Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Horoszkóp 2019 Február 5 Kedd

A szürke, álmos hétfőn gyorsan túlestünk, az unalomnak ezennel vége, érkezik a csütörtök, ami ezúttal rengeteg meglepetést, váratlan eseményt, fordulatot tartogat számodra, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a keddi napra.

Horoszkóp Kos:

Lényeges szempont, hogy ma mindenkinek elegendő figyelmet szentelj. Sokan igénylik most majd, hogy meghallgasd őket. Sosem volt könnyű megtalálni az arany középutat, de azért muszáj a saját lelki békéd érdekében, és még az is lehet, hogy érdekes információk birtokába jutsz. Kiváló szervezőképességeddel meg fogod tudni oldani a különféle nehézségeket.

Horoszkóp Bika:

Nagy lendülettel és energiával kezdd el ezt a napot, hogy minél több sikert zsebelhess be, amire minden esélyed megvan. Taktikázz és tervezz jól, így még arra is jut időd, hogy egy régi, egyben meg igen jelentős álmod végre a megvalósítás útjára lépjen. Tedd meg az első lépéseket célod felé, lesz energiád a jelenlegi tennivalóid mellett, hogy új fába vágd a fejszéd.

Horoszkóp Ikrek:

Nagyszerű és mozgalmas órák állnak előtted, érdekes dolgok történnek, s mindennek képes leszel örülni. Ezt tovább tetézi egy jó hír, amit közeli ismerősödtől kapsz ma. Ez szakmai előmenetellel, egy vállalkozás indításával, befektetéssel, esetleg pénzügyeiddel kapcsolatos, de bizony mindenképpen a reményeidnek megfelelően alakulnak ügyeid.

Horoszkóp Rák:

Ma anélkül záporozhatnak rád munkahelyeden vagy az iskolában az elismerések, hogy arra számítanál. Minden kérdésre tudod a választ, vagy meglepsz másokat néhány kreatív ötlettel. Ne csodálkozz, ha ez által irigykedő pillantások is utolérnek. Fény derül arra, hogy nem dolgoztál feleslegesen, a megfeszített tempó végre eredményt hoz.

Horoszkóp Oroszlán:

Az önbizalmad nem mindig van a helyén, ám ma annyi pozitív energia áramlik feléd, hogy egyértelműen nő az önértékelésed is, ugyanis egy olyan személytől kapsz elismerést, aki minden esetben meglehetősen magasra helyezi a mércét. Ez bearanyozza a napodat, mosolyogsz és képes leszel másokat is felvidítani. A sikered garantált! Hát kell ennél több?

Horoszkóp Szűz:

Ma az égiek mértékletességre és visszafogottságra ösztönöznek, nem jó a szeleburdiság se, ne bólints rá semmire, aminek a részleteiről nem tudsz semmit! Hibát véthetsz ezúttal annak ellenére, hogy általában figyelmes vagy. Bármennyire is érezd jól magad, most légy mértéktartó, s ne ess túlzásokba. Ne engedj a csábító ígéreteknek, maradj a realitás talaján!

Horoszkóp Mérleg:

A délelőttöd békében telik, régi munkáiddal kapcsolatban érkezhetnek ma olyan hírek, melyek biztosan felvidítanak. Aztán még jobb lehetőséged adódik kora délután, ugyanis egy olyan témával kapcsolatban kereshet meg valaki, ami nagyon is neked való! Bár az ügy pozitív kimenetelében nem igazán vagy biztos eleinte, próbáld meglátni benne a jót!

Horoszkóp Skorpió:

Egy kis változás nagyon is rád fér, nem kell ezt tagadni! Az unalmas hétköznapok elrontják a hangulatot, lehúznak és gátolnak a haladásban. Egy kis külső átalakulás is segítségedre lehet abban, hogy kilendülj a hétköznapok egyszínűségéből. Fodrász? Kozmetikus? Egy új sportág? Kezdj ma valami olyanba is, ami a testi és a lelki átalakulásodat támogatja.

Horoszkóp Nyilas:

Ez a nap nem alakul majd kedved szerint, már reggelről érzed azt, hogy bal lábbal keltél fel, s bármerre mész, furcsa, láthatatlan akadályok állják az utadat. Lehet, hogy többször is azt fogod érezni, mindenki ellened van, senki nem figyel rád eléggé, ám, ez talán mégsem azért van, mert az ágyad nem jó oldalán ébredtél. Ez egy ilyen nap, az égiek nem kedveznek neked.

Horoszkóp Bak:

Ma szinte az összes gondolatod és tetted a pénzügyek körül forognak, így ennek megfelelően teszel meg számodra fontos lépéseket. Légy körültekintő, ne ugorj fejest az ismeretlenbe, a túlzott ígéretek könnyen elvakíthatnak. Vedd észre már a különbséget a valóság és a mézes madzag között! A jelentős pénzösszeg befektetését igénylő lépéseket kerüld el.

Horoszkóp Vízöntő:

Magad sem tudod, miként, de sikerült zsúfolttá tenni a naptáradat mára. Ám mégis gondot okozhat az, hogy túl sok feladatot vállaltál, s bizony ennyi mindennel nehéz lesz egyszerre foglalkozni. Bakként vagy annyira reális, hogy átlásd, mire vagy képes. Tervezz előre, s ha kell, valamit napolj el már holnapig. Kérj haladékot, ha szükséges.

Horoszkóp Halak:

Vannak régebben félbe hagyott feladataid, amik nagyon időszerűek? Akadnak olyan emberi kapcsolataid, melyek problémások? Ez a nap ezúttal új kaput nyit neked olyan irányba, ahol tisztán látod majd a saját helyzetedet, ráadásul mindenféle hivatalos és magánügyet is könnyedén lerendezhetsz. Nem lesz semmi gondod, minden gördülékenyen fog haladni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.