Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az álmos, unalmas hétfői napon, nyakunkon a kedd, gyorsan felpörögnek az események, és bizony a kedd minden szempontból pörgős, eseménydús napnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér erre a keddi napra?

Kos:

Amennyiben ma ki kell mozdulnod a megszokott körülményeid közül, tudd, hogy mindenképpen remek eredmények várnak rád. Légy most nyugodt, mert akkor is szép pillanatok jönnek, ha amúgy a szokásos rutinfeladatokat végzed. Az utazás, esetleg költözés, munkahely-váltás gondolata fontos is szerepet kap. Semmiben se tétovázz, hanem cselekedj!

Bika:

A mai napon felbukkanhat valaki a múltból, aki alaposan felkavarja az állóvizet körülötted. Őrizd meg a higgadtságodat, s közben ne téveszd szem elől azt, hogy ki vagy, mit akarsz elérni, ugyanis a türelmedet fogja az illető tesztelgetni. Bika vagy, ráadásul ma tele tűzzel és békétlenséggel, amit  Te nem engedhetsz szabadjára, ez a Te érdeked!

Ikrek:

Ne ragaszkodj a régi és elavult dolgokhoz, hibás gondolataidhoz, mert ezzel sok lehetőségtől foszthatod meg magadat! Nyiss az új és az ismeretlen területek felé, nyílj meg az emberek előtt, legyél befogadó az újdonságokra. Ha valaki tőled kér ma tanácsot, most ne fordíts hátat neki! Sohasem tudhatod, te mikor kerülsz ugyanilyen helyzetbe, igaz?

Rák:

Jupiter ma abban segít neked, hogy mindenben meglásd a szépet és a jó lehetőséget is. A napodat úgy teheted még szebbé, ha most a jó dolgokra koncentrálsz, s közben elképzeled, hogy azok meg is fognak valósulni. A kellemetlen ügyeket ma told háttérbe, fókuszálj a neked kedves pillanatokra, tárgyakra vagy gyarapodásra. A kitartás elvisz a célig.

Oroszlán:

Jelentős kihívás előtt állsz, erőpróbára hívnak ma az égiek, ugyanakkor a logikus gondolkodásmódodat sem dobhatod sutba. Tesztelni fogják a tudásodat is, ráadásul mindezt úgy, hogy talán észre sem veszed eleinte. Nem baj, ugyanis a mai nap eseményeinek fontos része lesz abban, hogy hamarosan már feljebb léphess ranglétrán, s elismerjék képességeidet.

Szűz:

Ma nem kerülheted el, hogy valamilyen áldozatot hozz egy cél érdekében, vagy akár egy élő személyért! A közös ügyek is most fókuszba kerülnek, s talán nehezen fogod viselni, de le kell mondanod egy számodra lényeges dologról, hogy épp ezáltal te maradhass továbbra is nyerő helyzetben. Bonyolultnak tűnik? Nem az! Engedj el egy kicsit, hogy megkaphasd a nagyot!

Mérleg:

Fontos, hogy a mai napon a mérsékletességet tartsd szem előtt,  bármiről legyen is szó! Ma minden, ami körülvesz, az a te hasznodat szolgálja, de semmit nem fordíthatsz úgy a saját javadra, hogy azzal másnak valamilyen hátrányt okozol. A tudatosság vezérelje lépéseidet, döntéseidet! Ne vállalj többet annál, mint amit el is bírsz cipelni.

Skorpió:

Az egészség és a lelki harmónia is alappillérei életednek, ezért ma ügyelj arra, hogy ezen a két területen minden kiegyensúlyozott legyen. Védd szervezetedet vitaminokkal, és emellett pedig a lelki dolgokra is szánj időt, különben felborul az egyensúly. Ugye nem akarsz most ilyen hibába esni? Munka, szórakozás, pihenés, mindenből egy kicsi.

Nyilas:

Sok vidámságban és mókában lesz rész, bőven adódik alkalom arra, hogy mosolyogj, és örülj valaminek. Jó hír, hogy több lényeges, és érdembeli dolog történik majd veled, amelyekért megdolgoztál, ma pedig jöhet az aratás. Kiválóak az égi hatások arra, hogy függőben lévő hivatalos ügyeket elrendezz, utánajárj mindennek, vagy békét teremts emberek közt.

Bak:

Ma hozzájutsz egy olyan információhoz, amit el akartak előled titkolni, netán éppen csak nem tartozott rád. Ezért fontos, hogy megmutasd emberi nagyságodat, s ne élj vissza a helyzettel! Csak raktározd el a kapott híreket, és csak akkor vedd elő, amikor feltétlenül szükséges is, és csakis segítő szándékkal. Meg fogod érteni később, hogy mindezt miért kell meglépned!

Vízöntő:

Kiváló nap a mai, ám arra is készülj fel, hogy letesztelhetik a hűségedet, türelmedet, megbízhatóságodat. Készen állsz egy ilyen feladatra? Fontos, hogy ne csalódjon senki benned, ezért csak figyelj oda a jelekre, amelyek a külvilág felől érkeznek, és alkalmazkodj ezúttal a változó körülményekhez is. Nem lesz nehéz bebizonyítanod, hogy helyén van a szíved.

Halak:

Hivatalos és szakmai ügyekben ma többször is helyt kell állnod, meg kell mutatnod, ki vagy, mit tudsz, mennyi kreativitás van benned. Mivel ezúttal nem számítottál ezekre a váratlan feladatokra, ez alaposan felboríthatja az időbeosztásodat, s módosításokat is kell végrehajtanod. Ne bosszankodj emiatt. Remek szervezőképességeddel elrendezel mindent!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.