Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült a hét első munkanapja, ami kissé unalmasan telt, de nincs min búsulni, hiszen a most előttünk álló keddi nap már igazán mozgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a keddi napra?

Kos:

Ma légy nagyon ösztönös, tedd most azt, ami eszedbe jut! Ha minden helyzetet akkor és ott kezelsz, ahol megtörténik, akkor rátermettségeddel minden gödörből gyorsan ki is mászol. Ha el is követsz valamilyen hibát, meg fogod találni most a módját, hogy azt gyorsan kiküszöböld. A negatív kritikák sortűzében sem buksz el, nem mondj ellent, hanem figyelj és tanulj belőlük.

Bika:

A tegnapi kapkodó, sietős tempót követően ma kisimulnak a ráncok a homlokodon, így pedig különösebb erőfeszítés nélkül tudsz haladni az utadon. Legyen társad ebben a béke és a mosoly. Egy téged támogató személy kérés nélkül is ellát téged konkrét, egyben hasznos információkkal, és könnyű megoldást mutat valamely problémádra. Fogadd el a segítséget!

Ikrek:

Tegnap még kissé álmodozós hangulatban voltál? Sebaj, ma már a világot is szeretnéd meghódítani, hát kezdj sürgősen új teendőkbe! Ahogy ismét felfedezel néhány újdonságot magad körül, úgy kezd pezsegni a véred, s egyre jobban vágysz arra, hogy veled is jó dolgok történjenek most. Minden pillanatát élvezd ki annak, hogy áramlanak hozzád a friss hírek!

Rák:

Egész délelőtt jó tempóban haladsz, és a nap további részére sem lehet különösebb panaszod! Ez annak köszönhető, hogy sikerült jól aludnod, emellett pedig a napi események nem csökkentik az energiáidat. Olyan érzésed lesz, mintha kicseréltek volna, ami egész kisugárzásodon látszik is. Minden tennivalóval végzel, sőt, már a holnapi ügyeket is elkezdheted.

Oroszlán:

Nagyon időszerű, hogy régi, elavult dolgaid közül néhányról lemondj. A görcsös ragaszkodás többet árt, mint amennyit használ! Ha van olyan függőben lévő ügyed, bonyolult kapcsolatod, amivel nem haladsz egy tapodtat sem, vagy épp téged akarnak visszahúzni, akkor ideje változtatni. Nehéz ezt elfogadni, de ha belátod, könnyebben indulhatsz tovább!

Szűz:

Kitartó, ambiciózus éned és rábeszélőképességed ma lehet, hogy kevés lesz a sikerhez. Az előbbiekhez ma szükség lesz még toleranciára, meg némi furfangra! Egy olyan, s igen bonyolult élethelyzetbe kerülhetsz, ahol sokkal több kell a cél eléréséhez, mint a szimpla ösztönösség. Készülj fel ma minden megbeszélésre, legyen a mai napra sok második terved.

Mérleg:

Ma fura érzés lehet úrrá rajtad. S talán többen is összesúgnak a hátad mögött? Megtapasztalhatod ezt a viselkedést különféle helyeken, eltérő emberekkel, viszont jó hír, hogy nem rossz értelemben! Valamivel kapcsolatban dicsérnek, szétkürtölik a sikered részleteit, és további erővel tölthet fel annak tudata, hogy vannak irigyeid, akikhez szintén eljut a hír.

Skorpió:

Teljesen biztos, hogy ma a megszokottnál is érzékenyebben érintenek a világban történő események. A környezetedben élő vagy dolgozó emberek panaszait egyenesen a sajátodénak fogod érezni, ami már elég nagy hiba, mert ez leronthatja a hangulatodat. Tartsd feltétlenül szem előtt, hogy nem tudsz mindenkit megmenteni, vagy minden problémát megoldani.

Nyilas:

Ma nem haladnak gördülékenyen az ügyeid, főleg a délelőtti órákban tapasztalhatod, hogy szinte minden feladatnak kétszer kell nekifutni, és több időbe is kerül eljutni a végükre. Nem baj, ez épp azért történik, hogy semmit se tudj elhamarkodni, hanem a sors szinte rákényszerít, hogy gondold át a dolgokat kétszer, így tudod a legjobbat kihozni mindenből.

Bak:

A szabadság és a totális függetlenség iránti igényed ma ugrásszerűen megnő, egy megmagyarázhatatlan vágy hajt. Mennél, és ezúttal változtatnál, módosítanál a rögzült szokásokon, csak ne kelljen egy helyben toporognod. Ez mind nagyszerű, s ne is mondj le az álmaidról mások kedvéért. Tedd, ami jól esik, legyél lendületes és az eredmények is megérkeznek.

Vízöntő:

Ma garantáltan egy kiváló ötlettel rukkolsz elő, s ne fogd vissza magad! A kollégák, üzletfelek, ismerősök egyértelműen a támogatásukról fognak biztosítani, úgyhogy vedd elő a bátrabbik éned, és minden, amit eddig halogattál, kezdd el. Meglephet a gyors, pozitív eredmény, ami által újabb lehetőségek nyílnak meg előtted, csak cselekedj!

Halak:

Jupiter hátszelet ad terveid megvalósításához, s közben az égiek összefogása egy új kaput nyit ki előtted, így lehetőséget kapsz arra, hogy változtass körülményeiden, többek közt nekikezdj anyagi fellendüléssel kecsegtető terv megvalósításának. Ne futamodj most meg a feladat nagyságától se, mert a kezdeti lépések nehezek lesznek, de az eredmény sem marad el.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.