figyelj, ne másokra.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.