Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló hétfői nap elképzelhető, hogy kissé egyhangúra, unalmasra sikeredett, ne búsuljunk, a keddi napon már rendesen felpörögnek az események, sok izgalom várható, lássuk, horoszkópod mit is ígér a keddi napra?

Kos:

A családod vagy épp a barátaid ki fogják mondani azt, hogy hiányolnak. Mintha az újévvel együtt kissé eltávolodtál volna tőlük. Nem értik, miért látnak olyan keveset. Talán túl sok a munka? Extra dolgokat vállaltál magadra? Tudd, hogy a mai nappal sok gondot lepakolhatsz, így pedig felszabadulsz, és emberi kapcsolataidra is jut több idő.

Bika:

Szorgos, odaadó munkával kiharcolt megbecsülésed ma is kissé meginoghat, ugyanakkor egy percre se csüggedj! Azokat, akik kellően ismernek, nem lehet majd félrevezetni némi pletykával, mendemondával. Viszont bármi történjék ma, az kiváló útmutató ahhoz, hogy megtudd, hogy mégis ki őszinte veled, kire számíthatsz igazán a nehezebb helyzetekben.

Ikrek:

A reggeli órák még kissé egyhangúak, ám ez nem is baj, így be tudod hozni az esetleges lemaradásaidat. Később, dél körül fordul a kocka, s egészen meglepő, de mindenképpen pozitív tartalmú eseményekkel is számolhatsz. A délutánod sok mosollyal fog telni. Kenned egy olyan ember társaságára is lelsz, akivel ma döbbentek rá, mennyi hasonló dolog van bennetek.

Rák:

Rákként bizony megesik alkalmanként, hogy bizonytalan vagy különféle dolgok végkimenetelében, ám, amikor sikerül elkapnod a fonalat, s végig is vinned valamit elejétől a végéig, akkor garantált a siker! Ma pont ez fog történni, felpörgeted magad, eredményeket érsz el, sőt, este még a hobbidra is jut idő. Ha úgy adódik, köss egy szép pulóvert vagy menj tornázni!

Oroszlán:

Ma emelkedett lesz a hangulatod, de a valódi öröm abban teljesedik ki, hogy mindenkivel megtalálod a közös hullámhosszt, sőt, még a családtagjaid is felmagasztalnak, mert kiemelkedő tetteket hajtasz végre. Este ki akarnak sajátítani maguknak is, ami miatt ne fortyogj, hanem örülj! A barátok megvárnak téged hétvégéig, nem igaz?

Szűz:

Ha logikus és előrelátó leszel, emellett alaposan átgondolod, miként teszed meg a fontosabb lépéseket, akkor ma nem is kell magyarázkodással töltened feleslegesen az idődet, hanem a valódi, oroszlán részét végezheted a munkának. Ne bonyolódj vitába senkivel se, ha kimondod a véleményed, azon ne módosíts csak azért, hogy másoknak jobban megfeleljen!

Mérleg:

Ma egy nagyon érdekes esemény fog megesni veled, ám ez egyben igen felkavaró is lesz számodra. Talán összefutsz valakivel, akitől egy lényeges információ birtokába jutsz, vagy olvasol valahol egy tanulságos szöveget, ami fényt gyújt a fejedben, emellett segítséget nyújthat a függő ügyek terén. Egy biztos, hirtelen több dologban is tisztán fogsz látni.

Skorpió:

Ma meglepő lesz, hogy szinte minden szituációra türelmetlenséggel válaszolsz, sürgetnéd is a dolgokat, pedig nem célszerű ezt tenni. Így ne lepődj meg azon sem, hogy sokan el is fogják kerülni a társaságodat. Lehet, hogy csak délutánra eszmélsz rá arra, hogy fogynak az emberek körülötted, ám amint észreveszed ezt, tudsz majd módosítani a hozzáállásodon.

Nyilas:

Ez a nap összességében jól alakul számodra, emellett sokkal sikeresebb és eredményesebb lesz, mint az előzők bármelyike! Délre szinte magabiztos és elégedett is lehetnél, ha a környezeted nem emlékeztetne folyamatosan arra, hogy többet várnak tőled. Most jobb, ha komolyan veszed őket, igazuk is lehet! Óriási dolgokat hajthatnál végre, ha turbó fokozatra kapcsolnál.

Bak:

A délelőtt szorgosan telik, nem fogsz unatkozni, emellett még csendes is lesz, ami most jól esik a hétvégi zajongás után. Délután viszont azt fogod majd tapasztalni, hogy a környezeted nagyon is figyel rád, főleg mondandódra, s az már nem lesz a véletlen műve. Olyan érdekfeszítő témákat hozol ma fel, amik sokakat érdekelnek, úgyhogy nem árt kinyitni a szád.

Vízöntő:

Egy pozitív megerősítés nem lesz elég neked ahhoz, hogy nyugalomra lelj. Ha a szemedbe mondják, hogy miben vagy jó, az sem lesz elég meggyőző számodra ahhoz, hogy nőjön az önbecsülésed. Folyamatosan több és több visszaigazolást igényelsz. Légy visszafogott, jó lenne, ha tudnád magadtól, milyen nagyszerű kvalitásaid vannak.

Halak:

A környezetedből sokan azt várják, hogy tégy végre valami izgalmasat, például rendezz egy szuper bulit a hétvégén. Nem szabad senkit kiábrándítanod csupán azzal, hogy nincs kedved megszervezni, vagy mert tél van, vagy bármi egyéb! Biztos akad olyasvalaki is, akivel közösen igazán nagyszerű programot tudtok kifundálni. A munka ma megvár.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.